6 прости съвета как да се предпазим от рак

Уникална рецепта на Петър Дънов

Петър Дънов

Петър Дънов

Великия учител Петър Дънов ни е завещал своите безценни и безкрайно прости 6 съвета за предпазване от "чумата на модерния свят" - раковите заболявания.

1. Когато чувствата на хората станат противоположни на ума, влизат в стълкновение. Когато мислите станат егоистични, се образува ракът - индивидуализира се клетката, не се подчинява на общия закон на организма, иска да води самостоятелен живот - това са раковите образувания.

Първо трябва да внесете хармония между мислите и чувствата си. Понеже чувствата ви са подтиснати, ще ги освободите първо тях. Ще обикнете хората. Ще им вярвате, ще посещавате болни, ще обиквате чужди деца, като свои.

2. Ще се излагате на слънце, ще правите сутрин слънчеви бани до 11 ч. на обед. Пийте гореща вода и слънчева вода, т.е. вода, топлена на слънце.

3. Да не се яде месо. Ще ядете всеки ден сутрин, обед и вечер печен или суров кромид лук. Суровият лук също предпазва от рак.

4. Вземат се корени от кукуряк, набождат се в една леко издълбана ябълка и така заедно се изпичат във фурната. След това корените се изваждат от ябълката, варят се и тази отвара да се пие 3 пъти дневно.

5. Дишайте дълбоко. Винаги, по всяко време, у дома и навън!

6. Виолетовият цвят действа лечебно при рака. Ето защо човек трябва да има в стаята си виолетови цветя и предмети. Например си сложете виолетови завеси, носете виолетов шал, виолетови украшения и т.н.