Кобрата убеден, че контузията на Кличко е измислена

Кубрат Пулев е убеден, че отлагането на мача от Владимир Кличко е нарочно, а контузията е измислена. Мачът се измества за 15 ноември

Кубрат Пулев е убеден, че отлагането на мача от Владимир Кличко е нарочно, а контузията е измислена Това заяви той в ефира на Нова телевизия.

„Контузията по време на подготовка е напълно възможна и нормална по принцип, но всеки, занимаващ се със спорт, знае, че съвременната медицина се справя лесно с леки травми, а за сериозните е нужно много повече време за възстановяване, а не само 2 месеца. Това са пълни глупости, това изобщо не е контузия“, обясни Кобрата.

Боксьорът обясни, че отлагането на мача е било неочаквано и го е изненадало, но е уверен, че отлагането на битката ще се отрази по-добре на подготовката му. Кобрата заяви, че поведението на Кличко го мотивира още повече и той ще продължи да преследва целта си. По думите на нашия боксьор отлагането на мача не е в интерес на противника му. Той определи себе си като голям риск за световния шампион.

„Не може да се каже 100%, че Кличко ще загуби, но има голяма вероятност да загуби“, обясни той и допълни, че в „сериозната империя“ на Кличко никога не се рискува. Именно затова в продължение на 2 години украинецът умишлено избягва мач с българина.