Влизаме в годината на петела - време на честност и справедливост

Годината ще бъде успешна за бизнесмени, спортисти и военни

На 28 януари навлизаме в годината на Петела според китайския хороскоп.

Петелът символизира Слънцето, зората, новото начало и разбуждането, разказва астрологът Милена Вълканова пред Edna.bg.

Ето защо следващата година ще бъде година на успехите и триумфа, но с цената на много търпение и работа.

Годината на Петела е време на честност и справедливост, но също и на мегаломания. Приоритетни са сфери като публична администрация, бизнес управление, работата на полицията и армията.

2017-а година е подчинена на елемента огън в неговата ин форма, която носи топлина, вътрешна визия, сладостта на интимните взаимоотношения. Вроденото качество на Петела обаче е метал – елемент, който отслабва огъня. Затова и годината се очертава да бъде конфликтна.

В личен план

Ако не сте обвързани, 2017-а е перфектна за началото на нови връзки. Но същевременно тази година ще има и своята сенчеста страна, защото немалко връзки ще бъдат прекратени поради причини, независещи от волята на участниците. Например преместване на партньора в друга държава или дори друг континент.

Избягвайте любовните триъгълници – тази фигура е неустойчива в годината на Огнения Петел.

Въпреки всички напрежения, конфликтност и разклатен баланс през 2017 г., тази година парадоксално е твърде благоприятна за брак. Не забравяйте, че червеното – цветът на огъня – е традиционен за сватбените одежди в китайската култура.

В професионален план

Годината на Петела нерядко е белязана от главоломен успех, но само за онези, които не очакват бързи резултати, а дълго, търпеливо и устойчиво полагат усилия в своите бизнес проекти и работни цели.

Годината ще бъде успешна за бизнесмени, спортисти и военни, за хората на изкуството, които са посветили много време и енергия, за да се развиват и усъвършенстват, както и за такива, които черпят от огнената енергия – скулптори, художници, писатели, актьори.