Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (30 януари - 5 февруари)

ОВЕН

Тази седмица може да се притесните около различни проблеми свързани с момче или млад мъж от семейното ви или приятелско обкръжение. Възможно е да се намесите със съвет, да окажете морална или финансова помощ и др. 

През седмицата ще възникнат силни емоции около новина, която може да създаде напрежение преди цялостната информация да бъде проверена и потвърдена. Различни интересни събития могат да възникнат с жена, която временно живее или работи в друго населено място. Може да очаквате всякакви изненадващи действия от страна на човек от роднинското си обкръжение. 

Неочаквана надежда за излизане от един труден период в определена сфера от живота ви. Всичко това ще стане по странен начин, което ще ви накара да се замислите върху невидимите неща в живота ни. Ще осъзнаете, че всъщност понякога те го определят, независимо от вашите собствени желания и усилия. 

Вероятност от нови хора в семейното ви, професионално или приятелско обкръжение. Мъжете Овен ще обмислят внимателно едно ново романтично запознанство или възможността да направят предложение за среща. 

През седмицата ще имате повече работа в дома си или битови задължение свързани със семейството ви. Планове свързани с предстоящо пътуване ще ангажират жените Овен.

ТЕЛЕЦ

Големи надежди и очаквания за тази седмица ще имат мъжете Телец. Няма причина всичко това да не се реализира, особено ако проявите нужната активност и отговорност. Тази седмица мнозина от вас ще я запомнят с важно събитие свързано с момче или млад мъж. 

През тази седмица е добре да избягвате финансови отношения с приятели или с хора, с които имате важни за вас отношения. Има вероятност да възникне някакво разочарование, разминаване в очаквания или противоположност на интересите ви. Тези събития могат да доведат до изпитание на отношенията ви, а в някои случаи дори до тяхното дълготрайно охлаждане.

Сега ще бъде важно да отделете повече внимание на разходите за дома си. Може вие или някой от близките ви да действа неразумно и това да повлияе на бюджета ви като цяло.

Предстоят ви важни празници и събития, ангажименти и плащания, така че планирайте добре финансите си. 

През седмицата може да ви се наложи да се справяте с битови или семейни проблеми причинени. Внимание при скъпи или важни покупки. 

Тази седмица ви предстои да получите важна новина или информация, която трябва добре да се обмисли и анализира. Не бързайте да споделяте преди сами за себе си да сте си създали мнение или да сте взели решение.

БЛИЗНАЦИ

Пред вас е седмица на изненадите, които ще ви провокират да обмислите внимателно всяко едно събитие и да разгадаете посланията, които то ви дава. Очаквайте успокоение или приключване на важни за вас задачи и ангажименти започнати най-вероятно в началото на годината. 

Новина, документ или предложение от финансов характер, което ще получите тази седмица ще е причина за сериозен разговор в дома ви или с роднини от близо и далеч. 

На вас самите в близко бъдеще ви предстои важно или специално пътуване, част от подготовката за което ще ви ангажира тази седмица. Възможно е да възникне ново успешно или специално обстоятелство свързано с пътуване в следващите няколко месеца.

През седмицата ви предстои събиране, на което ще ви се наложи да отидете с подарък или след специално приготовление. 

Мъжете Близнаци може да се зарадват на подарък, награда или материална печалба. Жените Близнаци ще имат ново запознанство от романтичен или професионален характер. За някои от вас тези неща могат да се смесят по неочакван за вас начин.

РАК

Интересните събития, които ще следите и които ще имат значение за вас ще бъдат свързани с пътуване, което вие или ваш роднина ще има през тази седмица. Новина или предложение, което ще е причина за сериозен размисъл, преценка преди да дадете вашето лично становище.

Като цяло не си правете специални планове и очаквания за тази седмица. Лесно ще се поддавате на тъжни настроения. Ще преживявате по-болезнено и чувствително неприятностите, които ще възникнат сега.

 Получаване на пари от жена (вероятно ваша роднина) или изпращане пари на такава жена.

Тази седмица мъжете ще имат ангажимент от финансов характер или с финансов документ. Предстоят ви разходи за дома поради важно събитие свързано с момче или с мъж. Особени емоции тази седмица ще имате около дете или внуче. Те ще са твърде различни за всеки един от вас според конкретната житейска ситуация.

ЛЪВ

По-важните събития тази седмица ще са свързани с преживявания на ваш роднина, свързани по някакъв начин с пари. Седмица, в която ще може да създадете важни или интересни за вас запознанства с хора отблизо и далеч. 

През тази седмица ви предстоят събития, които ще ви разтоварят от някакъв товар, грижа, притеснение. Може да изживеете някакво напрежение, но в същото време да знаете, че така трябва, че такъв е живота.

Възможен е край и начало на нещо. Пред вас е време за промяна, за движение.

Приятен момент свързан с дом или с жилище могат да изживеят мъжете. Възможна е покупка, подобрение в дома, в който живеете. 

През седмицата ще имате малки неприятности или проблеми свързани с пари. Вероятно ще имате неотложно плащане, забавяне на получаване на пари, които са важни за вас и др. Какъвто и да е конкретния проблем, той ще се изчисти в рамките на седмицата.

Възможно е събиране или важно събитие свързано с роднина или съседи. В събота може да ви изненада телефонен разговор или имейл.

ДЕВА

Едно от по-важните събития през седмицата ще е свързано с вашите професионални или бизнес отношения с жена. Събитие или действия на жена на работното ви място може да са началото на промени там.

Тази седмица жените Дева ще направят една разумна крачка назад с един компромис и така ще успеят да запазят, съхранят свой успех, да завоюват по-добра позиция или да затвърдят важни отношения. 

Мъжете ще имат разочарование или притеснение свързано с пътуване или с хора от друго населено място. Тази седмица ще ви натовари с неприятности или с повече отговорности свързани със собствено дете или внуче. Възможно е получаване на пари или финансови отношения с човек, когото познавате отскоро или неочакван източник. 

Тази седмица могат да възникнат неприятности за малка сума пари и това да доведе до отказ от договореност или обещание и др. Неприятен раздор, срив или друга емоционална трагедия в семейството на ваши приятели, колеги или съседи. Вероятността вие да се намесите за да помогнете е твърде малка, някои неща просто трябва да се случат.

Тази седмица събитие свързано с момче или млад мъж може да е повод за събиране, гостуване, посещение в някаква институция или пътуване извън вашето населено място. Седмицата вещае материална придобивка за младите жени. Може вие самите да се зарадвате с необходима или полезна за вас вещ.

ВЕЗНИ

Тази седмица финансови притеснения ще изискат от вас по-разумно харчене на средства. Избягвайте конфликти свързани с пари, защото причината или вината за тях няма да е нито само ваша, нито само на другата страна. 

Сега могат да възникнат промени в планове. Може да се преживее неприятност или премеждие свързано с пътуване на човек от приятелското ви, професионално или съседско обкръжение. Може да се разделите с приятели, които ще отпътуват за друг град или държава. 

Седмицата може да ви натъжи с една новина свързана с млад човек. Мъжете Везни да бъдат по-разумни и практични в действията си. Помнете мъдрите думи, че понякога се налага да сте по-ниски от тревата и по-тихи от водата. 

Интересни събития, срещи или събирания може да очаквате в средата на седмицата. През тази седмица могат да възникнат малки и преодолими любовни недоразумения и противоречия.

СКОРПИОН

Седмица, в която мнозина от вас ще се зарадват на очаквани или неочаквани пари. На интересни събития, промени, нови хора или клиенти могат да се надяват в работата си жените Скорпион. 

Тази седмица спор или конфликт с мъж ще ви покаже, че не сте непогрешими както в действията си така и в преценката си за определени хора. Очаквайте интересни разговори и действия с хора отблизо и далеч. 

Възможни са разходи за деца, уреждане на плащания, такси и други свързани с деца. Възможно е получаване на пари от или заради деца. 

Финансова седмицата ще е благоприятна за вас, така че използвайте шансовете си. Успех, който сте пропуснали преди време сега ще ви възнагради за търпението и упоритостта ви. Ще имате късмет във важен за вас момент, възможности за реализация, за създаване на нови контакти. Може да изживеете излишна паника за изгубена вещ, която всъщност е във вашия дом, кола или на работното ви място.

СТРЕЛЕЦ

Седмицата ще ангажира мъжете Стрелец с повече домашни задължения, ремонти, премествания или подобрения. Благоприятна седмица за контакти със съдебна или юридическа институция за родените под знака на Стрелец. В същото това време, тази седмица ще се окаже трудна за вас преди всичко поради липсата на търпимост към действията, грешките и липсата на отговорност на хора, с които живеете или работите. Често ще възникват спорове и конфликти, които обаче няма да нарушат отношенията ви.

Неочаквани гости в дома ви, които ще дойдат за хубаво или с радостни новини. Възможно е вие самите да бъдете поканени на гости по специален, предимно празничен повод.

През седмицата е възможна неочаквана среща или ново запознанство, което ще се случи в най-точното за вас време. Леки здравословни неразположения при жените, които обаче ще са знак за необходимост от една промяна в начина на живот. Важен разговор с момиче или млада жена, който ще ви бъде притеснение поради деликатната му тема.

Във финансов план седмицата ще бъде променлива за вас, но без големи проблеми или сътресения. Избягвайте важни решения в петък.

КОЗИРОГ

Ако имате някакви финансови отношения с приятел/приятели, общи планове или разчитате един на друг за пари, това ще бъде една благоприятна седмица за подобни действия. Използвайте максимално тази седмица защото в много отношения тя ще бъде благосклонна към вас, с различни прояви на шансове, закрила или късмет. 

Тази седмица може да възникне важно събитие в живота на дете на ваши приятели или съседи. Може да бъдете поканени на подобно събитие или празник или да проведете емоционален телефонен разговор по тази тема. 

Сериозни здравословни проблеми могат да възникна около жена, която има роднинска или приятелска връзка с вас. Най-вероятно тя живее в друго населено място или се лекува надалеч от вас. 

Непредвидени сложни или объркващи събития в живота на момиче или млада жена ще направят тази седмица непредсказуема, динамична за вас или за цялото ви семейство. Възможен е както успех свързан с такава личност, така и провал или някакъв житейски срив. 

Повод за успокоение ще бъде разрешаването на сериозен проблем свързан с жена от семейното ви или професионално обкръжение. Възможно е пътуване за жените Козирог, макар и на кратко разстояние през почивните дни. Изненада от друго населено място могат да очакват мъжете.

ВОДОЛЕЙ

Тази седмица повечето от вас може да се настроят за любовни преживявания, срещи и запознанства с хора от друго населено място или държава. Ще има едно пътуване или новина отдалеч, които ще очаквате с особено вълнение или напрежение. 

През тази седмица представителите на зодия Водолей може да са натоварени с битови или имотни проблеми. Може да ви се наложи да решавате такива проблеми, които касаят ваши роднини или близки приятели. В много редки случаи (но ще има и такива), когато ще възникне неочаквана ситуация свързана с наследство. 

Паричните постъпления, които ще имате тази седмица ще са по-малко от това, което имате като очакване. Възможно е и забавяне или отлагане, което да ви изнерви. Планирайте предварително бюджета си за да може седмицата да премине възможно най-спокойно за вас. 

Притеснение ще възникне около пътуване за вас или за роднини. Възможна е новина отдалеч свързана със здравословно неразположение на човек от роднинското или приятелското ви обкръжение.

През почивните дни ще имате повод за събиране, срещи с приятели и да преживеете различни изненади.

РИБИ

Тази седмица ще бъде благоприятно за планиране и реализиране на важни за семейството ви неща. Някои от вас ще бъдат ангажирани с подготовка на важно събитие в семейството.

Шансове и късмет седмицата вещае за младежите и мъжете Риби до 35 годишна възраст. Все пак бъдете по-скоро мъдри, отколкото емоционални. Една от основните ви тревоги сега ще бъде намиране начин и средства да се разреши битов проблем, проблем с имот, техника, автомобил и др. Ще имате емоционално нестабилни, но важни за вас отношения с хора отблизо. 

Тази седмица ще сте безкомпромисни към хора, които се опитват да ви пречат да реализирате своите планове, които възпрепятстват по някакъв начин работата ви или ви създават друг вид проблеми в личния живот. Осъзнавате, че седмицата е важна, че са ви дадени шансове и възможности, които не може да пропуснете заради нечия намеса, двуличие, корист или злоба. 

Ще имате повод за събиране в дома или в семейството с роднини. Благоприятна седмица за годеж, сватба, кръщене или юбилей.

Източник: astro.velida.net