Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (16-22 януари)

ОВЕН

През тази седмица жените могат да очакват новина или документ свързан с пари, с финансово предложение, договор, застраховка и др. Мъжете също ще имат срещи и контакти от финансов характер, но те по-скоро ще са с роднини или приятели, отколкото делови. През тази седмица ще ви се даде възможност да се зарадвате на една новина, която ще дойде от непознат човек или от някой от далеч.

Предстои ви да се зарадвате на едно ново лично или професионално запознанство. Очаквайте покана за събиране или среща, която може да дойде от страна на човек от роднинското ви или съседско обкръжение. Ще ви се наложи да направите и избор на подарък за едно предстоящо събиране или празник през тази или следващата седмица.

Неприятна новина свързана с човек, когото познавате ще е причина да се замислите върху отдавна познати житейски истини. Това ще е причина през седмицата да имате моменти на размисъл, тъга и необходимост от усамотение.

ТЕЛЕЦ

Тази седмица ще е благоприятна във финансов план, особено за жените Телец.

Възможни са важни разговори и действия свързани с пари и финанси.

Седмицата може да ви изненада развитието на здравословен проблем на човек, когото познавате. Възможно е да се получи някакъв обрат вследствие на нова диагноза или лечение.

Възможно е да имате проблем с болен близък, който не желае да спазва определени лекарски препоръки или лечение.

Тази седмица може да очаквате всякакви изненади в семейството си. Възможни са изненади и с роднини отблизо и далеч.

Възможни са непланирани гостувания, срещи и неочаквани покани за бъдещи такива.

Изненада може да има от новина свързана с годеж, сватба, на които евентуално ще присъствате.

Мъжете Телец ще имат интересен и полезен разговор с приятел или приятели относно една нова работа, бизнес или възможност за допълнителен доход

БЛИЗНАЦИ

Тази седмица жените Близнаци ще имат повод за малък празник в дома си.

Мъжете ще се зарадват на успех свързан с добре свършен ремонт в дома, нова покупка за дома или друго събитие, което да има връзка с дома и семейството като цяло.

Тази седмица на мнозина от вас ще им се наложи да проведат важен разговор с романтичния си партньор относно бъдещето на любовната ви връзка. Време за предприемане на някои стъпки към по-сериозно обвързване, съвместно съжителство и др.

Тази седмица ще ви се наложи да помислите по-сериозно за собственото си или на близък човек здраве. Може да се направят процедури свързани с определен вид лечение, зъболечение, козметични промени по тялото и др.

Стар проблем отново ще ви създаде дискомфорт, но едва ли точно сега ще успеете да го разрешите.

Изненада в дома ви свързана с получаването или намирането на малка сума пари.

Ще ви изненадат хора, които живеят наблизо до вас. Това може да има връзка с покана, среща, предложение, важна за вас информация и др.

РАК

През седмицата ще има обсъждане в дома ви на някаква семейна тайна, интрига, която засяга семейството ви или ваш роднина. Като цяло ситуацията няма да е изненадваща, затова се опитайте да поохладите емоциите си.

През тази седмица мъжете Рак ще имат спор, конфликт и момент на напрежение свързан с пари, с финансов документ или споразумение.

Внимавайте, когато давате или вземате пари от мъж, особено ако това е човек, когото не познавате добре или има съмнителна репутация.

Жените Рак ще имат конкретно очакване свързано с приятел или приятелка, дадено обещание или поет ангажимент, уговорка за някакво събиране и др.

При някои от вас ще възникнат грижи около здравето на дете или неразположение, дискомфорт за бременните жени. Избягвайте престой навън в неблагоприятно за вашето състояние време, както и внимавайте каква храна консумирате.

Човек от приятелското ви обкръжение ще има сериозни неприятности. В някои случаи те дори ще са свързани със съдебно дело или необходимост от кардинална житейска промяна. Ако не знаете как да помогнете или не сте сигурни в своите способности да сте полезни в този момент, по-добре бъдете откровени и не давайте надежди или неразумни съвети.

ЛЪВ

През тази седмица жените ще обмислят как най-разумно и рационално да направят покупки, които са важни за дома или лично за себе си. Може да имате ангажимент свързан с имот или вид имущество.

Мъжете ще имат очакване за един успех или радостна новина, която трябва да получат чрез работа, чрез приятел или институция.

През тази седмица изненадите ще дойдат по линия на неприятностите, за които сте имали интуитивно усещане, че ще ви се случат.

Все пак сте имали надежда, че ще успеете да ги избегнете по някакъв начин, но в живота нещата не винаги стават според нашите очаквания.

Тази седмица сама по себе си е важна за вас: с действията или решенията, които ви предстои да вземете или да реализирате. Пазете се от подвеждаща информация, манипулация или самозаблуждение относно хора, предложения или информация.

Благоприятна седмица за съдебни или юридически дела, но се пазете от горепосочените негативни влияния.

Тази седмица е възможно възникването на внезапно здравословно неразположение, което да доведе до болнично лечение или вид лекарска манипулация, терапия или интервенция.

На работното си място може да изживеете неочакван стрес свързан с инцидент, пропуск, грешка по невнимание и др.

Разходите са дете или деца ще са по-големи, наложителни.

Може да се премине през осуетяване на ваше очакване от финансов характер свързано с дете или млад човек.

ДЕВА

През тази седмица повод за радост ще бъде новина или събитие от друго населено място свързани с дете или млад човек.

Благоприятна седмица за пътуване.

Мъжете ще могат да получат пари чрез работа или да постигнат по-добри финансови резултати в работата, бизнеса си.

През тази седмица едно важно събитие свързано с дете или внуче, може да е повод за семейно събиране, среща с роднини и др.

Ще разговаряте по работа или бизнес с близък приятел, съсед, бизнес партньор.

Може да ви помолят за услуга или да свършите някаква работа, за която имате квалификация, опит.

Посещение в дома ви от страна на служебно лице или някой, който ще ви потърси с определена цел.

Неочаквано здравословно неразположение може да ви лиши от възможността да бъдете физически активни и достатъчно енергични при изпълнение на ангажиментите и задълженията си през седмицата.

Неприятности, с които ще се сблъскате могат да окажат влияние на физическото, психическото и емоционалното ви състояние.

ВЕЗНИ

Тази седмица ще донесе няколко изненади на жените Везни, които ще дойдат чрез жена или ще имат връзка с жени.

Благоприятна седмица за романтични запознанства и срещи за мъжете Везни.

Тази седмица може да получите пари чрез документ или да подпишете такъв, с който да получите пари или по-високо заплащане в близко бъдеще.

Отлагане на събиране или среща. Неочаквани събития в живота на хора, с които сте имали такава уговорка.

Всяка информация тази седмица, колкото и да ви изглежда странна, с голяма доза вероятност да е фалшива може да се окаже съвсем различна в действителност.

Запазете резервираното си отношение, но проверете много добре нещата преди да откажете или отхвърлите нещо.

През седмицата ви предстои среща или неочаквано гостуване. Може да ви бъде съобщена важна новина.

Възможно е тя да касае събитие, което вече се е случило в близкото минало.

СКОРПИОН

Тази седмица може да ви донесе различни поводи за радост и удовлетворение. Приемете всяко събитие без страх, притеснение или съмнение, защото едва ли може ясно да видите какво следва след всяко едно от тях...

През тази седмица любовни вълнения свързани със стара или нова любов е възможно да преживеят жените Скорпион.

Сега мнозина от вас ще са част от големите събития в личния живот на момиче или млада жена.

Тази седмица може да ви зарадва с пари или финансов документ, които сте очаквали от дълго време. Финансовите ви и парични дела ще имат неочакван за вас или различен път на развитие и движение. Възможно е да изгубите нещо малко и да спечелите нещо голямо.

При мъжете тази седмица има вероятност от неочакван отказ, невъзможност да присъствате на празненство, събиране поради различни неочаквани събития при вас.

Важни дни: понеделник и неделя.

СТРЕЛЕЦ

Неочаквани действия на човек от приятелското ви обкръжение ще ви озадачат и объркат. Ще се опитате сами да разгадаете какво се крие зад тях, но най-вероятно ще тръгнете в погрешна посока.

При жените Стрелец ще възникне ситуация, която ще ги накара да реорганизират свои планове, очаквания и надежди. Ще ви се наложи да обърнете гръб някому, да изоставите един проект или да се откажете от свое желание. Може да ви е неприятно, но хубавите неща предстоят за вас.

Тази седмица е благоприятна за пътуване, особено ако то е свързано с работа, с някаква определена цел, дейност, организиране на мероприятие или обществено събитие и др.

Благоприятно време за тези, които имат работа или бизнес свързан с комуникации, транспорт, туризъм, които тръгват на турне и др.

Нови хора в близкото ви приятелско или професионално обкръжение най-вероятно от женски пол.

Пред вас е важна седмица, с интересни и знакови събития в нея. Бъдете отворени и динамични за случващото се около вас.

Благоприятна седмица за интимни, романтични и любовни приключения за мъжете Стрелец.

КОЗИРОГ

През тази седмица на жените Козирог им предстои да вземат важни решения свързани с дома и семейството или да се ангажират с важни задачи, които да имат значение за дома и семейството им.

Тази седмица ще ви срещне с ваши стари зложелатели или неприятели, които са преживели различни житейски събития и драми в живота си. Дали ще си подадете сега ръка и ще загърбите старата вражда и неприязън ще е индивидуално за всеки, но ще имате шанс за това.

Грижи или различни затруднения могат да възникнат с наследствен имот, с имот на родители или вещи, които вече не употребявате, не са ви нужни.

През тази седмица ще имате възможност успешно да развиете и реализирате ваши планове свързани с дома, където живеете или със собственото ви семейство.

Възможни са събития или събирания в дома ви свързани с човек от семейството или или роднина.

Седмицата е благоприятна за далечни или бизнес пътувания, особено за мъжете Козирог.

Възможни са нови контакти или срещи с мъж от друго населено място или държава.

ВОДОЛЕЙ

През тази седмица може да ви се наложи да дадете категоричен отпор на желанието за намеса на някои хора в личния ви или семеен живот.

Седмицата ще ви ангажира със събития около дете или внуче. Възможно е то да учи, работи или живее зад граница.

Възможни са важни събития там, пътуване, получаване на пратка/документ/пари и др.

Благоприятна седмица за пътуване за младите представители на зодия Водолей.

Очаквайте важен разговор или среща с жена или с жени.

Ако сте в процес на съдебно дело или имате да уреждате юридически казус/документ, обстоятелствата ще са значително на ваша страна.

Новина свързана със здравословен проблем на човек, когото познавате и който ще има възможност да се възстанови сравнително бързо и успешно.

Важни дни: сряда и петък.

РИБИ

Тази седмица ще изненада младите жени и момичета с неочаквана промяна на планове, срещи и уговорки.

През тази седмица може да очаквате важни събития, динамични разговори или среща със син или внук, които не живеят заедно с вас.

Новина свързана с раждане на дете, която или ще получите със закъснение или ще става дума за събитие надалеч от вас.

Тази седмица жените Риби да се пазят от измама, грешка, загуба или кражба.

Сами себе си може да излъжете в една ситуация, но може и да станете жертва на нечия измама, манипулация или грешка. Внимавайте преди всичко с личните си документи, виртуална поща, снимки и др.

Не се вглеждайте твърде дълго или емоционално в малките загуби през тази седмица. Гледайте смело напред, където превъзмогвайки сегашните неудачи ще може да достигнете важен за вас успех, помирение или напредък.

Ще имате интересно събитие, сън или предчувствие свързано с майка, баба или сестра.

Проявите на ревност тази седмица ще са признак за сериозен проблем в отношенията ви. Пазете се от чужда намеса в любовния си живот.

Източник: Burgasnews.com