Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (26 декември - 1 януари)

ОВЕН

Тази седмица ще се окаже непредсказуема за вас, поради ваше лично самозаблуждение, опити за манипулация интриги, задкулисни действия и др. Събития от миналото могат да създадат сериозно напрежение в живота ви. Не бива да се очакват големи житейски бури, но и стрес няма да ви липсва. 

Избягвайте да налагате своето мнение или да изисквате промяна, решение от страна на хора, които нямат подобно желание.

Може да задълбочите неприятности и проблеми с хора от професионалното си или съседско обкръжение. Сега е важно да запазите самообладание при всяка ситуация и да не допускате изблик на емоции, гняв и др.
През седмицата ще имате своите лични успехи свързани с дома си. 

Благоприятна седмица за работа или бизнес със стоки за дома, услуги за дома, строителство, ремонти, покупко-продажба на имоти и др. 

Новина, която ще ви зарадва или донесе успех във важно за семейството ви начинание.
Ако пътувате за Коледните и Новогодишни празници едва ли ще имате някакви проблеми Като цяло всичко ще се реализира според плановете ви. Хубаво време и емоции ще имат и тези от вас, които ще отпразнуват празниците в дома си с роднини или приятели. Очаквайте много разговори или приятна изненада от жена, която е надалеч от вас. Мъжете ще могат да се зарадват на премия, бонус или друга придобивка, печалба свързана с празниците.

ТЕЛЕЦ
През последната седмица на годината може да очаквате получаването на пари или финансов документ чрез институция, като кредит или във връзка с някаква инвестиция, вложение, разплащане, субсидия, бонус и др.
Седмицата ще донесе много контакти с мъже, които ще са важни за вас, както в личен така и в професионален план. 

Особена роля в живота ви тази седмица ще имат мъже от роднинското ви или приятелско обкръжение.
Ще разчитате на помощ или на обещание, което ще получите от страна на баща, свекър, дядо, съпруг, брат и др.

Избягвайте безмислени или твърде емоционални, неоправдано агресивни конфликти, които могат да забавят или усложнят развитието на ваши очаквания и планове. Дадено ви е да минете през едни неприятности, да си вземете житейския урок от тях. Не обвинявайте други и не търсете вина извън самите себе си.
За Коледните или Новогодишни празници ще очаквате събиране, което ще бъде организирано от жена (роднина или приятелка). Младите мъже ще искат да бъдат оригинални със своите подаръци и ще вложат много енергия в техния избор. Ако планирате пътуване за празниците определено ще съчетаете полезното с приятното: хем ще се забавлявате, хем ще гледате да свършите и някаква работа. При младите жени ще има интересно развитие на романтична връзка или ново романтично запознанство.

БЛИЗНАЦИ
През последната седмица на годината мнозина може да имат по-сериозен или отговорен ангажимент свързан с имот, имущество, стока, продукция и др. 

Ако сте в процес на съдебно дело от имотен характер може да очаквате благоприятно за вас развитие.
Време за важни решения свързани със стабилността и сигурността за семейството ви.
През седмицата може да ви потърсят хора сериозно разтревожени от свои лични или общи за всички вас проблеми. Избягвайте конфликтите ако става дума за спорна ситуация, подялба или обща отговорност.
Влюбените и търсещите любов може да имат своите специални моменти тази седмица, особено ако живеят с партньора си в различни населени места или държави. Може да се очаква скоро конкретно събитие в този план: среща, събиране и др. 

Тези от вас, които имат здравословни неразположения да не се страхуват от консултация с лекар. Нищо не е толкова сериозно, колкото е във вашето въображение. Но в никой случай не бива да се пренебрегват тези сигнали...

За Коледните или Новогодишни празници очаквайте изненада от подарък, който ще получите от приятели или роднини на брачния си партньор. Много емоции ще има покрай мъже от семейството ви: син или внук, брат или зет, баща или дядо и др. За тези, които ще са ангажирани с работа около празниците, това е време на по-високи печалби, по-големи успехи и по-голямо професионално удовлетворение. Очаквайте приятна изненада отдалеч от познати или непознати хора или чрез пътуване, което вие самите ще предприемете.

РАК
През тази последна седмица очаквайте новини от хора отблизо и далеч. Те ще определят ваши предстоящи планове и действия.

Благоприятна седмица за работа, бизнес, пътуване по работа или с друга важна цел. Може да ви зарадва предложение за работа от друго населено място. Може да получите признание за работата ви, което да дойде отдалеч.

Така или иначе пътуванията тази седмица ще ви донесат силни емоции и преживявания.
Очаквайте приключване на конфликтна ситуация. Хармонизиране на прекъснати или охладнели отношения и др.

Приятни моменти на задоволство от развитието на важни за вас контакти и отношения.
Ще имате надежда и очакване за успешно развитие. Благоприятно време за приключване на различни ваши тревоги и проблеми. 

Коледните и Новогодишни празници ще донесат на мнозина предложение или идея за промяна в работата. Тези, които ще работят по празниците ще могат да разчитат на успехи и печалби.
Мъжете ще са склонни да харчат повече пари по празниците. Ще сте щедри и ще искате много настроение около себе си. 

По-трудно ще бъде за тези от вас чийто деца или внуци са надалеч, но пък ще има интересни изненади и от двете страни. 

Жените ще създадат приятна и незабравима празнична атмосфера в дома си. Ще изненадате близките си, както с кулинарни удоволствия, така и с други интересни неща.

ЛЪВ
Последната седмица ще е сложна и донякъде трудно контролируема от вас. По-скоро ще е време, в което ще се сблъскате със свои стари проблеми и грешки. Няма да имате голям избор да продължите напред, преди да сте внесли малко ред, да сте разчистили този хаос около вас. 

Възможна е неприятна новина, която да обърка ваши планове или да попари ваша надежда.
Вероятност от отлагане или промяна в пътуване. От друга страна може да очаквате посещение от мъж, който ще дойде от друго населено място и с когото имате роднинска или романтична връзка.
Мъжете Лъв да избягват конфликти, които ще са с неясен край.

Хубавото в тази седмица ще е, че всичко което ви спъва или пречи ще има своя шанс да бъде отстранено, разрешено и така по-ведро и спокойно да продължите напред. 

За Коледните и Новогодишни празници жените ще дадат от себе си най-доброто да зарадват своите деца, внуци и близки хора. Ще получите различни предложения и покани за празниците, но те ще са основно от хора, които живеят наблизо до вас. 

Мнозина ще купят придобивка за дома си, която да остане като спомен от тези празници. 

Ще има и такива представители на зодия Лъв, които ще използват тези празнични моменти за да съобщят една радостна новина, да направят предложение за брак и др.

ДЕВА
През тази седмица напрежението в живота ви ще дойде чрез повечето битови или имотни проблеми, разрешаване на различни неприятности с тях, разходи на средства и др. Възможно е конфликт на интереси или разногласия по битови или имотни въпроси с жена, най-вероятно от роднинското ви обкръжение.

Седмицата не е от най-благоприятните за пътуване. Възможно е да имате по-големи очаквания или различни събития да осуетят, усложнят или отложат едно пътуване. Внимавайте по време на път особено ако сте зад волана. 

Неочакван спор или противопоставяне с човек от семейството ви. Може сами със себе си да имате конфликт: сърцето ви да иска едно, разума друго...

Благоприятна седмица за финансови дела, получаване на пари, уреждане на финансови въпроси и др. Предстоят ви някои интересни събития в този план. 

Коледните и Новогодишни празници могат да ви зарадват с парични приходи, печалба, неочаквани пари в дома ви. Жените ще планират различни интересни неща (най-вече изненади), за да създадат незабравимо настроение на хората около себе си. 

Младите мъже вероятно ще предпочетат да бъдат за празниците някъде сред природата, извън дома си с приятели, някъде на ново място и др. 

Изненада ще има за мъжете, която ще е свързана с една новина, документ или предложение.

ВЕЗНИ
Тази седмица единствените по-сериозни проблеми може да се появят около личния или професионалния живот на мъж от близкото ви обкръжение. Възможни са нереализирани ваши очаквания спрямо такъв човек да ви направят на моменти тъжни и изгубили надежда за нещо по-добро. 

Тази седмица ще ви зарадва новина или телефонно обаждане, покана, която ще получите от човек от приятелското си обкръжение. Предстоят ви важни и полезни срещи и разговори.

През седмицата акумулирайте всяка информация, която ще откриете или която ще ви се даде. Там в нея ще намерите сами късметчето, от което имате нужда в този момент за да реализирате една важна промяна, план или идея. 

По време на Коледните и Новогодишни празници мъжете ще проведат няколко важни семейни или бизнес срещи, съчетавайки полезното с приятното. Ще обсъждате действия или промени, които ще са приоритет за вас в началото на годината. 

Изненада може да възникне за вас чрез един неочакван късмет, шанс или предложение. Следете сънищата и предсказанията по време на празниците, те няма да са случайни. 

По време на празниците жените ще имат възможност да стабилизират или да получат по-голяма яснота за любовния си или семеен живот. Събитията сега в голяма степен ще ви зарадват или потвърдят взето вече решение. 

Особени емоции могат да възникнат от подарък, който ще получите или дадете на момиче или млада жена

СКОРПИОН
През тази псоледна седмица на 2016 може да ви зарадва получаване на пари от различни източници. Очаквайте новина или информация свързана с пари, които ви предстои да получите с документ.

Тази седмица може да планирате или да очаквате различни събития свързани с мъж. Най-вероятно той ще е от семейството или близък ваш приятел.

Мъжете Скорпион ще вложат повече енергия и ентусиазъм в неща свързани със семейството и с роднини, независимо къде се намират те.

Може да очаквате всякакви приятни изненади от момиче или млада жена. Възможни са неочаквани гости или неочаквана покана да гостувате някъде.

Неочакван успех свързан с жена или събитие свързано с раждане на момиче. 

За Коледните и Новогодишни празници жените ще планират различни приятни изненади чрез оригинални подаръци и други интересни идеи. 

Още в началото на месеца ще вземете решение къде и с кого ще бъдете по празниците. Ако празнувате в дома си ще искате отрано да сте сигурни кой ще дойде за да имате време да се подготвите подобаващо. 

Около празниците ще има радостна новина свързана с образование или кариера на дете или внуче.
Някъде радостта ще дойде с новородено бебе. 

По време на празниците ще има много романтични преживявания. Ще се стремите да покажете любовта си по един оригинален и запомнящ се начин.

СТРЕЛЕЦ
Тази седмица ви предстои среща или запознанство с нов човек, което ще рефлектира по някакъв начин на личността ви, като израстване или получаване на нови знания, умения.

Очаквайте разговори с приятели свързани с ваши лични или семейни проблеми. 

Неприятности в работата ви ще дадат отражение на атмосферата в дома ви. Възможно е такива неприятности да има друг човек от семейството ви, а на вас да ви се наложи да изтърпите лошото настроение на този човек.
Неочаквана авария в дома или повреда в техника/инсталация.

Притеснение около пътуване, което ви предстои. Всъщност, то ще се развие по един неочакван и определено благоприятен, успешен за вас начин. 

По време на Коледните и Новогодишни празници ви предстоят както повече (но добре планирани разходи), така и приходи, които ще ви зарадват или изненадат. 

Младите представители на знака ще имат специални преживявания с приятели или роднини. 

За някои от вас празниците ще са време за първа среща с приятел или приятелка на порасналото ви вече дете.
Сега преди всичко ще ви зарадват новини и събития свързани със семейството ви, с материалната ви и финансова стабилност през следващата година.

КОЗИРОГ

През тази седмица ще има благоприятно за вас раздвижване на забравени, изоставени или проблематични дела и действия от финансов характер. Събитията сега ще имат едно по-благоприятно за вас развитие, независимо от конкретната ситуация. 

Очакванията ви за тази седмица няма да са големи или пък твърде нереални и недостижими. Дори мнозина от вас ще изпитват недоверие относно даден успех или положителен резултат. Но всяко събитие ще си има своето интересно и неочаквано за вас развитие. 

На парични постъпления, по-високи доходи или нови благоприятни финансови възможности ще могат да се надяват жените Козирог. Не всичко ще е единствено благодарение на вас самите, но по-важни са конкретните резултати, нали?

Неочаквано пътуване или неочаквани събития свързани с хора отдалеч.

Възможно е да възникне неочакван нов и перспективен за вас шанс в личен или професионален план свързан с пътуване или с хора, компании отдалеч. 

За Коледните и Новогодишни празници голяма част от жените ще са на работа, ще имат ангажименти със собствен бизнес и др. 

Младите мъже ще се зарадват на едно важно събитие, което им предстои да преживеят или новина, предложение, което ще получат. 

За младите жени тези празнични дни са време за романтика и любов. Дори да нямате приятел или съпруг сега е време да си потърсите.

Въпреки празничното настроение финансови въпроси, предложения или дилема свързана с пари ще са в мислите ви.

ВОДОЛЕЙ
Пред вас е последната седмица на 2016, в която на преден план ще излязат разговори или събития свързани с дете, деца или млади хора. 

Възможно е да сте в очакване или да получите новина свързана с раждане на дете, бъдещо майчинство и др. Важно събитие или събиране в семейна обстановка свързано с празник на дете. 

През тази седмица обаче може да възникне неприятна ситуация свързана със здравето на близък роднина или на член от семейството ви. Ситуацията ще е различна за всеки един такъв случай, но на проблемите ще трябва да се погледне сериозно. 

При младите необвързани жени ще има голяма вероятност за романтична кореспонденция, динамични телефонни или виртуални разговори. Сега може да положите основите на ново приятелство, да развиете вече създадено такова. Но като цяло ще преобладават новите запознанства. 

Благоприятна седмица и в професионален план. Ще имате възможности за добро представяне, успешно приключване на проект или ангажимент, нов старт на нещо ново и др. Може да възникне възможност за нова позиция или нова кариера/образование. 

За Коледните и Новогодишни празници очаквайте събиране в дома ви, което ще донесе много емоции и настроение. 

Изненади ще има както от страна на по-голяма от вас жена, така и на момче или млад мъж.
Този празничен сезон е време на важни събития в семейството ви, които приемете такива каквито са...

РИБИ
Тази седмица събития извън дома ви, ще рефлектират изненадващо благоприятно на семейството ви. Възможно е някой да излезе от дома ви за даден период от време и независимо от причината, резултата ще е успех и радост.

Може да се разтревожите за кратко време около събития свързани с човек от семейството ви. 

Ще получите помощ или полезен съвет от човек свързан по някакъв начин с работата ви. 

Неприятности свързани с пари или с емоционално разхищение на средства е възможно при младите момичета и жени. 

Като цяло, тази седмица може да се окаже доста интересна за родените под знака на Риби. 

За Коледните и Новогодишни празници мнозина ще пътуват наблизо или надалеч. В повечето случаи ще бъдете с деца или с приятели. 

Може да очаквате допълнителни пари от работа като награда или Новогодишен бонус, но ако имате собствен бизнес ще има и леко покачване на печалбите ви. 

Ако вниманието ви е насочено към действия от финансов характер, то определено ще можете да разчитате на някакъв напредък или успех. Възможни са и неочаквани пари.

Празниците вещаят любовни преживявания. 

Burgasnews.bg