Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (24 - 30 април)

Какво вещаят звездите (24 - 30 април)

ОВЕН
През тази седмица родените под знака на Овен ще имат сериозни професионални ангажименти, разговори или срещи. Работата, бизнеса ще е тема на разговор и с приятели, с които имате общи идеи, планове или проблеми. Нова идея или ново предложение за работа, ангажимент може да възникне с човек, който е от приятелското ви обкръжение. 
Предстои ви важно решение или разговор с човек от друго населено място. Каквато и да е конкретната причина, ще е трудна и сложна за вас ситуация, преди всичко в емоционален план.
Тази седмица ще се зарадвате на една изненада, на добре скрита тайна или събитие от вас. Определено това е едно положително и позитивно събитие, с продължение през следващите седмици. 
Изненада за жените Овен от страна на роднини, съседи или приятели. 
Мъжете Овен ще могат да разговарят по теми свързани със заплата, премия, бизнес въпроси свързани с пари и др. 
Може да преживеете някаква изненада от страна на романтичния си или интимен партньор. 
Тази седмица ще сте склонни да приемате една допълнителна работа с цел да спечелите допълнителни пари за бюджета си. 
Вниманието ви ще ангажира момиче или млада жена, която ще пътува тази седмица или, която ще пристигне отдалеч. 
Като цяло през тази седмица събитията могат да изглеждат незначителни за вас, но скоро ще разберете, че нещата са съвсем различни. 

ТЕЛЕЦ
Седмица, в която ще имате очакван повод за радост свързан с дете или млад човек от близкото си обкръжение. Седмица, в която ще получите различни новини или ще преживеете събития свързани с майчинство, раждане на дете, рожденни дни, именни дни и др. Ще ви зарадва един разговор с дете. 
Седмицата може да се окаже по-сложна за младите хора Телец. Не бъдете самонадеяни, не бъдете груби или арогантни с близките си хора. Избягвайте рискове и екстремни ситуации, спортове, посещение на непознати или несигурни места. 
Възможна е промяна по местоживеене или пътуване за жените Телец. 
Като цяло седмицата е благоприятна за пътуване, особено ако то е предварително планирано и организирано. 
През тази седмица може да постигнете успехи свързани с пътуване или с хора, бизнес с други населени места или държави. 
През седмицата очаквайте много разговори или приятна изненада от жена, която е надалеч от вас. Мъжете Телец ще могат да се зарадват на премия, бонус или друга придобивка, печалба и др. 
Запомнете едно събитие, новина или предложение, което ще има връзка с жена от друго населено място. Предстои допълнително развитие.

БЛИЗНАЦИ
През тази седмица не допускайте напрежение на работното си място. Сега хармоничното развитие на отношенията ви там ще е много важно. 
Ще обмисляте свои действия свързани с жилище или имот в друго населено място. 
През тази седмица може да очаквате получаването на пари или финансов документ чрез институция, като кредит или във връзка с някаква инвестиция, вложение, разплащане, субсидия, бонус и др.
Седмицата ще донесе много контакти, които ще са важни за вас, както в личен така и в професионален план. 
Особена роля в живота ви тази седмица ще имат хора от роднинското ви или приятелско обкръжение.
Ще разчитате на помощ или на обещание, което ще получите от страна на баща, свекър, дядо, съпруг, брат и др.
Избягвайте безмислени или твърде емоционални, неоправдано агресивни конфликти, които могат да забавят или усложнят развитието на ваши очаквания и планове. Дадено ви е да минете през едни неприятности, да си вземете житейския урок от тях. Не обвинявайте други и не търсете вина извън самите себе си. 

РАК
През тази седмица вниманието ви ще бъде насочено към хора, които са ви създавали напрежение или са ви злепоставяли по някакъв начин. Ще търсите начин да се доближите до тях, за да разберете причината за подобно отношение към вас. 
Седмицата ще изиска от вас по-голяма концентрация в сортирането на многото информация, която ще получите. Не разпилявайте времето си в ненужни или несериозни неща. 
Младите жени Рак ще трябва добре да помислят преди да дадат отговор на едно предложение или покана. Не прибързвайте с отговора си, за да не съжелявате по-късно. 
Като цяло седмицата ще ви донесе различни възможности да реализирате една или друга своя задача, цел, приоритет. Ще имат и късмет в определен момент. 
Едно от по-сериозните внимания тази седмица трябва да бъде насочено към финансови документи или договори, особено ако имат връзка с банка, кредитна или застрахователна институция и др. 
Ще получите новини или ще следите събития свързани със здравословното състояние на мъж. 

ЛЪВ
През седмицата ще следите с известно безпокойство събития в дома или в личния живот на ваши приятели или роднини. 
От каквото се откажете тази седмица, на каквото обърнете гръб - ще е окончателно, независимо от последващите ви желания
През тази седмица очаквайте новини от хора отблизо и далеч. Те ще определят ваши предстоящи планове и действия.
Благоприятна седмица за работа, бизнес, пътуване по работа или с друга важна цел. Може да ви зарадва предложение за работа от друго населено място. Може да получите признание за работата ви, което да дойде отдалеч.
Така или иначе пътуванията тази седмица ще ви донесат силни емоции и преживявания.
Очаквайте приключване на конфликтна ситуация. Хармонизиране на прекъснати или охладнели отношения и др.
Приятни моменти на задоволство от развитието на важни за вас контакти и отношения.
Ще имате надежда и очакване за успешно развитие. Благоприятно време за приключване на различни ваши тревоги и проблеми. 
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване за младите мъже, както и за всичко, което ще е свързано с хора, които живеят в друго населено място

ДЕВА
Изненадите тази седмица ще са основно концентрирани на работното ви място или бизнеса ви. Могат да ви изненадат както някои промени, така и нови хора в професионалното ви обкръжение или появата на нови клиенти, партньори. 
Тази седмица  ще се окаже важна за родените под знака на Дева. Предстоят ви важни решения свързани с пари или с финансови документи. 
Благоприятна седмица за съдебни и юридически дела, ако сте ангажирани с такива. 
Мнозина от вас ще са част от важно събитие свързано с човек от семейството. В някои случаи това може да е причина за пътуване през седмицата или през почивните дни. 
Благоприятно време за начало на съвместен живот или сключване на брак. 
Използвайте тази седмица за да хармонизирате, уредите или разрешите различни важни за вас финансови въпроси. Може да приключите с различни плащания и задължения. 
Тази седмица ви предстоят срещи или разговори свързани с пари и бъдещи ваши действия от финансов характер с роднини, приятели или бизнес партньори. 
Особено благоприятна във финансов план седмицата може да се окаже за мъжете Дева. Може да опитате с малка сума пари своя късмет в някоя лотария или друга игра. 
Тази седмица не бъдете несериозни по отношение на собственото си здраве и избягвайте самолечение. 
Ще ви зарадва новина или събитие свързано с жена, която живее настрани от вас: в друг дом или в друго населено място. 

ВЕЗНИ
Седмицата ще е интересна за някои от вас, които ще имат финансови отношения с мъж (получаване на пари, по-добре платена работа, връщане на кредит и др.)
През седмицата родените под знака Везни могат да очакват радостни моменти свързани с нова покупка, придобиване на собственост, подарък или жест на внимание от страна на любим човек. Интересно развитие или по-силни емоции може да имате в един служебен флирт. 
Седмицата определено ще се запомни с приятно, запомнящо се събитие свързано с жена. То може да има връзка с приключване на един проблем, изпит, преместване на нова работа и др. 
През седмицата може да преживеете неочаквана среща или виртуален контакт с човек, който е имал специално място в миналото ви. Това може да бъде ваш интимен или брачен партньор, съученик, колега, съсед и др. 
През седмицата може да получите или да обсъждате покана за събиране, среща или важно обществено мероприятие. 
Като цяло тази седмица повечето от вас ще са емоционално нестабилни. Чести, необясними спадове в настроението, променливост в чувства и желания. 
Всъщност сега вие сте на прага на важен за вас успех, реализиране на ваше желание, цел. 
Ще ви се наложи да купите подарък свързан с личен празник на ваш роднина или приятел. 

СКОРПИОН
Преди всичко тази седмица ще е благоприятна за романтични и любовни преживявания, интимни авантюри, флиртове и др. 
Тази седмица ще е динамично време за вас. Ще имате срещи с приятели, събирания по различни поводи: както лични, така и на професионална, бизнес основа. Ще имате интересни разговори или взаимоотношения с хора отдалеч.
Тази седмица ще успеете с малко по-голяма настъпателност и настойчивост да постигнете успех, който ще е важен за финансовите ви планове и очаквания.
През седмицата ще имате повод за събиране или важно събитие свързано с мъж (роднина, приятел и др.)
Тази седмица родените под знака на Скорпион ще проведат важен разговор с дете или млад човек предимно от семейството. Може да имате напразни притеснения или излишни тревоги свързани роднина. 
На работното ви място може да възникне напрежение поради недоразумение, неотстъпчивост, некомпетентност или проблеми с недоволни клиенти (ако работите с такива). 
През тази седмица трудно ще вземете решение или ще направите промяна свързана с жилището ви или с друг имот, което може да ви създаде подтиснато настроение за даден период от време. 

СТРЕЛЕЦ
През тази седмица ще имат благоприятни за вас възможности в работата, образованието или бизнеса си. В тези области ще може да постигнете конкретен напредък, успех, да получите похвала, награда и др. 
През тази седмицаще бъде добре да се ангажирате по-сериозно със своите финансови дела. Сега като много обстоятелсва ще ви помогнат да ги предвижите или реализирате успешно. 
За момчетата и младите мъже Стрелец съдбата ще изиска по-сериозно обмисляне на думи и действия и по-малко емоции при вземането на решения. 
Това ще бъде една благоприятна седмица за лечение, терапия, спортни занимания и други, които да подобрят физиеската ви форма. През седмицата може да имате напразни или безсмислени притеснения за различни неща. 
Интересно моменти и преживявания ще възникнат при една неочаквана среща или ново запознанство. 
Важно събитие в семейството на приятели или съседи ще бъде повод да ги посетите или да се съберете с тях. 

КОЗИРОГ
През тази седмица неизпълнени досега ангажименти и задачи ще окупират вниманието на мъжете над 35 годишна възраст. Не всичко ще можере да приключите успешно, но вината за това ще е изцяло ваша. 
Седмицата вещае различни по характер контакти с мъж от друго населено място. 
Напрежение или притеснение може да възникне около дете или млад човек от близкото ви обкръжение. 
През седмицата за някои от вас ще възникне неочаквано пътуване или нещо неочаквано свързано с хора и събития в друг град, държава. 
През седмицата лесно ще ви нараняват или обиждат думи и действия на хора, за които знаете че имат труден характер. Сега обаче ще сте по-чувствителни и докачливи. 
Конфликтите тази седмица могат да ви провокират вас или другата страна към недотам приятни решения. Неблагоприятна седмица за съдебно дело ако имате подобен ангажимент. 
В дома си ще имате причина, повод за радост, за събиране, за удовлетворение от приключен ремонт или подобрение. 

ВОДОЛЕЙ
За вас Водолеи, тази седмица ще бъде време на очаквани раздели, откази, приключване на отношения, задължения, договори и други. Неприятното е, че тези събития все пак ще ви донесат някакви негативни емоции, усещане за загуба или кражба. 
Седмицата вещае интересни събития в личния, любовния или интимен живот на жените над 35 годишна възраст. Като цяло жените ще бъдат много по-емоционални и това ще се отрази на отношенията им (в повечето случаи положително). 
Ако трябва да правите някакви планове за бъдещето си, добре е да знаете предварително, че всичко ще става бавно, мудно, с преодоляване на различни спънки или обстоятелства. 
Седмицата ще е вид прелом в живота ви, но за всеки ще бъде различно. За някои тази голяма промяна може да е свързана с работата, за други с образование, бизнес, семейство и др. 
През седмицата ще похарчите пари или ще изгубите пари, за които ще се ядосвате впоследствие. 
Момичетета и младите жени ще се зарадват на новина или документ от финансов характер. 

РИБИ
Седмицата може да създаде благоприятни обстоятелства за благоприятно развитие на ваши финансови отношения с мъж или с мъже. 
За мъжете над 35 годишна възраст е възможно получаването на пари. 
През седмицата е възможно отлагане на среща или среща с хора, с които няма да се срещнете повече. 
Това ще бъде благоприятно време за всичко свързано с дете или с деца, както ваши собствени, така и деца на ваши роднини, приятели, за работа с деца и др. 
През седмицата ще очаквате телефонен разговор, документ или оферта, които ще определят ваши бъдещи планове. 
Изненадите тази седмица в голяма степен ще са свързани с вашия любовен живот или ще има любовни преживявания за човек от семейството ви. 
Здравето може да се окаже неочакван проблем както за вас, така и за човек, с кото живеете заедно, близък роднина. 

Източник: astro.velida.net