Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите 17 - 23 април

ОВЕН

През седмицата може да очаквате добра новина от друго населено място или държава. Възможно е получаване на пратка, придобивка, стока или други материални неща.
Ако пътувате с някаква цел тази седмица, то може да очаквате успех.
Повод за размисъл ще бъде спор или конфликт в семейството ви, който ще покаже наяве кой какво мисли и кой какви цели и желания има. С някои неща ще можете да се примирите и да направите компромис, но не със всичко.
Жените Овен ще направят всичко възможно да се възползват или да реализират един шанс, който ще бъде даден на дете или внуче.
Мъжете ще имат повече ангажименти в дома си и на работното си място, но с лекота ще постигнат положителни резултати и успехи.
През тази седмица интересно развитие и по-силни емоции в любовта ще има за тези от вас, които имат партньор от друго населено място или държава.
Важно събитие или разговор относно личния си живот могат да очакват мъжете Овен.
Тази седмица ще имате сложни отношения с човек, с когото работите заедно или имате общи професионални контакти. Това може да е една неприятна личност, добре позната с опърничавия си и конфликтен характер.

ТЕЛЕЦ

През тази седмица мнозина от родените под знака на Телец ще се зарадват на събитие или преживяване свързано с дъщеря, внучка или племенница.
Ще имате интересни разговори с приятели или колеги относно нови професионални или бизнес възможности, нова дейност и др.
Изненади могат да очакват тези от вас, които в момента са ангажирани със съдебно дело, които ще имат контакти със съдебна или държавна институция.
При несемейните представители на знака тази седмица е вероятно ново романтично запознанство с подходящ партньор. Дано разбирате значението на думата „подходящ“….
Вероятни са неприятности с мъж от семейното ви обкръжение.
Ще възникне конфликт с жена поради финансови противоречия или сблъсък на интереси свързани с пари.
Тази седмица може да се зарадвате от присъствието на момиче или млада жена при вас.
За някои от представителите на зодия Телец – нов човек в семейното или в професионалното ви обкръжение.
През тази седмица ще възникнат неочаквани събития свързани с хора отдалеч.
Обърнете внимание на събитията в края на седмицата, те ще са повторение на нещо от миналото ви.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата може да зарадва или възнагради родените под знака на Близнаци с успехи в образование или кариера. Възможност за награда, признание пред публика или друго специално събитие.
Това ще бъде една благоприятна седмица за търсене или започване на нова работа.
Възможна е покупка на скъпа или важна придобивка, вещ, техника.
Поява на един нов човек в живота ви, която ще ви накара да се размислите за доста неща. Тук не става дума за романтична връзка, защото това събитие ще засегне и мъжете и жените родени под знака на Близнаци.
Предстои ви сериозно обмисляне на предложение, информация и други неща, които ще имат връзка с човек от друго населено място или друга националност.
Все още предстоят забавяния по отношение реализация на ваши планове или дадени ви обещания. Не бързайте да си правите изводи, че това е окончателна загуба или загуба на време. Предстоят интересни събития и проявете търпение.
През почивните дни мнозина ще очакват събиране, което ще бъде организирано от жена (роднина или приятелка).
Ако планирате пътуване през уикенда определено ще съчетаете полезното с приятното: хем ще се забавлявате, хем ще гледате да свършите и някаква работа.
При жените Близнаци ще има интересно развитие на романтична връзка или ново романтично запознанство.

РАК

През тази седмица родените под знака на Рак ще имат очаквания свързани с получаване на пари или финансов документ, като това особено силно ще важи за жените.
През седмицата следете отношенията си с жени от приятелското си или семейно обкръжение.
Мнозина ще имат раздяла с деца поради различни житейски причини или ще отидете на гости, на гости със своето дете/деца за даден период от време. През седмицата ще имате повече разходи свързани с деца, не всичките обаче ще са удачни.
Мъжете Рак също ще имат благоприятни финансови възможности, както по отношение на собствени пари, така и по отношение на различни документи от финансов характер.
Очаквайте новина или телефонен разговор от друго населено място, която ще получите чрез мъж.
Ще очаквате развитието на определена ситуация в любовния си живот. Оставете нещата да имат свое собствено развитие, не насилвайте нищо и никого.
През уикенда очаквайте изненада, която ще има връзка с приятели или роднини на брачния ви партньор.
Много емоции ще има покрай мъже от семейството ви: син или внук, брат или зет, баща или дядо и др.
За тези, които ще са ангажирани с работа през почивните дни, това ще бъде време на по-високи печалби, по-големи успехи и по-голямо професионално удовлетворение.
Очаквайте приятна изненада отдалеч от познати или непознати хора или чрез пътуване, което вие самите ще предприемете.

ЛЪВ

Пред вас е една благоприятна седмица за разрешаване на финансови въпроси. Уреждане на парични плащания и задължения. Възможен е късмет откъм печалба. Получаване на пари с лекота, без особени усилия от ваша страна.
Добри финансови отношения с хора от семейното ви обкръжение.
През тази седмица родените под знака на Лъв ще имате възможност да разрешите емоционалните си проблеми, недоразумения или съмнения, които са създавали дискомфорт в романтичната ви връзка напоследък. Ще разберете, че опитите на някой около вас, да създаде интрига около вашата любов са с користна цел.
Неочаквана радостна вест или покана, която ще получите от друго населено място или държава.
Някои от вас дори може да тръгнат неочаквано на път по приятен повод.
Пътуване свързано с успех или важна среща.
Почивните дни могат да донесат на мнозина предложение или идея за промяна в работата. Тези, които ще работят през уикенда ще могат да разчитат на успехи и печалби.
Мъжете Лъв ще са склонни да харчат повече пари тази седмица. Ще сте щедри и ще искате много настроение около себе си.
Жените Лъв ще създадат приятна атмосфера в дома си. Ще изненадате близките си, както с кулинарни удоволствия, така и с други интересни неща.

ДЕВА

През тази седмица голяма част от родените под знака на Дева ще имат важни финансови или бизнес отношения, включително подписване на договор, споразумение и др.
Тази седмица може да ви разгневи един неочакван за вас опит за измама или манипулация. Дори самия факт, че някой ви предлага да извършите нещо такова ще е достатъчно за да сложите край на вашите отношения. По същия начин ще реагирате ако подобно действие има спрямо човек от семейството ви, родител, брачен партньор, дете.
Тази седмица ще сте притеснени от някои неблагополучия или проблеми в живота на жена (приятелка или роднина), особено поради факта, че вие с нищо не можете да помогнете, тъй като нещата няма да зависят точно от пари.
Мъжете Дева може да имат неясна и объркана седмица, в която трудно ще вземат решение или ще предприемат важни стъпки и действия.
Вероятно е събиране свързано с роднина. Сега може да ви зарадва жест на внимание, подарък или помощ от страна на баща, дядо или по-голям брат.
В любовта може да очаквате интересни преживявания, особено ако сте в началото на една нова романтична връзка.

ВЕЗНИ

Пред вас е една благоприятна седмица за уреждане на финансови отношения. Възможни са срещи и сериозни разговори по такива въпроси.
Седмицата ще донесе различни изненади на жените Везни и те в повечето случаи ще са свързани с други жени.
Мъжете Везни могат да очакват получаването на пари чрез документ или подписването на документ, договор от финансов характер.
Седмицата вещае различни неочаквани събития в любовния живот на родените под знака на Везни, както ако сте семейни, така и ако все още търсите своята половинка. Може да се очакват положителни емоции в този план.
През тази седмица е възможно е събиране или разговор с повече хора по важни или неотложни проблеми, задачи, общи действия.
Възможен е проблем със здравето на близък човек, който ще започне да се развива в съвсем друга посока от това, което сте имали първоначално като информация.
Възможна е измама от страна на роднина или приятели, която ще ви бъде трудно да приемете.

СКОРПИОН

Тази седмица може да имате странни преживявания, силна интуиция, среща с хора, които имат ясновидска или пророческа дарба и др. Не бързайте да реагирате на всяка странност, която ще ви се случи сега…
Пред вас е благоприятна седмица за покупки за дома, за промени в интериора на жилището ви, всякакви премествания и нововъведения свързани с него. Възможни са събития свързани с нов дом или с нова квартира.
Седмицата ще е благоприятна за пътуване, предимно за удоволствие, гостуване на роднини или приятели.
Пътуване за жените Скорпион ще се окаже важно за бъдещето им по някаква причина. Вероятност да се срещнете с някого, който ще дойде с определена цел от друго населено място.
През седмицата са вероятни проблеми със здравето на дете.
Мъжете Скорпион ще обмислят една нова възможност или рядък шанс, който ще се появи тази седмица. Очаквайте продължение на тези събития или новини…
Любовния ви живот ще е без промяна, въпреки че върху някои връзки ще има влияние на различни събития свързани с дете.

СТРЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Стрелец тази седмица ви очакват повече работа и повече ангажименти. Това особено важи жените от този знак.
Ще имате по-сериозно безпокойство или напрежение, докато получите едни пари или финансов документ, договор.
Приятно ще ви изненадат думите или действията на човек, за когото сте смятали, че има негативно отношение спрямо вас.
През тази седмица мъжете Стрелец може да се зарадват на неочаквана покупка или подарък.
Ще имате повод за личен празник свързан със специален за вас човек или с успех, който сте постигнали сами.
През седмицата може да получите покана за събиране свързано с момиче или млада жена.
Пред вас е една важна седмица, която не бива да бъде пропилявана с различни настроения. Вземете всеки шанс или предложение, огледайте го, посъветвайте се с човек с по-голям опит от вас и действайте.
Благоприятна седмица за получаване на пари, стабилизиране на семейния бюджет, плащания и уреждане на всякакви парични въпроси свързани с дома ви.
В някои случаи е възможно получаване на пари.

КОЗИРОГ

Ако сте родени под знака на Козирог тази седмица ви предстои среща или запознанство с нов човек, което ще рефлектира по някакъв начин на личността ви, като израстване или получаване на нови знания, умения.
Очаквайте разговори с приятели свързани с ваши лични или семейни проблеми.
Неприятности в работата ви ще дадат отражение на атмосферата в дома ви. Възможно е такива неприятности да има друг човек от семейството ви, а на вас да ви се наложи да изтърпите лошото настроение на този човек.
През седмицата е възможна неочаквана авария в дома или повреда в техника, инсталация и др.
Възможно е да възникне притеснение около пътуване, което ви предстои. Всъщност, то ще се развие по един неочакван и определено благоприятен, успешен за вас начин.
През тази седмица ви предстоят както повече (но добре планирани разходи), така и приходи, които ще ви зарадват или изненадат.
Младите мъже и жени Козирог ще имат специални преживявания с приятели или роднини.
Сега преди всичко могат да ви зарадват новини и събития свързани със семейството ви, с материалната ви и финансова стабилност през следващите месеци.

ВОДОЛЕЙ

Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица ще възникнат интересни нови възможности или ситуации на работното ви място.
Ще сте в очакване на едно силно начало, динамично развитие или реализация на някои ваши планове и идеи.
Сега могат да възникнат битови проблеми в дома ви, които ще изискат повече време за разрешаване.
Жените Водолей ще имат седмица, в която ще могат да хармонизират свои любовни или семейни отношения, да създадат нова връзка или да са причина за запознанство между друга нова двойка.
През тази седмица ще са важни отношенията между майки и дъщери.
Ако имате очаквания да разрешите определени неприятности тази седмица, то нещата може да не се случат точно сега. Вероятно ще имате нужда от повече време или от по-голяма активност от ваша страна.
Мъжете Водолей ще се чувстват неудовлетворени или разочаровани, емоционално нестабилни. Ще търсите отговори на различни въпроси или ще търсите изход от една определена ситуация. За някои от вас е време за промяна или за почивка.
Седмицата не е от най-благоприятните за пътуване, възможни са всякакви усложнения преди или по време на пътуване.
Възможно е да получите неприятна новина от друго населено място свързана с житейска или семейна драма.
Ако сте родени под знака на Риби пред вас е една благоприятна седмица за пътуване. Ще възникне нов шанс, нова възможност свързана с пътуване или с хора, които живеят надалеч. Очаквайте изненади в този план.
Сега може да ви се наложи неочаквано да реорганизирате ваши планове и надежди. Възникват нови и неочаквани събития, обстоятелства, които ще предизвикат необходимост от подобни промени.
Пропуснат шанс може и да не е бил усетен в момента, в който е възникнал, но сега ще имате по-ясно виждане за такъв момент от близкото си минало. Ще сте тъжни заради самите себе си, заради неправилна преценка, заблуда и др. Възможно е да сте послушали съвета на неправилния човек или някой, който е търсил своята собствена изгода в тази ситуация.
Хора, с които сте имали неприятен спор или конфликт, сега ще ви потърсят или ще намерят начин да хармонизират отношенията си с вас.
Тази седмица личните ви и професионални контакти ще са извор на нови идеи, перспективи и планове.
Мъжете Риби ще направят важна покупка или ще вземат важно решение. Очаквайте пари от работа, държавна или банкова институция и др.
Жените Риби ще имат важен контакт с мъж от друг град или държава.
През тази седмица ще очаквате финализирането на ваш план или старт на нещо ново в живота ви.

РИБИ

Ако сте родени под знака на Риби пред вас е една благоприятна седмица за пътуване. Ще възникне нов шанс, нова възможност свързана с пътуване или с хора, които живеят надалеч. Очаквайте изненади в този план.
Сега може да ви се наложи неочаквано да реорганизирате ваши планове и надежди. Възникват нови и неочаквани събития, обстоятелства, които ще предизвикат необходимост от подобни промени.
Пропуснат шанс може и да не е бил усетен в момента, в който е възникнал, но сега ще имате по-ясно виждане за такъв момент от близкото си минало. Ще сте тъжни заради самите себе си, заради неправилна преценка, заблуда и др. Възможно е да сте послушали съвета на неправилния човек или някой, който е търсил своята собствена изгода в тази ситуация.
Хора, с които сте имали неприятен спор или конфликт, сега ще ви потърсят или ще намерят начин да хармонизират отношенията си с вас.
Тази седмица личните ви и професионални контакти ще са извор на нови идеи, перспективи и планове.
Мъжете Риби ще направят важна покупка или ще вземат важно решение. Очаквайте пари от работа, държавна или банкова институция и др.
Жените Риби ще имат важен контакт с мъж от друг град или държава.
През тази седмица ще очаквате финализирането на ваш план или старт на нещо ново в живота ви.

Източник: Burgasnews.com