Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (6 – 12 август 2018)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен тази седмица може да ви изненада със специални или съдбовни за вас събития. През тези седем дни различни събития или новини ще определят в голяма степен вашето бъдеще в определена област от живота.
Тази седмица ще преживеете по-емоционално важно събитие в живота на приятели. В някои случаи то може да има връзка с тяхно дете или с бъдещо майчинство.
Възможно е обаче да възникнат моменти на напрежение в отношенията ви с приятели, които са по-млади от вас, които поради липсата на достатъчно житейски опит проявяват по-голямо нетърпение или неумение да контролират емоциите си.

Тази седмица вещае неочаквано разкриване на злонамерени действия срещу вас или опити за негативно въздействие, манипулация на ваши важни отношения.
Една от приятните изненади тази седмица ще има връзка с жена, която живее в друго населено място.

Мъжете Овен ще преживеят неочаквана загуба или повреда на документ или лична информация (съобщения).

Жените да избягват конфликтите. Използвайте този кратък период от време за семейни разговори и събирания, които да ви заредят с положителни емоции.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец тази седмица ви предстои да похарчите значителна сума пари за неща, които са важни за вашите деца или семейство. Те могат да имат връзка с някакъв вид обучение, тренировка, образование, пътуване с цел обучение и др.

През тази седмица всеки проблем определено ще има своето естествено разрешение. Избягвайте да се натоварвате емоционално. Избягвайте конфликтите и споровете, защото те ще са загуба на енергия и време. Психически също може да се окажете много изтощени в края на седмицата.

През тази седмица за мнозина ще възникне необходимост от пътуване. То ще бъде свързано с ваши лични ангажименти или с ваш роднина. Като цяло ще имате една интересна и динамична комуникация с роднини и приятели отблизо и далеч.
Ще преживеете приятни изненади свързани с хора, които живеят или работят в друго населено място.

Тази седмица очаквайте посещение в дома си на приятели или специални гости. Не е задължително да има конкретна причина за това.

Близки хора ще споделят с вас различни новини или събития от техния живот, които ще са тема на емоционални и оживени разговори.

През тези седем дни ще следите с интерес събития свързани с ваши колеги, съмишленици, съученици или съседи.

Емоционално ще ви натовари една неприятна новина свързана с необмислени действия или грешки на ваши приятели или роднини.

Като цяло обаче това може да бъде една благоприятна седмица за вас, в която да стартирате различни нови начинания. Ще постигнете важни успехи с тези, за които сте направили някаква предварителна подготовка.

Ако сте родени под знака на Близнаци пред вас е седмица, в която ви предстои да се срещнете с хора, които вие ще приемете като неискрени или нелоялни спрямо вас, но в същото време ще искате да запазите добрите си отношения с тях. Тези контакти ще са психически доста натоварващи за вас, поради необходимостта от постоянен контрол върху собствените ви думи и емоции.

Тези познанства и контакти ще са наистина важни за вас, но умението да балансирате ще е много важно.

Тази седмица не вещае някакви големи финансови успехи от работа, но това не бива да омаловажава вашите отговорности и задължения. Това, което ще вложите като умения и енергия през тази седмица ще бъде в основата на ваши успейи или неуспехи през следващите периоди.

Неприятностите, които ще преживеете тази седмица с жена, няма да са изненадващи. Може би разминаванията ще са относно степента на тяхната сложност или времетраене.
Седмицата вещае различни приятни събития или събирания от семеен характер. Поводи за това ще има, а ако няма ще ги намерите: една важна покупка за дома, подарък от страна на любим човек и др.

Мнозина ще присъстват на годеж, сватба или юбилей.

Любовта тази седмица ще бъде щедра особено за младите жени Близнаци. Интересно развитие ще имат ваши романтични отношения с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

На фона на почти иделичната картина, която седмицата ще изрисува за вас ще има и някои неприятни моменти свързани с проблеми възникнали в миналото ви, които ще настояват за своето разрешаване.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак тази седмица с огромно нежелание ще приемете необмислените решения или действия на мъж (най-вероятно от кръга ви роднини). В някои случаи това може да бъде ваш син, съпруг, брат или зет и др.

Конфликтите през тази седмица по-скоро ще бъдат на емоционална основа. Тяхното възникване няма да е случайно и ще ви предизвика към вземането на някои крайни или трудни решения. Възможно те да имат връзка с дете или внуче.

Семейните ви отношения също ще преминат през едно високоволтово напрежение поради различни позиции и виждания относно събития или решения свързани с дете.
През тази седмица може да имате разходи свързани с лечение, терапия, зъболечение, козметични процедури и др.

Подобни разходи могат да възникнат и за ваши възрастни родственици.

Разбира се, седмицата няма да бъде само буря след буря, а ще има своите моменти на радост, приятни изненади, заслужени или неочаквани успехи и др. През тези седем дни могат да ви изненадат и пари, които ще получите от най-различни източници.

Използвайте тази седмица за раззширяване на кръаг си от приятели и познати от най-различни градове или села. Една такава връзка с човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог ще е в основата на интересни емоции и преживявания до края на годината.
През седмицата ще ви зарадва новина, разговор или предложение свързано с мъж (най-вероятно роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей).

Младите мъже Рак няма да имат желание за поемане на отговорни задължения в дома и ще търсят извинение или причина да избегнат такива.

Мъжете над 35 години ще получат предложение или покана, които ще са шанс, който Съдбата не ни дава всеки ден.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв тази седмица вещае за вас интересни ангажименти с деца, покупки за тях или помощ в техни лични начинания. Особено емоционални ще бъдат събитията свързани с деца родени под знака на Козирог, Телец и Дева.

Тази седмица обаче може да ви натовари неприятно с пропуснати или неизчистени задължения и ангажименти (предимно от финансов характер). Бъдете внимателни при работа с пари или с финансови документи.

Тези и други затруднения през тези седем дни не бива да създадват депресивни или меланхолични настроения, защото в прогнозата ви за тази седмица има и много приятни изненади. Те ще подкрепят ваши планове, идеи или желания с новите обстоятелства, които ще ви създадат.

Тази седмица ще имате повод за специално събитие или личен празник свързан с мъж от кръга ви роднини или приятели.

Би било добре тази седмица да се захванете по-целенасочено и усърдно в разрешаването на различни семейни или битови неприятности. Ще имате по-добри обстоятелства или ще получите нужната подкрепа за тяхното успешно разрешаване.
В любовта една среща може да създаде неприятно напрежение поради необмислени действия, задкулисни действия и други странни неща от страна на единия от партньорите.

Мъжете, които са ангажирани с юридическо или съдебно дело ще могат да разчитат на успех през тези седем дни.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица ще преживеете приятни моменти свързани с романтична връзка. Добри ще бъдат и отношенията с брачния ви партньор, затова ако имате някакви недоразумения помежду си, използвайте този ден за тяхното разрешаване.

Основно седмицата вещае приятни моменти в емоционален план, като всичко ще зависи от вашите собствени действия и очаквания.

Тази седмица ще бъде благоприятна и успешна за вас в много отношения. Развитието на повечето събития ще е е според очакванията ви. Други тепърва ще се развиват в благоприятна за вас посока.

Използвайте тази седмица за реализиране или освежаване на ваши професионални, бизнес планове и идеи. Ще създадете нови контакти, ще получите нови предложения. При необходимост ще получите помощ от страна на важни за вас хора.

Ще можете да постигнете успех в работата си, който ще ви донесе допълнителен доход.
През тази седмица очаквайте интересни контакти с хора, които живеят в друга

държава. Добро развитие ще има едно ново познанство с такава личност.
През седмицата ще възникнат неприятности в живота на мъж, когото добре познавате. Вероятно ще следите отблизо тяхното развитие, но не очаквам да се намесите в тяхното разрешаване.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни пред вас е седмица, в която ще преживеете събитие свързано с близък родственик.

През тази седмица ще имате надежда или ще очаквате изпълнение на обещание свързано с пари.

Неща свързани с финансови документи ще се реализират успешно за вас.
През тази седмица ще сте облагодетелствувани по някакъв начин от действията на човек, с когото работите заедно. Възможно е да получите съвет, протекция, предложение и др.

Въпреки, че ще имате голяма увереност за успеха на свой план или начинание, тази седмица може да преминете и през моменти на песимистични настроения. Ще възникне желание за отказ от едно нещо, с цел влагане на енергия и ресурси в нещо друго.
Седмицата вещае любовни неволи или недоразумения. Ще възникнат спорове за незначителни неща или ще има липса на търпение спрямо другия партньор. Тези неща могат сериозно да застрашат някои по-лабилни връзки.

Мъжете Везни ще започнат едно бавно развитие на една промяна в живота си. При младите мъже ще се появи нов шанс, късмет, който не бива да се изпуска.

Специален момент ще изживеят тази седмица жените Везни. Това може да се окаже преломна точка към един успех в живота ви.

Като цяло родените под знака на Везни ще могат да очакват хубави моменти свързани с пътуване или с хора, които живеят на далеч. Това ще бъде и една благоприятна седмица за начало на ново познанство: професионално или на база конкретни интереси.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион изненадите тази седмица ще са основно свързани с работата ви. През тези седем дни могат да ви изненада нова дейност, клиенти или нови колеги.

Помнете, че тази седмица ще бъде важна за вас. Предстоят ви важни решения свързани с пари или с финансови документи.

Ще имате срещи и разговори свързани с пари, с ваши бъдещи действия от финансов характер с роднини, приятели или партньори.

Използвайте тази седмица за да уредите или разрешите важни за вас финансови въпроси. През тези дни ще успеете да приключите с важни плащания и задължения.
Това ще бъде една благоприятна седмица за съдебни и юридически дела, ако сте ангажирани с такива.

Тази седмица ще преживеете важно събитие свързано с човек от семейството. Това може да бъде причина за пътуване през седмицата или през почивните дни.  Тази седмица ще бъде благоприятно време за начало на съвместен живот или сключване на брак.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец тази седмица ще бъде интересна за вас в професионален и финансов план.

През седмицата ще преживеете радостни моменти свързани с покупка, придобиване на собственост, получаване на пари и др.

Мнозина ще получат подарък или жест на внимание от страна на любим човек. Интересно развитие или по-силни емоции може да имате с една нова романтична връзка или среща.

Седмицата ще се запомни с приятно събитие свързано с жена, която е ваша роднина или приятелка.

През тези седем дни ще преживеете неочаквана среща или виртуален контакт с хора от миналото ви.

През тези дни ще получите или ще обсъждате покана за събиране или среща.
Тази седмица повечето от родените под знака на Стрелец ще са емоционално нестабилни. Ще преживеете необясними спадове в настроението, променливост в чувства и желания.

Запомнете: сега вие сте на прага на важен за вас успех.

През седмицата ще ви се наложи да купите подарък свързан с личен празник на ваш роднина или приятел.  Качества, като толерантност и дипломатичност ще имат важно значение през тези дни.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог тази седмица ще е благоприятна за романтични и любовни преживявания.

Предстоят ви срещи с приятели. Мнозина ще бъдат поканени на събирания по различни поводи. Ще имате интересни разговори или взаимоотношения с хора отблизо и далеч.
Тази седмица ще успеете с по-голяма настойчивост да постигнете успех, който ще бъде важен за финансовите ви планове.

Предстои ви да проведете важен разговор млад човек най-вероятно от семейството ви. Могат да възникнат напразни притеснения или тревоги свързани роднина.

На работното ви място ще възникне напрежение поради недоразумение или некомпетентност. Възможни са проблеми с недоволни клиенти (ако работите с такива).
През тази седмица трудно ще вземете решение свързано с жилището ви или с друг имот. Това може да е причина за подтиснатото ви настроение за даден период от време.

Мъжете Козирог ще трябва да вземат трудно решение, което в един момент ще им донесе неочаквано лесен успех.

Жените родени под този зодиакален знак ще искат на всяка цена тази седмица да осъществят своите планове или идеи свързани с дома. Това може да срещне отпор от страна на другите хора от семейството ви. Убедете ги с такст и дипломатичност.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей пред вас е седмица, в която по-трудно ще реализирате своите планове, но обстоятелствата така или иначе, ще бъдат благосклонни към вас. Не се отказвайте само защото нещата не се случават толкова бързо, колкото вие искате.

Изненадите, а вероятно и приятните събития тази седмица ще бъдат свързани с пари, с финансови документи или с предложение, което ще има финансов характер.
Може да опитате късмета си в лотарията, но не прекалявайте с харченето на пари за подобни удоволствия.

Тази седмица има една негативна страна, която може да се появи ако се изгуби контрола в един конфликт. Той ще бъде с човек, с когото имате сложни отношения или сте преживяли една раздяла.

Повечето важни или неотложни задачи тази седмица ще бъдат свързани с мъже, както от семейството ви, така и с таквиа, които са ваши колеги, приятели или съседи. Седмицата обещава да бъде благоприятна за вас във финансов план, като приходите в семейния бюджет могат да дойдат както благодарение на вас, така и на останалите членове на семейството ви.

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване по семейни причини, по работа или с цел туризъм. Някои от вас ще успеят да съчетаят трите неща в едно.

Риби
Ако сте родени под знак ана Риби през тази седмица ще имате неприятен разговор или спор с жена от битов или имотен характер. Възможно е някои от вас да се ангажират с разрешаването на неприятности от битов характер на близка родтсвеница.

През седмицата ще възникнат различни стресови ситуации, но те всички или ще преминават бързо или ще имат благоприятно за вас развитие.

Срещите и събиранията тази седмица ще са планирани преди доста време и въпреки това, сега ще възникнат най-различни приятни изненади или други емоционални моменти.

В любовта ако започвате романтична кореспонденция тази седмица бъдете предпазливи и се пазете от фалшиви хора или хора, които имат някаква друга цел в запознанството си с вас.

Провалите или разочарованията в живота на жена, която е ваша роднина или приятелка ще се дължат на особеностите на нейния характер. Дали обаче може да и кажете истината в очите?

През седмицата повод за разговори или други ангажименти ще бъде бременност, раждане или друго събитие свързано с дете в семейството на ваши приятели и познати.

astro.velida.net