Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (5 – 11 февруари)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица ще преживеете събития свързани с ваш предишен брак или любовна, интимна връзка. Дори може да имате странни съновидения свързани с тях. Коя ще е причината за подобни преживявание ще е различно за всеки един от вас. Може да има нещо неизчистено или неизживяно помежду ви. Може да има опити за връщане назад, което определено ще е грешка.
През тази седмица ще преживеете интересни събития на работното си място или в бизнеса си. Те могат да имат връзка с различни предложения или получаване на полезна за вас информация. Определено ще има нови неща в тази сфера от живота ви.
Сега ще имате една благоприятна седмица за ангажименти свързани с имот, строеж или ремонт, за подобрения в дома и др.
Възможно е да ви зарадва една неочаквана придобивка или малка сума пари.
Като цяло пред вас е седмица, в която ще имате възможност да реализирате своите планове и очаквания.
Сега е добре да разчитате предимно на себе си, да не се осланяте на другите и най-вече на техните обещания.
Може да имате леки здравословни неразположения. които ще ви покажат, че трябва да обърнете внимание на начина си на живот или хранене.
Може да имате притеснения от най-различен характер свързани с хора, от близкия ви кръг роднини или приятели.
Тази седмица ще получите покана за събиране свързано с приятели.
Едно ново приятелство може да ви даде интересни познания за непознати досега неща.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец през тази седмица ще преживеете едно специално събитие в семейството или на работното си място.
Сега може да имате повод да отпразнувате ваш успех или реализация на важен ангажимент.
Това ще бъде една благоприятна седмица за сключване на брак, за начало на съвместно съжителство, за зачеване и други важни за семейството ви събития.
През седмицата е възможно да посрещнете гости, които имат сериозни професионални или семейни проблеми. Определено хората отстрани виждат по-лесно грешките на другите, но никога не е лесно да кажете истината.
Сега е възможно да чуете тъжна или неочаквана новина свързана с ваша стара любов или интимна връзка.
През тази седмица не бързайте да реагирате на новините или предложенията, които ще получите.  Дайте си достатъчно време да проверите или обмислите нещата.
Поради тази причина избягвайте конфликтите, за да не съжелявате после за прибързаните си и емоционални действия.
Отношенията ви с други жени ще се развиват хармонично, като те могат да внесат нови емоции в живота ви.
Седмицата ще бъде в много отношения интересна за младите представители на зодиакалния знак Телец.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ви се дава да преживеете изненада, която по някакъв начин ще има връзка с пари, с финансов документ, промяна в заплата или възникване на нов професионален ангажимент.
Преди всичко през тази седмица се пазете от прибързани или примамливи обещания. Контролирайте капризите и емоциите си, които също могат да се окажат ваш враг.
Внимавайте с предложения или оферти особено такива, които имат връзка с работа в чужбина или живот зад граница, лесни пари или бързи печалби.
Пазете се от всякакви форми на измама или манипулация от страна на хора или фирми, който не са във вашия град или държава.
Емоционално седмицата ще бъде динамична и променлива за Близнаците. Това важи основно за вашия семеен или любовен живот. Ще възникнат кратки моменти на паника, после на успокоение, на радост или на тъга.
Ще имате една благоприятна седмица за начало на една неочаквана нова любовна връзка или ще преживеете неочаквано признание в любов.
Сега много по-силно ще усетите липсата на хора, които вероятно са ваши роднини или много близки приятели. Те или са на далеч от вас (като разстояние) или са в Отвъдното.
През седмицата в работата или в бизнеса си ще имате повод за радост и удовлетворение. Има голяма вероятност обаче да възникне напрежение в отношенията ви с колега или клиент, което ще успеете да разрешите с прословутото си чувство за дипломатичност.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица може да очаквате много емоции, сантиментални и романтични преживявания, любов и срещи с приятели или роднини.
Сега ви предстоят различни контакти, разговори, размяна на кореспонденция, която да ви даде важна информация. Основно тези събития ще имат връзка с хора, които живеят в друго населено място.
През тази седмица има голяма вероятност от забавяне на документ, потвърждение за договор или предложение. Това може да ви изнерви, защото през тази седмица ще искате да вземете важно решение за вас. Очакванията ви са тези събития да се развият във ваша полза и във ваш интерес.
През седмицата ви предстои важен личен или делови разговор с човек от друг град или държава.
Ще ви се наложи да планирате или да присъствате на събиране или среща от семеен характер.
През тази седмица може да възникне нова любовна връзка, като тя определено ще е с човек, който не отговаря първоначално на вашите идеали. Но живота винаги има с какво да ни изненада, нали?
Сега повечето от вас ще са романтично настроени и ще са склонни да създадат специален уют на любимия си човек.
Седмица, в която контактите ви с жени ще имат важно за вас значение.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв очаквайте тази седмица една изненада, която ще има връзка с новина или полезна за вас информация, която ще получите от близо или от далеч. Това определено ще ви създаде оптимистично настроение и надежда.
Ще имате важни за вас отношения през седмицата с хора от кръга си колеги или съмишленници в една обществена или политическа кауза.
Като цяло през тази седмица ще ви се наложи да се срешнете с определени хора или да посетите инстанции, за да обсъдите или разрешите финансови въпроси.
Ще имате благоприятна седмица за уреждане на недоразумения свързани с пари, плащания, кредити и др.
Седмицата ще е стабилна във финансов план и ще може да очаквате конкретни финансови постъпления. Те могат да бъдат благодарение на собствените ви действия, но също така да дойдат чрез останалите членове на семейството ви.
Седмицата може да се окаже по-емоционална в отношенията ви с млад мъж от семейството ви.
Ако сте родители на вече пораснали деца ще имате известни затруднения или недоразумения в общуването си с тях.
Възможно е на вашите деца да им бъде трудно да разговарят с вас.
През тази седмица бъдете щедри тази седмица, но и разумни.
През тези седем дни любими хора ще намерят начин да ви изненадат с нещо. Ще имате благоприятно време за любовни и романтични преживявания, стига да не капризничите и да не притискате партньора си за неща, които не харесва или не одобрява.
Ще преживеете много важен момент, в който ще ви се наложи за кратко време за да вземете важно решение за бъдещето си.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева очаквайте през тази седмица един неочакван шанс или късмет, който ще „огрее“ човек от семейството или близкия кръг роднини.
Изненада може да бъде свързана и с едно предложение за брак или новина свързана с годеж, сватба.
Тази седмица като цяло може да очаквате промяна в личния си живот или в живота на семейството ви. Тя ще има връзка с неочаквана новина, предложение или покана.
В живота на мнозина от вас ще възникне една нова благоприятна ситуация, възможност.
Сега бъдете отворени за новите неща, които ще дойдат в живота ви, за по-голяма смелост и активност от ваша страна, за да не изпуснете своя шанс.
Възможно е да получите неприятна новина свързана с човек ваш приятел или колега. Възможен е инцидент или лична житейска драма в живота на такава личност.
В работата си бъдете по-предпазливи спрямо вниманието и благосклонността на някого към вас. Възможно е този човек да има своя лична цел за подобно поведение спрямо вас.
През седмицата е възможно неочаквано пътуване на кратко разстояние.
Може да очаквате непредвидени събития свързани с пари (в повечето случаи положителни).
В любовния ви живот ще настъпи момент за сериозен разговор или решение по важна тема. Сега може да поставите отношенията си на една нова по-ясна за бъдещето ви основа.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни неочакваните събития през тази седмица ще имат някаква връзка с личния ви и семеен бюджет. Възможни са всякакви събития и промени в доходите ви, в личния ви и любовен живот.
Сега може да създадете ново приятелство, което тепърва ще ви донесе някаква изгода, протекция в една важна за вас професионална или бизнес среда.
Голяма част от вас ще имат особено настроение тази седмица. Ще имате различни поводи за събирания свързани с лични празници на приятели или роднини.
Възможен повод за празнуване може да се окаже събитие от вашия личен живот, успешно развитие на ваш план или успешен завършек на ангажимент.
Може да очаквате повече от обичайното срещи, покани, предложения.
Ще имате благоприятна седмица за уреждане на важен за вас документ или договор. Възможно е получаване на важно предложение, информация, което всъщност няма да е изненада за вас.
Тази седмица може да получите пари, които ще дойдат от страна на хора от близо и далеч.
Избягвайте спорове и разногласия с трудни по характер хора или с хора, които не познавате.
Бъдете предпазливи с новите любовни запознанства и като цяло не бързайте с решенията си свързани с любовния ви живот.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион пред вас е една успешна седмица, с възможности за задоволителна за вас реализация на плануваните неща.
Сега ще имате благоприятно време за съдебни дела, за разрешаване на юридически казус, за промени и контакти с държавни инститиции.
През седмицата ще може да преживеете една неочаквана приятна изненада.
Възможно е да възникне конфликт с жена, която не е задължително да бъде ваша роднина.
През тази седмица може да имате грижи свързани със здравето на роднина, който може да живее и в друго населено място.
През седмицата бъдете много предпазливи във финансовите си дела, ако получавате пари, подписвате договори с банки, кредитна институция и др. Ако не сте сигурни в нещо, потърсете консултация с професионалист или адвокат.
През тази седмица ще имате деликатни отношения или отговорности с дете или млад човек от семейния си кръг.
Някои от вас ще трябва по-сериозно да се погрижат за здравето си. Въпреки, че имате страхове или притеснения, по-добре направете консултация с лекар за да получите по-ясна представа доколко сериозно е вашето неразположение.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец през тази седмица ще бъдете изпълнени с надежди и заредени с конкретни очаквания за разрешаване на битови или имотни проблеми и дела.
Възможно е сега да се ангажирате с уреждането на документи от такъв характер или обсъждането на една подобна оферта.
Важна роля в материалните, битовите и имотните ви дела ще играят хора от друго населено място или държава.
През седмицата очаквайте изненада в семейството, която ще е в основата на бъдеща промяна.
Сега е възможно да поставите началото на промени или премествания, които да имат връзка със семейството ви или с роднини, които ще са за хубаво или с цел разрешаване на стар проблем.
Избягвайте тази седмица конфликти с хора, които са важни за вас. Ще се изпуснете да кажете неща, които досега сте пазили в тайна или другата страна ще ви каже нещо неприятно. Това ще остави един неприятен спомен в отношенията ви.
През седмицата ще имате разходи, които ще са неочаквани, нежелани или ще са свързани с някакво затруднение и др.
Някои от вас обаче могат да получат пари като подарък, стипендия, издръжка и т.н.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог очаквайте тази седмица да получите надежда чрез един нов шанс. Това събитие ще провокира необходимостт от вземане на важно решение или да се подготвите за бъдеща промяна. Особена роля в живота ви сега изиграят хора от роднинския ви кръг.
Тази седмица очаквайте пари, които ще получите чрез документ, договор, по споразумение.
Възможно е да направите покупка чрез документ, на лизинг или чрез банков кредит.
Сега ще имате една благоприятна седмица за уреждане на документи в работата ви свързани с договор, стока, техника и други важни неща.
Тази седмица ще ви се наложи да се ангажирате с ваша родственица, която не живее във вашия дом. Причините за това ще са различни, но определено ще е ангажимент, който няма да може да отложите.
През тази седмица ще очаквате новини свързани с бъдещи приходи, уреждане на финансови отношения и др. Ще имате повод да се зарадвате на парични постъпления или на новина свързана с предстоящи такива.
Сега мнозина ще търсят разрешение на една неприятна ситуация в личния си живот.
Седмицата ще бъде благоприятна за планиране или покупки свързани с дете или млад човек от семейството.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей сега могат да възникнат някои затруднения или усложнения, които ще имат връзка с неприятности в отношенията ви с жена.
Възможно е сега да се ангажирате с проблеми на жена, която е ваша родственица, като ще се ръководите от личното си мнение и отношение спрямо конкретната ситуация.
Предстоят ви разходи за семейството, които ще оформите или организирате чрез някакъв документ, договор, гаранция.
Тази седмица може да получите или изпратите пари на човек, който живее или работи в друго населено място, държава.
През тази седмица различни събития, срещи, разговори ще ви върнат към спомени от миналото ви. Те могат да имат връзка със стара любов или приятелство.
Някои от вас ще се наложи да направят равносметка на пропуснати досега възможности или грешки в любовта, в партньорските си отношения с приятели или колеги.
Други ще осъзнаят, че една раздяла от миналото е била да се избегне друга по-голяма беда в живота.
За всеки подобно събитие от миналото ще е различно, но поучително.
През седмицата има голяма вероятност да научите новини свързани със събития в живота на хора, с които сте били близки в миналото си.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица ви предстоят контакти и срещи с хора, които основно ще ви ангажират със собствените си проблеми и тревоги.
Всичко, което те ще споделят с вас е с цел да получат съвет, подкрепа или конкретна помощ.
През седмицата може да очаквате новина свързана с раждането на дете или с бъдещо майчинство.
Самите вие може да преживеете радостно събитие или да получите новина свързана със собственото ви дете или внуче.
Сега ще имате една благоприятна седмица за промяни или подобрения в дома си.
Ако тази седмица трябва да пътувате по работа, то определено може да очаквате успехи и изпълнение на задачите, с които ще се ангажирате при това пътуване.
Това ще бъде една благоприятна седмица за ново начало в образование, кариера, бизнес, планове свързани с пътуване или преместване в друг град/държава.
В любовта приемете събитията такива каквито са. Не планирайте, не организирайте и не притискайте с нищо събитията в този план.
Сънищата в средата на седмицата ще имат важно значение

Източник: astro.velida.net