Седмичен Хороскоп

Какво вещаят звездите (23 – 29 октомври)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица ще ви се наложи да се ангажирате по-сериозно с проблем свързан с финансов документ, договор, плащане и др.
Като цяло сега действията ви ще бъдат насочени към реализацията на различни ангажименти от битов или финансов характер. Те може да имат връзка с дома и семейството ви, но може да касаят бизнеса или работното ви място.
През седмицата ще възникне необходимост от комуникация с роднини, които вероятно живеят в друго населено място. Може вие да потърсите роднини, с които не сте имали скоро комуникация.
Седмицата ще започнете с едни планове, но ще успеете да реализирате нещо съвсем друго: или изостанало от преди или нещо ново, което ще възникне тази седмица.
Седмицата може да бъде запомнена с различни събития свързани с дъщеря или внучка, с раждането на бебе и др.
Това ще бъде и едно благоприятно време за пътуване за мъжете Овен.
Жените Овен да избягват конфликтите тази седмица защото един от тях може да има твърде неприятно и нежелано развитие. Може дори да се стигне до съдебна инстанция или друга институция свързана със закона.

Телец
През тази седмица родените под знака на Телец ще могат да постигнат определени успехи благодарение на един мъдър съвет, навременна помощ или протекция.
Изненади тази седмица ще имате чрез личните си или професионални контакти предимно с жени.
Не всички очаквания, които ще имате за тази седмица ще успеят да се реализират по начина по който вие искате. Не бива да допускате да ви завладее усещане за загуба или някакъв вид измама, тъй като все още предстои развитие на тези събития.
Тази седмица избягвайте да искате обещание. Вероятно хората, от които ще поискате такова ще имат достатъчно свои собствени грижи.
През тази седмица брачният ви партньор ще има нужда от вашата емоционална подкрепа.
За мнозина сега ще възникнат нови възможности за развитие или прогрес в области като образование, кариера, бизнес и други изяви.
Жените Телец ще имат по-добри възможности, но и мъжете няма да бъдат пренебрегнати. Особено ако тези неща са ви приоритет и действията ви са насочени в тази посока.
Мъжете Телец могат да имат ангажимент със съдебно дело или работа в съдебната сфера. Ще бъдете изненадани както от приятни, така и от неприятни събития.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци пред вас е седмица, в която ще имате доста разходи. Те ще са добре планирани, свързани с различни плащания или задължения.
Във вашето семейство може да възникне събитие или преживяване, което да създаде атмосфера на тъга. Сега ще усетите по-емоционално липсата на човек, който е на далеч от вас.
През седмицата ще имате финансови отношения свързани с дете: вие може да имате разходи за дете или ще получите пари благодарение на дете. В този план нещата по-скоро ще са благоприятни и позитивни за вас отколкото обратното.
През тази седмица жените Близнаци ще са по-скоро в очакване развитието на определени събития или отношения, отколкото да са активната страна в тях.
Ще си имате своя причина за подобно пасивно отношение.
Мъжете Близнаци ще създадат нови познанства, приятелства, ще преживеят промени свързани с приятелски отношения и др.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица могат да възникнат различни затруднения в кариерата или в бизнеса ви. Те ще ви принудят да направите някакви неочаквани или нежелани промени. Възможно е да преживеете разочарование, ако кандидатсвате за нова работа или имате някакво представяне. Преди всичко разчитайте на професионализма си и на добрата си подготовка.
Възможно е сега здравето ви да изиска по-голямо внимание или грижи.
През тази седмица ви предстои да вземете важно решение свързано с предстоящо пътуване или с хора, които живеят на далеч от вас.
Възможно е отлагане или промяна свързана с пътуване, което сте планирали за тази седмица.
Мъжете Рак ще имат големи очаквания за тази седмица. За вас ще бъдат важни отношения с хора като: колеги, бизнес парттньори и др.
Поводи за радост ще имат жените родени под този зодиакален знак. Причините за такива емоции могат да бъдат любовни, семейни, професионални и др.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще имате определени очаквания свързани с уреждането на различни финансови въпроси. Мнозина ще очакват получаването на пари. Възможно е да имате подобни финансови ангажименти свързани с документи или договор.
През седмицата могат да ви се наложат грижи или разход свързан със здравето на роднина.
Седмицата ще бъде благоприятна за всякакъв вид пътувания, за работа свързана с пътуване, транспортна дейност или туризъм.
Следете с внимание действията или новините, които ще получите през тази седмица.
Мъжете Лъв ще имат малки непредвидени разходи, които ще внесат временно безпокойство относно евентуални затруднения в семейния бюджет.
През тази седмица жените Лъв ще трябва по-сериозно и отговорно да се ангажират с разрешаването на битови или имотни проблеми.
Колкото повече отлагате нещата, толкова по-трудни те ще бъдат за разрешаване.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица може да преживеете раздразнение или гняв от действията на ваш роднина. Добре е сега много внимателно да обмислите своите действия. Не допускайте прибързаност и емоционалност в реакциите си.
Изненадата за вас тази седмица ще има връзка със среща или събиране, най-вероятно извън дома ви.
През седмицата ви предстои ви да преживеете неочаквани събития или новини свързани с хора, които в момента се намират в друго населено място.
През тази седмица ще направите важни планове свързани с любовния ви или семеен живот. Сега ще вземете категорични решения и ще предприемете първи стъпки към тяхната реализация.
Ще имате благоприятна седмица за развитието на съдебно дело или юридически казус (ако сте ангажирани с такива).
Неприятни или непредсказуеми могат да бъдат събитията свързани с дете или млад човек от близкия ви приятелски или семеен кръг.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще трябва по-добре да организирате нещата, които имат връзка с вашата кариера или бизнес. Това може да е свързано с подписването на изгоден за вас договор, споразумение и др.
Възможно е да възникне забавяне или пречка при получаването на пари от работа, от някаква институция или банка.
На моменти действията или грешките на жена от семейството ви ще са причина за безпокойство и спад в настроението.
През тази седмица не притискайте приятелите си да се съгласяват за всичко, което искате или очаквате от тях. Не искайте и не давайте нереални или неизпълними обещания.
Внимание в отношенията ви с хора които живеят близо до вас, с които може да възникне недоразумение или прибързан конфликт.
Ще имате една благоприятна седмица за хармонизиране на прекъснати преди време отношения. Сега може да потърсите повод за  сдобряване или прощаване за минали грешки или обиди.
Ще имате късмет в една важна за вас връзка: лична или професионална, която ще премине в един нов, по-добър период на развитие.
Мъжете Везни може да имат семейни проблеми от емоционален характер, размяна на обиди или обвинения и др.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион през тази седмица ще сте много уверени в себе си и в собствените си решения. Това особено важи за вашите отношения с приятели, които напоследък ви създават напрежение с поведението си.
Каквито и решения да вземете в този план интуитивно ще усещате, че е най-доброто за вас.
Пътуванията през тази седмица могат да претърпят някакви промени, ако са свързани с изпълнение на някаква задача, цел, бизнес.
Ще възникне необходимост от ангажимент свързан с имот, който не използвате или който е на някакво разстояние от вас.
Изненадите сега ще бъдат свързани по някакъв начин с вашата кариера или бизнес. Става дума за нещо ново, за успех, за придобиване на дивиденти като резултат на предишни ваши сполучливи решения и др.
За някои от вас може да възникне неочакван старт на нова работа или нова дейност.
През тази седмица може да получите покана или документ свързан с ваш роднина.
Това може да бъде време, в което да получите новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец сега ви се дава време преди всичко за преоценка на ваши действия и постижения досега. Обмислете добре преживяванията от началото на годината досега. Поговорете с определени хора и изслушайте тяхното мнение или съвет.
Седмицата вещае различни приятни събития свързани с дете, които ще изискат подарък или друг вид разход на пари.
На работното ви място напрежението ще е по-голямо, трудно ще контролирате събития или емоции на ваши колеги, клиенти или ръководители. Опитайте се да излизате от всяка ситуация с шега и усмивка, но избягвайте черен хумор.
Тази седмица ще е интересна по отношение развитието на ваши приятелски връзки. Създадени вече такива могат да повлияят на ваше решение, което ще вземете сега.
Новите приятелства, които ще създадете тази седмица тепърва ще имат някакво въздействие върху живота ви.
Тази седмица четенето ще бъде важно за вас. Ще акумулирате някакво познание, ще откриете новина или информация, ще попаднете на обява или съобщение, които ще имат важно значение.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог пред вас е седмица, в която ще насочите цялата си енергия към реализирането и приключването на различни задачи и планове. Вероятно те ще са свързани със семейството или с любовния ви живот.
Може да поставите начало на нещо ново в личен план: връзка, съжителство, брак.
Предстоят ви интересни или полезни за вас разговори с роднини от близо и далеч.
Ако сте допуснали пренебрежително отношение към собственото си здраве през тази седмица ще осъзнаете грешката си по един неприятен начин. Заемете се по-сериозно с проблема си и не допускайте това да се повтори.
Сега ви предстоят неотложни разходи, които могат да ви създадат вътрешно безпокойство или страх. Притесненията ви ще са свързани с евентуална недостатъчност на средства в бюджета ви.
Внимавайте с портфейла си на обществени места, както и когато пазарувате за да избегнете неприятен инцидент.
През тази седмица всичко свързано с пари ще трябва да се обмисля добре. Внимавайте и избягвайте рискове или емоционални решения и др.
Внимание ще изискат документ от финансов характер.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей тази седмица могат да ви зарадват различни събития, новини или преживявания, които ще имате с хора от далеч. Възможно е пътуване, което обаче няма да осъществите сами.
Възможно е пътуване свързано с посещение или престой при приятели или роднини.
Като цяло седмицата вещае позитивни за вас събития и преживявания свързани с хора от друг град или държава.
Избягвайте обаче напрежение в отношенията си с мъж. Вие няма да спечелите нищо от едно такова противопоставяне.
През тази седмица отделете време за да направите преценка на хората около вас. Бъдете по-твърди в раздялата си с тези, които ви влияят негативно. В други случаи поговорете открито с тези, които са важни за вас, но с които имате някакви несъгласия.
Това може да бъде една благоприятна седмица за вас по отношение на имотни дела, промени свързани с жилище или селски имот и др.
Успехи могат да имат тези от вас, които се занимават с някакъв вид покупко-продажба.
През тази седмица ще бъде добре да проверите или подредите личната си документация, албуми със снимки и др.
Мъжете Водолей ще преживеят динамична седмица, тъй като ще имат контакт с много нови хора. С някои от старите познанства може да се преживее раздяла поради различни причини.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби пред вас е седмица, в която ще трябва да избягват рискове. Следете внимателно свои важни действия, които ви предстоят с непознати хора или с такива, които имат съмнителна репутация. Сега се пазете от измама, манипулация или злепоставяне.
През седмицата мнозина от вас ще преживеят емоционално събитие свързано с жена.
През тази седмица мнозина ще преживеят радостни моменти свързани с роднина.
Ако имате ангажимент със съдебна инстанция или юридически казус, то нещата като цяло ще се развият според очакванията ви.
Ще имате благоприятна седмица за вземане на важни решения или за начало на промени.
Ще имате повече разходи за най-различни неща свързани с дома ви или с близките ви хора, но всичко ще бъде добре преценено и планирано.
Ще имате благоприятна седмица за продажба на недвижим имот или друг вид имущество.
Седмицата ще се запомни с важно събитие или събиране свързано с роднина.
Благоприятно влияние тази седмица ще ви окаже събирането с група от хора, с които имате еднакви интереси или се борите за една и съща кауза.

Източник: astro.velida.net