Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (29 май - 4 юни)

Какво вещаят звездите (29 май - 4 юни)
ОВЕН

Като цяло тази седмица ще бъде интересна за родените под знака на Овен, които ще имат определена доза късмет в своите действия и начинания. Ще постигнете с лекота успехи, признание, задоволство от постигнатото.
Различни новини, предложения и информация ще ви направят оптимисти относно развитието на важни за вас неща или на бъдещето ви.
Вашето здраве или здравето на близък човек вероятно ще изиска определени грижи. Проблемите сега може да бъдат малко по-сериозни поради отлагането на лечение или несериозното ви отношение към конкретния проблем.
През тази седмица ще имате големи очаквания за някои ваши срещи или за едно събиране.
Мъжете над 35 години могат да имат моменти на тъга, сантименталност, която в някои случаи ще бъде свързана със загуба на близък човек в недалечното минало.
Тази седмица ще бъде напрегната за момичетата и младите жени Овен, които лесно ще избухват, ще са склонни да влизат в противоборство. Вероятност да бъдете в основата на най-различни конфликти.

ТЕЛЕЦ

Тази седмица ще изненада родените под знака на Телец с различни събития свързани с пари, с финансов документ, договор и други.
Любовният ви живот ще е интересен и с преживявания, които ще оставят спомен след себе си.
През тази седмица отношенията ви с партньор Телец, Козирог или Дева ще са в голяма степен непредсказуеми.
Женените представители на знака Телец ще имат повече ангажименти в дома и в семейството ви, свързани с определени важни ангажименти, събирания или промени.
Ако през тази седмица ви предстои ангажимент свързан със съдебно дело или юридическа инстанция бъдете предпазливи, добре подготвени и внимавайте на кого се доверявате.
Жените Телец над 35 години ще могат да разширят кръга си от приятели, да намерят нови последователи или съмишленици за една кауза или идея и др.

БЛИЗНАЦИ

Преди всичко сега ще се сблъскате с някаква измама, неискреност, опит за манипулация или въвличането ви в някаква интрига.
През седмицата може да очаквате радостни новини отдалеч или приятни преживявания свързани с пътуване, с хора които живеят надалеч.
Ако ви се наложи тази седмица да разрешавате проблеми или неприятности, те определено ще имат връзка с вашето минало, с минали събития, решения и грешки.
През тази седмица може да направите важни покупки или да продадете нещо на изгодна цена.
Ако сте търговци ще имате благоприятна седмица за продажба на стоки с някакво намаление или промоция.
Тази седмица ще зарадва мнозина от вас с парични постъпления от работа, бизнес, допълнителен ангажимент или доход.
През тази седмица момчетата и младите мъже Близнаци да се пазят от инциденти, от контакти с непредсказуеми като поведение хора и събирания на обществени места.

РАК

През тази седмица родените под знака на Рак ще имат трудни отношения в семейството си, на работа или с държавни служители, които ще са свързани с пари. Лесно ще възникват спорове и конфликти на тази основа.
Преди всичко избягвайте тайни, лъжи или скрити неща в семейните си отношения. Подобни действия могат да ви въвлекат в много неприятна за вас ситуация, без значение с какво са свързани.
Избегнете ли подобни действия може да очаквате една успешна и интересна седмица за семейството и дома си. Дори може да разрешите сложен проблем или да намерите правилен подход за неща, които са ви били напоследък притеснение.
Седмицата вещае интересни разговори, кореспонденция, покана или предложение, което ще получите чрез хора от приятелския ви кръг. Възможни са и нови запознанства, но предимно виртуални.
Ще имате благоприятна седмица за пътуване и за контакти с хора от близо и далеч. Сега повечето интересни събития или нови възможности ще са свързани с пътуване или с хора, от друго населено място.
През тази седмица младите мъже Рак ще срещнат нови хора, но бъдете по-тактични или предпазливи в отношенията си с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог.

ЛЪВ

Тази седмица, като всяка друга ще си има своите по-малки или по-големи изненади за вас, които почти винаги ще са свързани с пари. Вероятност за малки допълнителни доходи или печалби.
Седмицата ще бъде благоприятна за изпълнение на професионалните ви задължения, за постигане на успехи в образование или в бизнес.
Сега ще можете да изградите или развиете важни за вас професионални отношения с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
През тази седмица ще имате финансови ангажименти свързани с дете. Възможни са неотложни и необходими разходи, но също така може да получите пари или финансов документ свързан с дете.
Много оптимистично начало ще имат жените Лъв над 35 годишна възраст, които ще се надяват на успех, на напредък в развитието на свои важни дела или отношения.
При мъжете над 35 годишна възраст сега ще е време за преоценка и вземане на по-категорични решения, чието изпълнение ще трябва да се реализира в следващите 2 – 3 месеца.

ДЕВА

През тази седмица повечето от вас ще имат неприятни или трудни за разрешаване битови или имотни проблеми. Внимавайте с покупките си през тази седмица, тъй като ще има голяма вероятност да хвърлите пари на вятъра.
Тази седмица ще бъде неблагоприятна за юридически или съдебни дела. Възможно е неочаквано отлагане или непредвидени усложнения от всякакъв характер.
Сложни ще бъдат и любовните ви отношения, вероятно поради по-големия стрес в ежедневието ви и невъзможността ви да отделите необходимото внимание на любимия човек. Някои крехки връзки дори могат да се разпаднат за определен период от време или завинаги.
Успех може да постигнете в някои свои вече започнати дейности и ангажименти. Други тепърва предстоят и поради тази причина застоя сега не бива да ви затормозява.
Сега ще имате определени очаквания или планове свързани с хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, които няма причина да не се реализират. За някои от вас по-бавно, но това ще е поради независещи от вас обстоятелства.
Момичетата и младите жени Дева трябва да са изключително внимателни в своите действия и решения през тази седмица.  Голяма част важни за бъдещето ви неща ще се решат именно през тези седем дни.

ВЕЗНИ

През тази седмица повод за размисъл или за вземане на важни решения може да се окаже любовния ви живот. Събитията напоследък ще изискат някои промени, които не са за лошо, напротив!
През седмицата може да преживеете важно събитие или среща свързана с мъж роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.
Седмицата ще бъде благоприятна за различни ангажименти и задачи от семеен характер, които ще изискат контакти с хора от различни държавни или частни институции и фирми.
Сега ще имате една благоприятна седмица за сключване на брак или за уреждане на документи важни за семейството ви.
Тази седмица ще бъде благоприятна и за различни по-крупни или скъпоструващи покупки.
Сега може да ви изненада подарък или жест на внимание от страна на човек роден под знака на Риби, Скорпион или Рак.
По-голямо внимание и съсредоточеност ще изискват ваши финансови действия с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.
Мъжете Везни над 35 годишна възраст ще успеят да постигнат добри резултати, да нормализират важни отношения и др.
Тази седмица ще бъде интересна за момичетата и младите жени, защото ще възникнат интересни нови възможности за реализация, нови запознанства или нови благоприятни промени в плановете ви. Може да опитате късмета си в тото или в лотария.

СКОРПИОН

През тази седмица планирайте добре задачите и ангажиментите си, които ще имате за дома и семейството си. Пред вас е една благоприятна седмица за подобни действия, така че използвайте я максимално.
Това може да бъде благоприятна седмица за преместване, настаняване в ново жилище и други преживявания свързани с недвижим имот.
Като цяло обаче избягвайте да имате големи очаквания за тази седмица. Така ще се предпазите от някои разочарования предимно свързани с определени хора.
Конфликтите сега ще ви натоварят емоционално и психически. Те могат да станат предпоставка за мигренозни кризи, безсъние, проблеми с кръвното налягане и др.
Неочаквани събития ще възникнат в живота на дете или такива, които ще имат връзка с дете: бременност, новина за раждане на бебе и др.
През седмицата ще имате няколко интересни срещи или събирания, които ще ви срещнат с приятни или интересни хора. Ще имате благоприятна седмица за срещи с хора с общи интереси или каузи.
Жените Скорпион над 35 годишна възраст ще имат повече затруднения от останалите представители на знака , най-вероятно поради неприключени задачи и ангажименти от изминалите седмици.

СТРЕЛЕЦ

Ако планирате някакво пътуване тази седмица проверете добре всички важни за организацията му детайли или документи, тъй като има голяма вероятност за възникване на непредвидена ситуация поради пропуск, недоглеждане, предоверяване и др.
Бъдете внимателни в отношенията си с хора от друго населено място, особено ако имате важни делови отношения с тях. Може да станете обект на някаква измама или неискреност.
Неприятностите тази седмица, ако допуснете да се развият такива ще се отразят негативно на важни ваши планове и действия. Затова избягвайте емоционалните реакции и подходи при реализацията на задачите си.
През тази седмица ще има поява на нови хора в кръга ви от роднини, колеги или съмишленици. По-голямо внимание отделете на хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог.
През седмицата пазете личната си поща и телефон от чуждо любопитство, кражба на важни ваши данни или информация.
Възможно е да очаквате важен за вас документ или потвърждение, което да се забави за неопределено време.
Седмицата ще бъде благоприятна за съдебна или юридическа работа от финансов характер. Сега може да узаконите или получите предложение или документ, който ще е важен за финансовите ви интереси.
През седмицата повод за радост в личен план ще имат момчетата и младите мъже Стрелец. Вероятно това ще се случи чрез любовния ви живот, приятелите или нещо друго.

КОЗИРОГ

През тази седмица може да бъдете изненадани неприятно от една измама, лъжливо обещание или погрешна информация и др. Ваши или нечии други манипулативни действия сега ще завихрят събития, които трудно ще бъдат контролирани.
Като цяло пред вас ще имате една интересна и положителна в своето развитие седмица. Всичко ще зависи от вашите умения, решения и най-вече чистота в действия и мисли.
Сега може да ви зарадва един неочакван успех или предложение.
Възможности за по-добра работа, допълнителен доход могат да очакват младите мъже Козирог.
В семейството ви ще възникнат най-различни поводи за конфликти, понякога твърде незначителни и несериозни. Но поради по-голямата емоционалност може да изгубите контрол и да тръгнете в съвсем погрешна посока. Сами разбирате, че това ще бъде седмица на изпитание на личността ви отвътре, като качества и умения да общувате с хората около вас.
В даден момент през седмицата неприятно събитие в дома на съседи или приятели ще е повод за тъга или понижено настроение в дома ви.
Мъжете над 35 годишна възраст ще преживеят събитие свързано с раждането на момиче или с друго важно събитие в живота на дъщеря, внучка, племенница.
Младите жени Козирог ще имат зависимост от страна на мъж при вземането на решения или изпълнението на определени задачи.

ВОДОЛЕЙ

През тази седмица ще имате да разрешавате неотложни дела свързани с пари. В някои случаи те ще бъдат свързани с хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, което не прави ситуацията по-различна.
Сега ще можете да реализирате отложени срещи, посещения или събирания или тепърва да отложите такива. Внимание ще изискат личните ви контакти и срещи, най-вече да не се изпуснете с поверителна информация, със споделена ви от някой друг тайна.
Някои неприятности останали неприключени от изминалата седмица сега ще ангажират мислите ви в търсене на най-доброто решение.
Вероятно е обаче и тази седмица тези неща да останат такива каквито са.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване свързано с дете или внуче. За някои от вас седмицата може да е начало на лятна ваканция с дете от семейството.
Сега е възможно да получите новина от друго населено място свързана с бебе или с дете.
Ваши действия заедно с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева могат да ви донесат малка печалба или друга някаква полза.
Седмицата ще е трудна, неблагоприятна или непредсказуема, ако имате ангажимент със съдебно или юридическо дело.
Решенията, които някои от вас ще вземат тази седмица ще са началото на голяма житейска промяна.

РИБИ

Седмицата вещае за родените под знака на Риби различни събития свързани с предишен брак или любовна връзка. Какви ще бъдет те конкретно, ще е индивидуално за всеки един от вас. Голяма е вероятността да имате все още нещо неприключено: финансови или делови отношения, неяснота свързана с причината за вашата раздяла, нови факти свързани с връзката ви и др.
През тази седмица може да получите интересно предложение или информация свързана с работа или бизнеса ви. Възможна е появата на нещо съвсем ново като възможност.
Сега ще имате благоприятна седмица за действия свързани с имот, къща, строеж или ремонт, подобрения или премествания в дома и др.
Възможна е неочаквана придобивка или печалба.
Като цяло през тази седмица ще имате възможност да реалзиирате своите планове и очаквания. В голяма степен ще разчитате на себе си, на хора от собствения ви зодиакален знак или хора родени под знака на Рак и Скорпион.
Сега са възможни леки здравословни неразположения, които ще ви дадат знак да обърнете внимание на нещо.
Може да имате притеснения от най-различен характер свързани с хора Близнаци, Везни или Водолей.
Жените над 35 години ще са част от важно събитие в живота на приятели. Едно ново приятелство може да ви отвори нови хоризонти или да ви завладеят нови желания, мечти и планове.

Източник:astro.velida.net