Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (6 - 12 март)

ОВЕН

Неочакваните събития тази седмица могат да имат връзка с неприятностите на момче или млад мъж най-вероятно от семейството ви или роднинското ви обкръжение. 
Неочаквани пари могат да зарадват жените до 35 годишна възраст. 
Тази седмица ще сте склонни да бъдете нетърпеливи, чувствителни и подозрителни във всичко свързано с пари. Прекалената ви емоционалност може да ви създаде проблеми, най-вече с близките ви хора.
Ще се имате своите лични тревоги или притеснения около момиче или млада жена, която е надалеч от вас.
Важни събития, гостуване, пътуване свързано с жена от друго населено място.
Леки здравословни неразположения може да възникнат при мъжете Овен.
Пред вас е седмица, в която ще се тревожите повече за другите отколкото за себе си. Проблем ще е факта, че ще сте склонни твърде емоционално да преживявате всеки проблем, спор, неразположение и др. Ако успеете да контролирате емоциите си ще имате една интересна седмица! 
Жените Овен да избягват действия или решения от любопитство или криворазбрана гордост. 

ТЕЛЕЦ

Неочакваните събития за вас тази седмица ще са свързани с нови запознанства, неочаквани срещи или внезапно разкриване на чужда тайна или действия във ваш ущърб. 
Каквото и да загубите тази седмица помнете, че е за ваше добро!
Тази седмица хубавата новина ще е свързана с бъдещо майчинство, раждане на дете, кръщене или рожден ден на малко дете. 
Децата ще са повод за специални събития или събирания както в дома ви, така и в дома на роднини или приятели.
Действията на момиче или млада жена може да ви предизвикат към важно решение или промяна в отношението си към нея, но бъдете предпазливи... 
Възможно е да сте жертва на добре обмислен план, манипулация с цел изпълнение на нечие друго желание и цел.
Ще възникнат неприятности или пречки около една предстояща среща/събиране. Причините за това може да са най-различни: присъствие на хора, към които изпитвате неприятни чувства, възникване на повече от един ангажимент в едно и също време и др.
Контакти с хора, които ще имат причина да плачат, да се оплакват и да търсят помощ или съвет от вас.
Жените Телец ще имат важни или специални очаквания за тази седмица, но очаквайте да възникне доста напрежение и противоречия. 
Мъжете Телец могат да получат неприятна новина свързана с момче или мъж. 

БЛИЗНАЦИ

Неочакваните събития тази седмица ще са свързани с пътуване или с хора от различни градове и села, които в повечето случаи ще ви донесат разочарование или преорганизиране на плановете ви. 
Избягвайте напрежение на работното си място, както с колеги така и с клиенти, доставчици или бизнес партньори. 
Голяма част от жените ще пътуват тази седмица или ще се ангажират с посрещането на жена, която ще дойде от друго населено място. Въобще за жените седмицата ще донесе различни събития и емоции свързани с пътуване или с хора отдалеч. Тези хора могат да бъдат ваши роднини, стари или нови приятели, бизнес партньори.
През тази седмица може да се натъжите или разочаровате от действията на приятел, който ще ви даде предварителна надежда или обещание, което няма да се случи или няма да изпълни. Не бързайте да се сърдите или да го съдите преди да сте разбрали причината.
Възможна е временна раздяла с интимния ви партньор поради пътуване или друга причина. Избягвайте тази седмица прояви на ревност, мнителност, налагане на собственото ви мнение като единствено правилно.
През седмицата е възможно да преживеете разочарование от приятел или колега.
Важна новина или събития свързано с баща или по-голям брат. Също така е възможно събиране свързано с мъж, за което да сте информирани/поканени предварително.

РАК

Преди всичко тази седмица ви предстои да вземете решение свързано със събиране, гостуване или друго някакво мероприятие. 
Възможно е планиране на ваши действия свързани с имот, който не използвате в момента, селски или ваканционен имот. 
Пред вас е една благоприятна седмица за напредък или приключване на ангажименти свързани с наследство, имущество на родители, пенсия, застраховка и др.
Ще имате причина да се зарадвате на действия, на среща или договореност с жена, от която още тази седмица може да получите пари или друга материално-финансова облага.
Жените Рак ще могат да преживеят една приятна изненада, награда или печалба.
По-трудна ще е седмицата за тези от вас, които поради някаква причина са разделени с децата си. За вас емоционално ще възникнат моменти на депресия, тъга, самотност.
Тази седмица може да получите разочароваща или неприятна новина свързана с човек, когото познавате. Вероятно е това да има връзка с проява на слабост, липса на воля, самонадеяност, която да е предизвикала инцидент и др.
Благоприятна седмица за пътуване и за контакти с хора отдалеч.
През седмицата може да преживеете неочаквана среща или неочаквано странен и много емоционален сън.

ЛЪВ

Неочакваните събития тази седмица ще са свързани с един прелом във вашия живот или в живота на близък човек. Това може да е промяна в личния живот, в работата, в мястото ви на живеене и др. 
Особено съдбовно време за мъжете над 35 годишна възраст и за младите жени. 
През тази седмица може да имате проблеми с непознати или трудни хора по характер, които живеят или работят в друго населено място или държава.
Внимавайте в отношенията си с ваши колеги, работодатели, началници, клиенти или бизнес партньори.
Неприятности, закъснения или затруднения могат да възникнат, ако ви се налага да пътувате тази седмица. Бъдете предпазливи и тактични както с хората, с които ще пътувате, така и с транспорта, който ще използвате.
Тази седмица мъжете Лъв може да купят нещо полезно и необходимо за дома си. Възможни са ангажименти от най-различно естество свързани с жилището ви или с друг допълнителен имот.
Радостните събития през седмицата може да с свързани с новина, касаеща важна промяна, която ви предстои. Сега може да ви зарадва предложение, покана или признание за вашия труд и постоянство.
Следете събитията, които ще се случат в петък. Колкото и да са те незначителни, те могат да се окажат решаващи за ваши важни решения и действия до края на годината.

ДЕВА

Изненадите тази седмица по един или друг начин ще са свързани с дете или млад човек. 
Благоприятна седмица от финансова гледна точка за жените над 35 годишна възраст. 
През седмицата един незначителен коментар или споделяне на клюка може да е в основата на много неприятен конфликт или злепоставяне. 
Очаквайте тази седмица новина отдалеч, която ще ви даде надежда за реализиране на ваш личен или професионален план.
Възможно е да получите покана или документ свързан с предстоящо пътуване.
Тази седмица ще можете да осъществите важни, полезни и интересни контакти с хора от други населени места.
Събития в живота на момче или млад мъж, който живее настрани от вас ще са повод за размисъл от ваша страна. Възможно е тези събития да провокират разговори с роднини или приятели.
Мъжете Дева ще се наложи да приемат по-философски една скоро преживяна загуба.
През тази седмица може да възникне сблъсък на интереси или противопоставяне с човек от семейното ви обкръжение. Причините за това ще са предимно от материален характер: имот, стока, лични вещи или общи средства и др.

ВЕЗНИ

През тази седмица ще сте съпричастни към едно важно събитие в семейството на ваши приятели. 
Избягвайте сериозни разговори или обещания с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева. Възможни са здравословни проблеми на човек от тези три зодиакални знака, който е ваш роднина. 
Седмица, в която може да получите неочаквани пари, неочаквани възможности за по-добър или допълнителен доход и др.
Като цяло това е седмица, в която може да очаквате всякакви изненади. Всяка една ще ви накара да се замислите сериозно относно взети вече решения, поети ангажименти/уговорки, планове. 
Възможно е събитията тази седмица да ви провокират към неочаквани промени или откази от поети ангажименти и обещания.
В работата си ще имате успокоение или повод за радост поради по-голяма яснота относно различни слухове, които напоследък създават напрежение и безпокойство, както на вас, така и на колеги, партньори, клиенти
Притеснение около здравето на любим човек.
При жените Везни са вероятни гинекологични неразположения, смущения и др. 
Събитие, което ще остави у вас трайно впечатление или влияние. 

СКОРПИОН

Изненадите през тази седмица ще са свързани с пари или финансов документ, най-вероятно събитие, което ще се развие във ваша полза и интерес. 
Силен период, който трябва добре да се планира за да се използват рационално ситуации и възможности, които ще се появят през тези седем дни. 
Благоприятна седмица за любов и на разбирателство в дома и с партньора ви. 
Тази седмица може да зарадва голяма част от вас с финансови приходи, успехи. Ще имате по-добри доходи или възможности за такива, стига да имате желание за повече работа. 
Ще имате възможност за разрешаване на финансови дилеми, сложни проблеми или плащания.
Неочаквана или разочароваща новина свързана с момче или млад мъж, когото познавате.
Седмица, в която ще насочите вниманието си към изпълнение на пропуснати или забавени поради различни причини професионални или семейни планове и ангажименти.
Възникват нови обстоятелства, ангажименти, нови възможности, които не бихте могли да реализирате успешно ако не приключите с предишните си задачи.
Мъжете Скорпион да внимават какви решения вземат тази седмица, какви обещания дават и най-вече да избягват прояви на самоувереност. 
Очаквайте новини от друго населено място свързани с ваши роднини или приятели, които ще ви развълнуват. 

СТРЕЛЕЦ

През тази седмица ви предстои да научите за събития, които са се случили преди седмица - две. Въпреки, че вече не са така актуални, те ще са интересни за вас. 
Благоприятна седмица за вземане на важно решение свързано с работа или бизнес или за промяна свързана с тях. 
Тази седмица мнозина от вас ще създадат ново приятелство с млада жена, която ще внесе нови емоции в живота ви. 
Разбира се, тази връзка може да е на професионална или приятелска основа, тъй като ще засяга както мъжете, така и жените Стрелец.
Тази седмица ви предстои нежелана, досадна, неприятна среща или събиране. Възможна е среща или събиране, където да се сблъскате с неприятни или нетактични хора. 
Трудно ще се разрешават тази седмица проблеми от имотен или имуществен характер, както и такива свързани с некачествена стока, покупка.
Радостно събитие свързано с момче или млад мъж. Вероятна е новина свързана с раждане на момче.
Мъжете Стрелец ще бъдат изненадани от постъпка или разговор, който ще проведат със собствено дете или внуче. 
Жените ще преживеят различни емоционални събития свързани с хора от друго населено място или с пътуване. 

КОЗИРОГ

През тази седмица ще сте изнервени, избухливи, чувствителни и докачливи, което може да създаде напрежение най-вече в личните ви отношения. 
Благоприятна седмица за пътуване или важна за вас новина от път, която ще е вид успех или възможност за постигане на такъв. 
През седмицата може да ви изненада жест на внимание, подарък, награда или друг вид придобивка.
Получаване на пари, вероятно забавени досега поради различни причини. Възможно е получаване на пари за свършена през изминалия месец/месеци работа или услуга.
По-важните ви планове за тази седмица ще бъдат свързани с приятели или с хора, които имат връзка с вашето приятелско обкръжение. Възможно е събиране свързано с личен празник на приятел.
Посещение от страна на хора, които имат някакви неприятности или контакти с хора, които успешно са разрешили свои сериозни неприятности, проблеми. 
Това, което ще преживеете в началото на седмицата ще има продължение до края на седмицата. 
Важно събитие свързано с майка, баба, сестра, свекърва или друга близка жена. 


ВОДОЛЕЙ

През тази седмица се опитайте да забравите или да умаловажите неприятни моменти или събития от последните седмици. Ако не изчистите напрежението от себе си, рискувате да отворите врата за нови проблеми и неприятности. 
Мъжете Водолей до 35 годишна възраст ще са в очакване на важна новина, телефонно обаждане, пратка или имейл. 
Тази седмица ще сте съпричастни към семейни или брачни проблеми на човек от приятелското, съседското или професионалното си обкръжение. Седмицата може да се окаже доста неприятна ако проблемите, които имат са свързани с извънбрачна връзка.
Може да очаквате изненади или интересни събития на работното ви място, в повечето случаи свързани с нови или допълнителни ангажименти и отговорности. 
Мнозина ще получат информация свързана с получаването на пари, печалба, награда, бонус, нещо което ще е допълнение към бюджета ви.
През седмицата ще имате вълнения около момче или млад мъж. Ще има за какво да се зарадвате, но и ще има за какво да се уплашите или разтревожите.
Интересни контакти с мъж, който в момента пътува или работи/учи в друго населено място или държава. 
Следете внимателно събитията в петък и събота. 

РИБИ

През тази седмица важни за вас действия или решения ще зависят от действията и решенията на мъж от семейното ви или професионално обкръжение. 
Момичетата и младите жени ще купят нещо за дома си, ще направят някаква промяна в дома си или ще поканят гости. 
Тази седмица могат да ви развълнуват или впечатлят действията и решенията на момиче или млада жена, която може да е ваша роднина или приятелка. Възможно е да получите помощ или мъдър съвет от такава личност, независимо от нейната възраст.
През седмицата има голяма вероятност за получаване на пари от жена или чрез работа, дейности свързани с жени. 
Възможно е да имате да уреждате финансови отношения или обща финансова инвестиция с жена.
Сложните отношения с партньора ви могат да охладят връзката ви, да ви провокират към конкретни решения. Може да вземете решение или да предприемете действия към отменяне на планове или обещания.
През седмицата може да възникне неочаквано неприятно събитие, инцидент, загуба или разочарование свързано с момче или млад мъж. 
Преди уикенда ви предстои важен и неотложен разговор. 

Източник: Burgasnews.com