Воле на Гришо е най-доброто за годината, той е най-търсената у нас личност в "Гугъл" /ВИДЕО/

Волето му след плонж срещу Юичи Сугита в Синсинати стана най-доброто отиграване на Мастърс турнирите през кампанията

Григор Димитров направи най-успешния сезон в кариерата си, който приключи по страхотен начин – титла от Nitto ATP Finals и класиране на трето място в световната ранглиста.
Първата ни ракета спечели и вота на привържениците за „Златен хотшот“ на 2017 г. след 6 дни гласуване, като волето му след плонж срещу Юичи Сугита в Синсинати стана най-доброто отиграване на Мастърс турнирите през кампанията, като извоюва 33% от вота.

Междувременно "Гугъл" обявява резултатите от класация на най-често търсените термини, която представя уникална перспектива върху важните моменти и тенденциите от изминалата 2017 г.

В България най-много в "Гугъл" се е търсила информация за Григор Димитров. Това сочат обявените днес от интернет гиганта обобщени данни от класацията на най-често търсените термини. Следват избори 2017, "Мис България 2017" и VIP Brother.
Григор Димитров е и най-търсената личност в "Гугъл". След него се нареждат представилият България на "Евровизия" Кристиан Костов и боксьорът Кубрат Пулев.
Най-значимите събитие за годината според търсенията на българите са били бяха "Парламентарни избори" и "Евровизия". При филмите лидерските места са за "50 нюанса по-тъмно" и "Бързи и яростни 8". Що се отнася до сериалите, най-голям интерес е имало към "Сега и завинаги" и "Дамата с воала".

Видеото ТУК