Николай Михайлов се завръща в Левски след позорна загуба на "сините"

Вратарят се връща с договор до края на сезона

Николай Михайлов

Николай Михайлов

Николай Михайлов се завърна в Левски. Вратарят подписа договор до края на сезона с опция за удължаването му с още две години. Синът на на президента на БФС Борислав Михайлов се връща след кризата при вратарите, която тресе синия клуб от няколко седмици насам. Вчера чашата за фенове и ръководство преля, след като "Левски" падна с 1:3 от Ботев Враца в София.

От днес стражът ще е на разположение на треньора Славиша Стоянович. Ники премина успешни медицински прегледи в началото на миналата седмица. След тях стана ясно, че е здрав, но трябва да свали няколко килограма. 

Михайлов ще бъде картотекиран веднага, след като жълтата му карта пристигне, но едва ли ще е готов да направи повторен дебют със синята фланелка до края на годината. 

Вратарят е без отбор от месец май, когато напусна Омония (Никозия). 

"Да, отново съм футболист на Левски. Надявам се, че ще мога да помогна на "сините", с натрупания опит през последните 12 години в чужбина. Не съм в оптимална форма, но скоро ще съм готов. 

Липсваше ми футболът, а Спас Русев ми показа голямо уважение и желание, за да ме привлече. Всички знаят, че съм левскар от раждането ми, което ще бъде още по-голям стимул за мен. Феновете? Привържениците на Левски са номер едно у нас, когато са единни с отбора, клубът винаги е бил на върха. Надявам се, че скоро отново ще има успехи на "Герена", както приляга на историята на клуба", заяви Михайлов пред "Спортал".