Алексей Навални: Медведев е на едно ниво на интелектуално развитие с робота си, донесоха му тоалетна хартия (ВИДЕО)

Трябва да се сприятелят, да ходят заедно на заседания на правителството, заяви опозиционният лидер

"Дмитрий Анатолиевич Медведев се здрависа с робот. Веднага си помислих колко искам да покажа това видео, въпреки че то е на една доволно противна телевизионна компания", заяви опозиционният лидер и основател на Фонда за борба с корупцията Алексей Навални. Той показа как руският премиер дори си говори с робота на изложение в град Перм.

"Това се представя като великолепно достижение на руските високи технологии под ръководството на Медведев и Путин", коментира той.

"Този робот и Медведев са достойни един за друг. Трябва да се сприятелят, да ходят заедно на заседания на правителството. Те много си отиват, имат, струва ми се, едно ниво на интелектуално развитие", иронизира Навални. 
„Ние искаме роботи като американските, но не можем да ги направим“, казва той, обяснявайки маниакалността на руските ръководители да представят роботи собствено производство-„самоделки“
„Най-смешното стана после. Медведев отиде в поликлиника №2 на Перм, а хората не ги пуснаха вътре. Изгониха бабите на улицата. Не можеш да посетиш поликлиниката, защото там е Медведев. Това съвсем не е всичко. Местните медии осветлиха "сензацията", че   в  поликлиника №2 в Перм са докарали тоалетна хартия, което там никога не се случвало. Министерството на здравеопазването потвърди новината… Но не било длъжно да го прави, защото пациентите си я взимали....И това на фона на клоунадата с роботите…“, казва Навални.