Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (27 февруари - 5 март)

ОВЕН

При тези от вас, където са се струпали любовни и емоционални проблеми или конфликти ще бъде знак, че е време за кардинални решения и промени. Неприятностите тази седмица ще бъдат с цел да ви предизвикат към по-голяма решителност или по-реалистично виждане на проблемите. Тъгата или разочарованието ще са очаквани реакции след такива преживявания.

Време е да сложите в ред не само личните си отношения, но и отношенията си с хора от приятелското или професионалното си обкръжение.

Това ще е трудна седмица за вас най-вече по отношение на връзките и контактите, които имате. Направите ли компромис сега, цената ще платите вие.

Предстои ви важен разговор или събитие свързано с човек от професионалното ви обкръжение.

През седмицата е възможно пътуване за мъжете Овен или посрещане на гости от друго населено място.

Внимание във вторник и сряда, когато някой ще се опита да ви манипулира, да вземете решение, което не ви харесва или е против вашите разбирания.

Изненадите тази седмица ще имат връзка със стари приятели и познанства: неочаквана среща, телефонно обаждане и др.

Във финансов план събитията ще се развият малко разочароващо за вас.

ТЕЛЕЦ

През тази седмица ви предстоят повече лични срещи и разговори с хора от различни поколения, с които имате лични, приятелски или професионални отношения. Ще присъствате на различни събития или събирания, което ще е причина за активни разговори с хора, които са ангажирани с тях.

Жените Телец ще преживеят събитие свързано с млада двойка от семейството или от приятелското си обкръжение. Възможни са събития свързани с бъдещо майчинство, раждане на дете и др.

Сега може да преживеете раздяла с приятели, които са в процес на житейска промяна. Раздяла помежду ви обаче може да настъпи и поради силни противоречия, противоположни цели и методи за тяхното постигане и др.

За съжаление през тази седмица ваш приятел или приятели могат да стигнат до съдебна или юридическа инстанция.

През тази седмица в желанието си да постигнете ваша цел, да се зарадвате за нещо определено може да си създадете сами едно нереално очакване, да принудите някого за обещание, което така и няма да бъде изпълнено.

Сега ще имате голяма нужда от реализъм и практичност в действията си, ако искате да се предпазите от загуби и разочарования. Конфликтите тази седмица ще са по ваша вина...

Някои млади жени може да поставят тази седмица началото на общо съжителство с романтичния си партньор или да получат предложение за брак.

Възможно е предложение за нова работа или позиция свързана с пътуване или с контакти с хора от различни населени места.

Изненадата тази седмица може да има връзка с мъж, когото не познавате или с когото ви предстои да се запознаете.

Получаване на пари, за които ще имате предварително очакване.

БЛИЗНАЦИ

Изненадата за вас тази седмица ще дойде чрез ваша романтична връзка или среща, разговор свързан с човек, който проявява специален интерес към вас.

Напрежение може да възникне около едно пътуване през тази седмица или относно пътуване в близките няколко седмици.

През тази седмица ще можете да очаквате благоприятно влияние върху живота ви от страна на жена.

Жените Близнаци ще успеят да направят добро впечатление, да се представят добре пред публика, непознати хора или хора, които имат предубеждение спрямо тях.

Седмица, в която ще имате различни битови, имотни дела или действия свързани с тях и те ще ви донесат в повечето случаи положителни емоции. Дори да има временно напрежение, то ще е поради по-голямата отговорност на събитията.

Сега може да очаквате жест на внимание, подарък от страна на човек от роднинското ви обкръжение.

През седмицата ще възникне конфликт с дете свързан с хора от приятелското му обкръжение, начин на поведение или на общуване.

Ще следите събития свързани с любовна връзка или проблеми в брака на дете/внуче.

Тази седмица е възможно да влезете в конфликт заради собственото си дете.

Мъжете Близнаци ще се успокоят относно свое притеснение или амбиция свързана с дъщеря, внучка или сестра.

РАК

Изненадата за вас тази седмица ще дойде чрез един подарък, покупка, придобивка или материална награда.

Като цяло пред вас е една променлива, динамична и изпълнена с различни емоции седмица.

Преди всичко тази седмица ще имате предварителни очаквания за изпълнение на ваши ангажименти и задачи. Очакванията ви в голяма степен ще се осъществят, но ще преминете през някои притеснения или ще имате временно здравословно неразположение.

Грижи или новина свързана със здравословен проблем на човек, който живее близо до вас.

През тази седмица мнозина ще приключат една работа, професионален или семеен ангажимент, нещо което сте стартирали преди време. Равносметката за резултата ще е малко противоречив, но и нищо няма да може да промените вече.

Новина свързана с житейска раздяла с човек, който е оставил приятни спомени в живота ви.

През седмицата може да възникне спор или конфликт от материален или имуществен характер свързан с дете или млад човек.

Може да имате разногласия по въпроси свързани с покупки, използването на общо имущество, повреди, аварии и др.

Важен ден за вас ще бъде сряда. В петък може да очаквате всякакви изненади.

Нещата, които няма да успеете да свършите тази седмица ще имат своето време за реализация през следващите няколко седмици. Забавянето ще е само във ваша полза.

ЛЪВ

Изненадата за вас тази седмица по някакъв начин ще бъде свързана с бременност, раждане на дете или с малко дете.

Вероятност за малки разходи свързани с деца или младежи от семейството ви.

Тази седмица ще е важна за вас във финансов план, поради необходимост от конкретни срещи, разговори и действия свързани с пари. Ще имате възможност да уредите ваши финансови отношения или задължения с мъж.

Ще можете да разговаряте по въпроси свързани с настоящо или бъдещо заплащане, разплащане на услуга или извършена от вас работа/ангажимент.

Тази седмица са възможни всякакви действия свързани с получаване или изпращане на пари.

През седмицата може да възникне един неприятен спор в дома ви или в семейството свързан с жена. Възможно е тя самата да го предизвика с необмислени или целенасочени коментари, обвинения и дори заплаха.

Вашето здраве или здравето на близък човек ще бъде някаква грижа или ангажимент. Възможно е лечение (зъболечение) или някакъв вид терапия, нещо което да обърка ваши планове или да е непредвиден разход на средства.

През тази седмица поради някаква причина ви предстои вземане на едно трудно решение свързано с бъдещето ви. Преди това останете сами със себе си, медитирайте или се опитайте да чуете гласа на своята собствена интуиция.

Новина или предложение свързано с работа, бизнес или допълнителен доход може да ви накара да вземете неочаквано решение.

ДЕВА

Седмицата може да ви изненада с новини или гостуване на жена от друго населено място, която може да е роднина, приятелка или бизнес партньор.

Благоприятна седмица за пътуване за жените над 35 годишна възраст, независимо от целта.

Тази седмица ще ви се наложи да се справяте с очаквани или неочаквани парични проблеми, финансови документи, задължения и др.

Може да възникне неприятна ситуация с човек, с когото имате професионални, обществени или бизнес отношения.

Внимавайте как съхранявате парите си, банковите си карти, какво обещавате и на кого давате заем.

Неприятно събитие от здравословен характер свързано с близък човек. Най-трудното ще е, че тази личност има сложен и сприхав характер и на вас ще ви е трудно да помогнете, без конфликт или напрежение.

Възможна е раздяла поради различни причини свързана с човек от приятелското ви обкръжение.

През седмицата мъжете може да преживеят промени в работата си, да отсъстват от работа поради някаква причина или да получат нов шанс в кариерата си свързан с предишна работа.

И накрая, пред вас е една благоприятна седмица за разрешаване на неприятности, което може да стане по един неочакван за вас начин.

ВЕЗНИ

Като цяло седмицата ще е продължение на събития или ангажименти започнали през предходната седмица. Сега нещата ще са по-лесни, по-ясни и обстоятелства ще са по-благосклонни към вас.

Ще имате очаквания за събирания, премествания или други важни събития в семейството или с по-далечни родственици.

През тази седмица ще имате няколко важни очаквания и ангажименти свързани с най-различни хора. В голяма степен те ще са свързани с роднини или приятели.

Вероятност от нови запознанства с хора отблизо и далеч свързани с общи интереси и цели.

Тази седмица нови хора могат да влязат във вашето семейно или професионално обкръжение.

Жените от този знак ще имат разходи за малко дете или ще получат пари свързани с него. Успешна финансова седмица за младите жени.

В любовта нещата ви ще са непредсказуеми. Вероятност от обида, неразбиране или пренебрежение от страна на партньора ви. Ревността само ще влоши нещата...

На някои от вас предстои сближаване с човек, с когото досега сте имали само бегло познанство.

СКОРПИОН

Изненадата тази седмица или по-точно изненадите ще са свързани с неочаквани и непланирани събирания, срещи, гостувания или посещения в държавни инстанции и др.

През тази седмица е възможно получаване на пари, които сте дали на заем преди време или приключване на финансови ангажименти с човек от приятелското ви обкръжение.

Тази седмица е възможно събиране или личен празник свързан с момче или млад мъж, който ще изиска покупка или изпращане на подходящ подарък.

Жените ще са много емоционални и чувствителни и това ще завихри различни любовни страсти в живота им.

Мъжете трудно ще реализират дадено обещание на дете или заради дете. В отношенията ви определено ще има по-голям хаос, безпорядък.

Очаквайте тази седмица важни събития свързани с родители, по-възрастни родственици или приятели. В повечето случаи ще става дума за предварително планирани срещи, събирания или друг вид ангажименти с тях.

Отношенията ви с противоположния пол ще са по-последователни и хармонични, отколкото тези със собствения ви пол.

Събиране по специален повод в семейството ви или в семейството на ваши роднини и приятели.

Посещение, гостуване от страна на хора, които ще ви съобщят радостна новина свързана със собственото им семейство.

Финансово седмицата ще е нормална без някакви особени промени спрямо това, което имате като очакване. Може единствено да ви притесни неочакван разход, който не сте предвидили.

Любовният ви живот ще е зависим от решения и действия, които сте предприели в началото на годината.

Новите романтични запознанства ще са кратки, но приятелството ви ще остане.

СТРЕЛЕЦ

Изненадите и неочакваните събития тази седмица ще ви сварят неподготвени и това често ще е причина за необясними върхове и спадове в настроението ви, неразположения, безсъние или мигрена.

За младите мъже и жени Стрелец седмицата ще има особено значение, тъй като в един момент ще трябва да вземете решение, което ще предопредели бъдещото ви развитие или начин на живот през тази година.

Тази седмица очаквайте новини, телефонни разговори или писма от жена, която живее или работи в друго населено място или държава. Тя може да е ваша роднина, приятелка или да имате общи делови отношения. Някои от нещата, които тя ще ви сподели ще имат връзка с някаква загуба, провал или разочарование в живота и.

През тази седмица е възможно събиране или важно събитие в семейството или в дома ви. Разбира се, то може да е важно само за вас самите и поради това да го отбележите в много тесен семеен кръг.

През тази седмица ще имате повод да обсъждате брака на ваши роднини или приятели, поради събития, които се случват там или предстоят да се случат.

Ще имате едно по-трудно разрешаване на финансов проблем, по-голямо плащане или забавяне на пари, които очаквате да получите през седмицата. Предстоят ви разговори свързани с финансови проблеми или притеснения на хора от приятелското ви или семейно обкръжение. Вероятни са разходи свързани с ваше или на близък човек здраве.

КОЗИРОГ

Тази седмица ще е време на преоценка на ваши отношения, които са били подложени на изпитания през последните месеци вследствие на различни конфликти, прояви на нелоялност, натиск към вас и др.

През тази седмица е възможно да се реализира едно отложено събиране, среща или разговор.

Важни контакти и разговори с хора, които живеят надалеч от вас.

Ще правите планове или ще имате ангажименти свързани с момче или млад мъж, най-вероятно от семейството ви.

Добра седмица за общи действия или работа с деца, с млади хора и за всякакви планове свързани с тях.

Може да ви зареди с оптимизъм или надежда, среща или общуване с мъж от друго населено място или националност.

Тази седмица ще отделите повече внимание на личните си финанси и на финансовото положение на бизнеса си.

Направили сте или ви предстоят сериозни разходи и сега е време за проверка на ресурсите ви, за планиране, търсене нови източници на доходи или предприемане на мерки за икономии.

Тази седмица мнозина от вас ще бъдат поканени на гости или събиране, където ще видите някой, когото не сте виждали от дълго време.

Мъжете над 35 годишна възраст е добре да се организират и да изпълнят дадени обещания на хора от семейството си или да приключат с битови ремонти или подобрения в дома.

ВОДОЛЕЙ

Още от началото е добре да знаете, че през тази седмица живота сам ще намери начини да ви освободи от безперспективни ангажименти и отношения. Така, че когато възникне такава ситуация приемете събитията философски и без драма.

Хубавите неща скоро ще намерят своето място в живота ви, а някои от вас точно тази седмица ще имат възможност да постигнат успех.

Пред вас е една много емоционална седмица, чието развитие в голяма степен ще зависи от самоконтрола, който ще наложите върху собствените си емоции и настроения.

Тази седмица може да направите разходи за покупки свързани с дете, внуче или с личен празник на млад човек.

Родителите с по-големи деца ще имат общи финансови действия, разговори свързани с общ разход или инвестиция.

През седмицата могат да възникнат временни проблеми в отношенията в семейството поради липса на достатъчно емоционално разбиране между брачните партньори. Лесно ще възникват на най-различни разногласия и противоречия.

Може да изпитате неудовлетворение в комуникацията помежду ви.

Ще се следи развитието на здравословен проблем свързан с момче или млад мъж. Възможно е да сте ангажирани с подобно лечение или грижи.

При мъжете от този зодиакален знак ще има притеснение свързано с очакване за развитието на определено събитие, предложение, среща или разговор.

Радостна вест свързана с дете, внуче или друг млад човек от близкото ви обкръжение.

През тази седмица са възможни различни разговори или действия свързани с наследствени имоти, задължения и др.

РИБА

Пред вас драги Риби е време на любов и на вземане на конкретни решения свързани с любовта или брака ви.

Ще започнете тази седмица с очакване на възникване или задълбочаване на проблем или неприятност, но нещата ще поемат съвсем различна посока на развитие.

Бъдете оптимисти за бъдещето си и не се натоварвайте предварително с лоши предчувствия.

Късмет в труден за вас момент или при възникване на ситуация на пръв поглед без изход или решение.

През седмицата може да посрещнете гости от път или вие самите да пътувате.

Може да се срещнете с хора, които са дошли от друго населено място по специален повод, причина.

Неприятно събитие или новина свързано с жена, която живее настрани от вас.

Трудна комуникация може да имате с жени, които живеят около вас.

В любовния ви живот една непредвидена ситуация ще е причина за временно объркване, напрежение или несигурност в отношенията ви.

През тази седмица голяма част от жените ще се зарадват на получаването на пари, приключването на финансов проблем или благоприятен във финансово отношение договор или документ.

Мъжете може да закупят нещо с голямо желание, но да се окаже некачествено или невъзможно за използване. При мъжете до 35 годишна възраст са възможни здравословни проблеми с близък роднина.

източник: astro.velida.net