Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (7 - 13 август август)

Овен
Август ще посрещне Овните с неочакван спад в настроението. Все пак в приятелския кръг все ще ви липсва нещо и някой. Отделете време да анализирате живота си – можете да измислите как да разрешите определен социален проблем. Ще срещнете хора, които ще ви вдъхновят.

Телец
За Телците първата седмица на август може да бъде предизвикателна. Този знак цени комфорта и стабилността и ще са необходими някои промени – от най-незначителните, като обзавеждане на пространство, до сложни кариерни решения. Ще бъдете много търсени и заети. Не забравяйте обаче да се грижите за здравето си и не пренебрегвайте почивката на открито, в противен случай стресът ще ви разруши.

Близнаци
Близнаците ще имат бурна седмица на август. Ще искате да прекарате повече време в лоното на природата, което ще ви успокои и ще ви донесе много отговори. Опитайте се да не правите големи промени тази седмица. Не е изключено да се почувствате леко слаби. Внимавайте особено за гърлото си, ежедневният чай от джинджифил ще ви предпази от дрезгав глас.

Рак
Ракът ще бъде малко поразен от количеството вълнение, което ще донесе първата седмица на август. Опитайте се да избягвате превъзбуда и се погрижете за почивката далеч от суматохата. Енергиите ще започнат да се хармонизират в средата на седмицата. Благодарение на самотни размишления Ракът ще открие нещо важно в себе си. Това ще го направи много привлекателен и съблазнителен. Самотните Раци ще привлекат хора от зодиите Близнаци или Водолей. Можете да разчитате на изключителен духовен подем.

Лъв
Лъвът ще започне август с емоционална въртележка. Ту безгрижен и лек, ту раздразнен от застой и неудовлетвореност. Опитайте се да бъдете себе си тази седмица и се вслушайте в съветите на един искрен Стрелец, който може да ви стане сродна душа. Новите задачи на работа трябва да се изпълняват веднага. През свободното си време се отдайте на сладко мързелуване, което ще ви подейства оздравително.

Дева
През първата седмица на август Девата може да се почувства малко меланхолична. Оставете живота да тече и не се укорявайте какво бихте могли да направите по-добре, защото всичко ценно трябва да почака известно време. Приятелите ще осигурят оптимистична атмосфера и докато насочвате енергията си към работа за постигане на собствените си цели, ще избягвате всякакви конфликти. Може да обновите гардероба – това ще ви осигури повече самочувствие.

Везни
Новата седмица ще подари на Везните лудо настроение. Грабнете четките и химикалките, но оставете настрана важните решения. Особено важен ще е контактът с хора, в чиято компания можете да се успокоите. Везните във връзка могат да забележат леко напрежение, уверете се, че емоционалните разговори няма да се превърнат в кавга. Тази седмица може да промени много в работата ви, пригответе се за новини, които ще ви зарадват.

Скорпион
Скорпионите през новата седмица могат да бъдат малко нетърпеливи и разочаровани. Тези чувства бързо ще преминат в средата на периода. Погрижете се за комфорта на вашия дом. До края на седмицата ще трябва да вземете няколко решения, така че си струва да потърсите съвет от доверен човек.

Стрелец
Стрелците трябва да внимават да не разкриват твърде много за себе си и да спазват сроковете при служебните задължения. Много от тях ще почувстват пълна духовна сила и ще могат да постигнат големи успехи в работата. Предстоят срещи с много хора, които ще донесат предимно положителна енергия. Но е важно да умеете да разграничите приятелството от винагито познанство. Трябва също да следите здравето си – заплашени сте не от инфекция, а от преумора.

Козирог 
Новата седмица ще принуди Козирозите най- накрая да отделят повече време за възстановяване и почивка. Голяма подкрепа ще работи в хората от зодия Дева и Водолей, които ще накарат работата си лесна и приятна. Добре е да прекарате малко повече време със семейството, това ще ви ободри. 

Водолей 
През първата седмица на август Водолеите ще имате пълна енергия, ще се наслаждавате на живота и ще преследвате целите си. Това ще бъде оценено от колегите и от семейството. Внимавайте да не се претоварвате и да работите в ущърб на здравето си. Страхотна възможност за повишение ви очаква на 7 август. 

Риби 
В началото на седмицата Рибите ще бъдат малко объркани и нестабилни. Периодът ще премине под мотото за търсене на нови занимания и себереализация. Добре е да се занимавате с благотворителност или да се присъедините към групата, запозната с вашите интереси. Комуникацията с хората ще ви позволи да прекарате това време, без да анализирате прекалено много миналото. Тази седмица също ще има категоричност и решителност от Рибите, особено на 8 август.