Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (10- 16 юли)

ОВЕН
Скритите проблеми ще станат явни, което означава, че е време спешно да ги разрешите. Така ще се спасите от сериозни затруднения за в бъдеще. Ще трябва да работите повече, очаква се извънредна ситуация в работата. Може да се сблъскате с последствията от миналите си грешки, но не се отчайвайте – определено ще намерите изход от тази ситуация. До уикенда всичко лошо ще приключи и животът ви ще започне да тече спокойно.

Най-добър ден е петък, най-лош ден е вторник.

ТЕЛЕЦ
Не се опитвайте да завършите цялата планирана работа, тъй като просто няма да можете да го направите. Ще бъдете много заети както на работа, така и у дома. През почивните дни не отказвайте необходимата помощ на приятели.

Най-добър ден е понеделник, най-лош ден е вторник.

БЛИЗНАЦИ
Може да получите информация, която ще повлияе на кариерата ви. Ще сте пълни със сила и енергия, всичко около вас също ще ври и кипи. Вашите началници ще ви оценят високо.

Най-добър ден е четвъртък, най-лош ден е сряда.

РАК
Ще имате нужда от вътрешен мир и баланс. Безмилостно се борете с хаоса при воденето на делови книжа, не забравяйте за важни задачи. Новата информация ще ви обогати и ще ви научи на нещо ново, актуално и полезно. По-добре е да отложите дългите пътувания през почивните дни.

Най-добър ден е четвъртък, най-лош ден е вторник.

ЛЪВ
Не е нужно да се тревожите за предстоящи събития. Бъдете внимателни и грижовни към любимия човек, тъй като му липсва вашата душевна топлина. Има шанс да получите ценна информация от напълно неочакван източник. Развоят на събитията през уикенда до голяма степен ще зависи от вашето виждане за проблемите, не си позволявайте да унивате.

Най-добър ден е неделя, най-лош ден е сряда.

ДЕВА
Най-после си починете от работа, тя няма да ви избяга. Насочете усилията си към планиране на важните задачи и не забравяйте да доставите радост на себе си, семейството и приятелите. Уикендът е най-добре да прекарате със семейството.

Най-добър ден е сряда, най-лош ден е вторник.

ВЕЗНИ
Ще имате блестящ шанс да се справите с много задачи. Не трябва да започвате откровени разговори с непознати хора. Пазете се да не казвате твърде много пред когото и да било, препоръчително е да внимавате в думите си. През уикенда можете успешно да се отървете от умората, която напоследък сте натрупали.

Най-добър ден е вторник, най-лош ден е петък.

СКОРПИОН
Очаквайте не особено приятни изненади в работата. Трябва да проявите завидно търпение, в противен случай вашите бизнес партньори могат да се възползват от емоционалността ви и да провокират конфликтна ситуация. Важни изгубени контакти и връзки могат да бъдат възстановени. Случайните срещи ще ви открият нови перспективи. През почивните дни се опитайте да не усложнявате отношенията с родителите си.

Най-добър ден е вторник, най-лош ден е понеделник.

СТРЕЛЕЦ
Бъдете обективни в оценката на собствените си възможности. Опитайте се да не давате излишна информация за себе си на непознати. В работата и по отношение на бизнес партньорите се дръжте сдържано. Използвайте силата и енергията си в установяване на нови бизнес отношения. Очаква ви хармония и благополучие в дома и семейството.

Най-добър ден е неделя, най-лош ден е четвъртък.

КОЗИРОГ
Сега е моментът да направите положителни промени в живота си. Отхвърлете несигурността и съмненията и започнете да отстоявате правата си във всички жизненоважни области. Тайните проблеми ще станат явни, което може да допринесе за спешното им разрешаване. През уикенда приятели или роднини ще поискат помощ в трудна ситуация. Не им отказвайте.

Най-добър ден е сряда, най-лош ден е четвъртък.

ВОДОЛЕЙ
Трябва да сте внимателни, защото може да изникне ситуация, в която трябва да затвърдите отново някои умения, най-вече в общуването с другите. Не се забърквайте в никакви съмнителни сделки. Сега не е моментът за приключения.

Най-добър ден е четвъртък, най-лош ден е вторник.

РИБИ
Професионалните дейности ще изискват голямо внимание и допълнително време. Възможни са срещи с нови хора и подновяване на връзки с някои от старите познати. Седмицата ще премине на един дъх, но в края й ще почувствате огромно удовлетворение от добре свършената работа.

Най-добър ден е петък, най-лош ден е четвъртък.

Източник: burgasnews.bg