Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 25-31 март 2019)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще имате благоприятно време за всякакъв вид работа, особено за такава, която ще възникне внезапно като необходимост да бъде свършена в рамките на седмицата. Успехи ще може да очаквате с професионални ангажименти, които трябва да бъдат изпълнени в кратък период от време.
През седмицата е възможно да възникне предложения за нова работа, което за мнозина ще се окаже един уникален шанс.
През тази седмица повод за събиране или за специални емоции ще бъде събитие в живота на момче или млад мъж. През седмицата ще се надявате много на помощта или на дадено ви обещание от страна на мъж, като тези неща няма причина да не се случат.
През седмицата внимание ще изискат вашите финансови дела, особено тези които вече имат някакво развитие от предишната седмица, но които сега ще срещнат неочаквани пречки или затруднения.
Мъжете до 35-годишна възраст ще имат възможност да постигнат успех или благоприятни резултати при реализацията на семейни или домашни дела. За вас това ще бъде благоприятна седмица за преместване в ново жилище или ремонт на това, където живеете в момента.
Мъжете над 35 годишна възраст ще имат оптимистично очакване за развитието на едно свое ново приятелство или професионално партньорство.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица, в която ще имате очакване свързано с пътуване или с хора от друго населено място.
Разбира се, тези събития могат да предстоят в близко бъдеще и от вас да се изиска през тези седем дни да се ангажирате с някаква подготовка.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, ако то е предварително планирано, независимо каква е неговата цел.
През тези седем дни може да възникне неприятен ангажимент или конфликт свързан с документ, договор или споразумение от имотен характер.
Възможни са проблеми с качеството на вещ, която сте купили преди време и която вече е показала един неприятен дефект.
Седмицата вещае неприятна новина свързана с човек, когото познавате и развитието на здравословен проблем, който има.
В общи линии неприятните новини през седмицата по-скоро ще касаят хора, които познавате, а не конкретно вас самите.
През седмицата ще следите с любопитство развитието на събития в живота на млада жена от кръга ви приятели, която преживява интересни събития от любовен или професионален характер.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще ви натъжат разговор или събитие в семейството, върху които нямате контрол, но които по някакъв начин ще повлияят върху начина ви на живот.
Възможни са различни събития в живота на ваши роднини, които да са повод за притеснение или безпокойство от най-различен характер.
През седмицата ще ви зарадва среща или събиране свързано с ваше дете или друг млад човек от кръга ви роднини.
Поводът за това събитие може да бъде един важен успех или предстояща промяна в живота им. Седмицата ще зарадва някои от вас с новина свързана със зачеване или раждане на дете. През седмицата избягвайте да си правите предварителни или твърде оптимистични планове свързани с пари или с финансов документ, тъй като вероятността да възникнат различни пречки или забавяния е твърде голяма. Избягвайте да искате заем, тъй като или условията няма да са благоприятни за вас или предстоят събития, които ще обезсмислят вземането на този кредит.
През седмицата ще възникне много неприятен конфликт с жена, който обаче ще можете да приключите много бързо, най-вероятно с цената на компромис от ваша страна.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която благоприятно развитие ще имат ваши планове или бизнес ангажименти свързани с мъж.  През тази седмица ваши приятели ще имат сериозен финансов проблем, в който могат да ви въвлекат по някакъв начин и това да предизвика конфликт помежду ви. Избягвайте да давате съвети или обещания, които по някакъв начин са свързани с пари.
През седмицата не се колебайте да отделите повече време за любовния си живот, независимо дали имате партньор или не, дали сте семейни или разведени.
Ако имате партньор, сега е време да заздравите връзката си и да правите планове за бъдещето си. Ако нямате, тази седмица ще бъде благоприятна за регистриране в различни сайтове за запознанства, за реализиране на среща чрез посредничеството на приятели, роднини и други.
През тези седем дни, може да не преживеете точно това, което очаквате, но събитията, които ще се развият, в никой случай няма да са във ваша вреда.
Сега ще бъде важно да се запазите емоционално стабилни, тъй като някои събития ще се развиват твърде бързо и това може да ви натовари с повече емоции.
Мъжете над 35 години ще имат благоприятна във финансово отношение седмица, независимо дали това касае получаването на заплата, на печалба от някаква дейност или други доходи.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е седмица, която в голяма степен ще разчитате на помощта на жена при развитието на важни за семейството ви ангажименти. Тя може да бъде ваша майка, сестра или друга роднина, но може да бъде приятелка или съседка.
През тези седем дни ще имате телефонни или виртуални контакти с хора от друго населено място, като е възможно те да бъдат непознати, с които ще общувате във връзка с някаква идея, събитие, продажба, бизнес и други.
Седмицата ще ви изненада с преживявания, които ще имат връзка с вашето минало или с хора, които са били важни за вас преди години.
Каквото и да е конкретното събитие, то определено ще бъде позитивно или ще повлияе благоприятно върху живота ви.
През седмицата вероятно ще възникнат дребни неприятности свързани с вещи или техника в дома ви, както и със загуба, забравяне на документ или друга лична вещ някъде извън дома ви.
Жените над 35 годишна възраст ще имат много приятна седмица за организиране на събиране от семеен характер или за стабилизиране на семейните си отношения.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да разговаряте открито по въпроси свързани с работата ви. Вероятно един такъв разговор ще бъде свързан с мъж, или с някой, който ви е ръководител или е ваш подчинен.
През седмицата ще се ангажирате със здравето на близка жена, като не е задължително да става дума за някакъв сериозен здравословен проблем.
През седмицата ще бъде добре да отделите повече и по-сериозно внимание на нещата, които се случват в дома ви или в семейството ви, тъй като там явно или не, се развива един много неприятен проблем.
Внимание ще изискат и съседските ви отношения, които са източник на клюки относно личния ви живот.
През седмицата избягвайте да налагате своите мнения или решения на собственото си дете (за тези, които имат такова), тъй като това ще предизвика неочаквани решения или действия от негова/ нейна страна.
Това ще бъде благоприятна седмица за младите мъже, които търсят нова работа.
Младите жените Дева ще имат благоприятна седмица за лечение или някакъв вид терапия, свързана със стар здравословен проблем или хронично заболяване.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще имате поводи за сериозни притеснения, но развитието на конкретните събития ще се окаже позитивно и благоприятно за вас.
Тази седмица вещае повече стрес в живота ви или необходимост да действате при необичайни обстоятелства.
Една от радостните новини през тази седмица ще има връзка с пари или финансов документ, който ще бъде важен за семейството ви или ще възникне като неочаквана нова възможност за допълнителен доход.
През тази седмица ще бъдете склонни с по-голяма лекота да загърбвате безперспективни ангажименти или отношения, както и да стабилизирате такива, които са важни за вашето развитие.
Ще бъдете склонни да действате практично и прагматично, като оставите емоциите на заден план.
Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на неща, които имат връзка с ваш имот или вещи, с покупка на такива или с различни подобрения в дома ви.
През тези седем дни има вероятност да купите подарък по-важен повод за човек от кръга ви роднини или приятели.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще преживеете различни неочаквани събития, които ще касаят вашето семейство или вашия любовен живот.
През тази седмица е възможно да вземете неочаквано решение за създаване на семейство, за сключване на брак и други.
Някои от очакванията ви за тази седмица ще имат отношение към планове свързани с пътуване или среща с човек, който живее в друго населено място.
Това ще бъде благоприятно време за планиране на пътуване с приятели, което ще реализирате през следващите няколко седмици.
В професионален план през тази седмица ще ви се наложи да се справите с двуличието или интригантството на човек, с когото работите заедно. Той може да бъде ваш колега, клиент или някой от ръководителите ви. През тези седем дни бъдете внимателни при сключване на бизнес сделки или договори свързани с някакъв вид производство.
Всичко свързано с финанси през тази седмица ще бъде нестабилно и може да ви коства различни забавяния или пречки.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица вещае за вас важна среща, разговор или събитие свързано с момче или с млад мъж. Тези преживявания могат да бъдат от най-различен характер, да са свързани с някой от семейството ви, с работата ви и други.
Тази седмица ще е доста напрегната, поради необходимостта да отидете на различни места и да се срещнете с различни хора, за да разрешите спорни ситуации или неприятности.
Резултатите не винаги ще ви удовлетворяват и това ще бъде едно допълнително натоварване върху вашата психика.
През тази седмица ще получите неприятна новина свързана с хора, които познавате и които може да са семейство или да са ваши семейни приятели.
Една новина свързана с млада жена ще ви ядоса, поради глупостта или неразумността на нейните действия и решения, въпреки съветите, в които сте и дали преди време.
Младите мъже Стрелец, които имат собствено дете, ще трябва да вземат решение или да се ангажират с ангажимент, който ще има важно значение за бъдещето им.
Младите жени Стрелец ще имат неблагоприятна седмица за уреждане на документи или договор.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, за вас тази седмица ще бъде важна поради необходимостта да развиете в благоприятна за вас насока ваши финансови планове или отношения. Предстоят ви различни разговори предимно с хора от семейството ви свързани с вашите настоящи и бъдещи доходи.
През седмицата мнозина ще направят необходими разходи свързани с покупки за дете или млад човек от семейството или такива свързани с тяхното образование, развитие на таланти или спортни заложби.
През тази седмица е възможно получаване на пари за дете, като стипендия, социална помощ, наследствена пенсия и други.
През тази седмица ще ви озадачи и изненада новина или телефонно обаждане от мъж, който или живее в друго населено място или с когото от дълго време не сте имали никакъв контакт.
През тази седмица на изпитание ще бъде поставена ваша приятелска връзка, която от доста време е нестабилна и поставена на изпитание.
Мъжете над 35 годишна възраст да внимават с личните си документи и конфиденциална информация, която съхраняват в компютър или телефон.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще ви се налага да действате много бързо, в различни неочаквани ситуации, да вземате правилни решения и да избягвате задълбочаването на проблемите. Вашата интуиция сега ще бъде ваш съветник и ориентир при вземане на необходимите решения.
През тези седем дни ще мислите много сериозно и внимателно преди да вземете решение, преди да дадете обещания или преди да се включите в някакъв вид дейност.
Хората могат да ви приемат за твърде консервативни, но вие всъщност ще бъдете предпазливи, тъй като няма да имате нужната яснота за развитието на всички тези събития.
През тази седмица съдбата ще бъде благосклонна върху развитието на неща, които касаят семейството ви.
Благоприятно развитие ще имат плановете ви свързани с ваши родственици, с които най-вероятно живеете заедно. Това ще бъде благоприятна седмица за сключване на брак или за организиране на семейно събиране. Действията на един млад мъж могат да ви натъжат, защото ще сте наясно че той прави грешка. Вашата намеса обаче ще бъде безсмислена и няма да бъде приета благосклонно.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, една от изненадите за вас през тази седмица ще бъде свързана с жена и с нейните действия спрямо вас, които могат да бъдат както благоприятни така и неблагоприятни. В повечето случаи обаче нейната намеса в живота ви, сега или по-късно ще има важно значение и не бива да се приема еднозначно. Седмицата вещае сложни проблеми или ситуации на работното ви място, които могат да попарят ваши надежди и очаквания.
Здравословният проблем на човек, когото познавате може да се задълбочи и да предизвика силно безпокойство в кръга му от близки родственици.
През тази седмица ще сте много чувствителни и емоционални, което лесно ще провокира спорове или напрежение в отношенията ви.
Ще сте склонни към излишна подозрителност, което ще създаде дискомфорт във важни за вас отношения.
Седмицата ще бъде благоприятна за любовни преживявания с партньор който живее в друго населено място или за пътуване заедно с романтичния ви партньор.
Любовният живот на младите жени ще бъде запомнен с едно специално събитие.

Източник: astro.velida.net