Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (19 - 25 юни)

ОВЕН

Тази седмица ще изненада родените под знака на Овен с неочаквана промяна на планове, срещи и уговорки.
Сега ще може да очаквате важни събития, динамични разговори или среща с роднини, които не живеят заедно с вас.
През седмицата ще получите новина свързана с раждане на дете, която може да получите със закъснение.
Възможно е тази новина да е свързана със събитие на далеч от вас.
През тази седмица родените под знака на Овен да се пазят от измама, грешка, загуба или кражба.
Сами себе си може да излъжете в една ситуация, но може да станете жертва на нечия измама, манипулация или грешка.
Внимавайте преди всичко с личните си документи, виртуална поща, снимки и др.
Не се вглеждайте твърде дълго или емоционално в малките загуби през тази седмица. Гледайте смело напред. Превъзмогвайки сегашните си неудачи ще можете да достигнете важен за вас успех или напредък.
През седмицата мнозина ще имат интересно събитие, сън или предчувствие свързано с майка, баба или сестра.
Проявите на ревност тази седмица ще са признак за сериозен проблем в отношенията ви. Пазете се от чужда намеса в любовния си живот.

ТЕЛЕЦ

През тази седмица родените под знака на Телец ще преживеят изненада, която по някакъв начин ще има връзка с пари.
Преди всичко през тази седмица се пазете от прибързани или нереалистични обещания. Неконтролируемите емоции също могат да се окажат ваш опасен враг.
Внимавайте с примамливи предложения и оферти най-вече такива, които имат връзка с пътуване, с работа в чужбина или живот зад граница, бързи печалби и др.
Пазете се от всякакви форми на измама, манипулация свързана с хора, организации или фирми, който не са във вашия град или държава.
Емоционално седмицата ще бъде динамична и променлива за Телците. Това важи основно за вашия семеен или любовен живот. Ще възникнат кратки моменти на паника, после на успокоение, на радост или на тъга.
Тази седмица обаче мнозина ще могат да запомнят с началото на неочаквана нова любовна връзка или неочаквано признание в любов.
Сега много по-силно ще усетите липсата на хора, които вероятно са ваши роднини или много близки приятели. Те или са на далеч от вас (като разстояние) или са в Отвъдното.
В работата или в бизнеса си ще имате повод за радост, удовлетворение. Има голяма вероятност обаче да възникне напрежение в отношенията ви с колега или клиент вследствие на завист, егоизъм, търсене на лична изгода и др.

БЛИЗНАЦИ

Тази седмица вещае за родените под знака на Близнаци много емоции, сантименталност, романтика, любов и срещи с приятели или роднини.
Сега може да очаквате различни контакти, разговори, размяна на кореспонденция, важна информация или подаръци. Основно тези събития ще имат връзка с жена, която живее в друго населено място.
Сега има голяма вероятност от забавяне на важен документ, потвърждение или предложение. Това може да ви изнерви, защото през тази седмица ще трябва да вземете важно решение. Очакванията ви са то да е във ваша полза, във ваш интерес.
През седмицата ви предстои важен личен или делови разговор с човек от друг град или държава.
Ще ви се наложи планиране или присъствие на събиране или среща от семеен характер (основно с роднини).
През тази седмица може да възникне нова любовна връзка при мъжете и жените родени под знака на Близнаци.
Мъжете Близнаци ще са романтично настроени и ще са склонни да създадат специален уют на любимия си човек.
Седмица, в която женското присъствие ще е осезаемо в живота ви независимо от вашия собствен пол.

РАК

Като цяло тази седмица вещае интересни и полезни за вас новини свързани с пари, с финансов документ или предложение, което ще ви донесе някакви дивиденти за в бъдеще.
Може да ви изненада новина свързана с годеж, сватба или бъдещо майчинство.
През тази седмица ще имате доста ангажименти, но не забравяйте хората, които ви обичат. Тази седмица всеки жест на внимание от ваша страна ще има особено значение за тях.
Седмица, в която ще имате добри доходи и печалби от работа или бизнес, обществени или благотворителни изяви и др.
Мнозина от вас тази седмица ще имат действия и ангажименти свързани с пари чрез банка, финансова институция, паричен превод и др.
Ще очаквате важно събитие, среща или гостуване на роднина, който вероятно ще дойде от друго населено място.
Преди всичко тази седмица очаквайте събития свързани с пари или печалба, както и радостни новини свързани с такива. Те ще са свързани с вас или с ваш роднина.
Ако предварителните ви очаквания за тази седмица не се реализират сега, вината за това ще е в бюрократични проблеми или други необичайни обстоятелства.
През седмицата ще ви изненада едно телефонно обаждане или писмо отдалеч.
През седмицата е възможно пътуване за жените Рак, което ще има връзка с един специален човек.

ЛЪВ

През тази седмица родените под знака Лъв ще се фокусират върху различни събития, новини или ангажименти свързани с роднини.
Вероятно ще обмисляте едно дълго пътуване или пътуване, което ще предприемете в близко бъдеще. Предстоят ви разходи свързани с пътуване или с хора отдалеч.
Възможно е получаване на пари от друго населено място или държава. Възможни са и финансови операции или сделки с хора и фирми от други градове или държави.
Седмицата вещае напускане на дома при някои от вас свързано с определена цел, събитие, пътуване.
През тази седмица ще сте притеснени или тъжни поради някаква причина свързана с дете или млад човек.
Сега може да очаквате предложение или развитие на идея свързана с работа или бизнес.
Тази седмица има вероятност да сънувате човек от Отвъдното, който е бил част от вашето семейство или човек от приятелския ви кръг.
Ще получите полезна информация, предсказание свързано с живота в дома ви или относно предстоящо събитие.
Пред вас е една благоприятна седмица за събития свързани със сватба или важен празник в семейството ви (ако планирате такива).

ДЕВА

За родените под знака на Дева изненадите и неочакваните събития през тази седмица ще имат връзка с личния бюджет и доходи, с личния ви или любовен живот.
Сега може да положите основите на едно ново приятелство, което тепърва ще ви донесе някакви облаги, привилегии, протекция в една важна за вас професионална или бизнес среда.
Голяма част от родените под знака на Дева ще имат особено настроение тази седмица. Ще имате и различни поводи за събирания свързани с лични празници на приятели или роднини. Възможен повод за празнуване може да се окаже ваш личен успех или успех, признание на близък роднина.
Може да очаквате повече от обичайното срещи, покани, предложения.
Ще имате благоприятна седмица за уреждане на важен за вас документ. Възможно е получаване на важно предложение, информация, което всъщност няма да е изненада за вас.
Тази седмица може да получите пари, които ще дойдат по линия на роднински, приятелски или професионални контакти с хора от близо и далеч.
Избягвайте конфликтите с трудни по характер хора или с хора, които не познавате.
Бъдете предпазливи с новите любовни запознанства и като цяло не бързайте с решенията си свързани с любовния ви живот.

ВЕЗНИ

През тази седмица за родените под знака на Везни повод за радост ще бъде новина или събитие от друго населено място свързани с дете или млад човек.
Ще имате една благоприятна седмица за пътуване.
През тази седмица едно важно събитие свързано с дете или внуче, може да е повод за семейно събиране, среща с роднини и др.
Ще разговаряте по работа или бизнес с близък приятел, съсед, бизнес партньор.
Може да ви помолят за услуга или да свършите някаква работа, за която имате квалификация, опит.
Посещение в дома ви от страна на служебно лице или някой, който ще ви потърси с определена цел.
Неочаквано здравословно неразположение може да ви лиши от възможността да бъдете физически активни и достатъчно енергични при изпълнение на ангажиментите и задълженията си през седмицата.
Напрежението сега може да окаже влияние на физическото, психическото и емоционалното ви състояние.
Мъжете Везни ще могат да получат пари чрез работа или да постигнат по-добри финансови резултати в работата, бизнеса си.

СКОРПИОН

Тази седмица родените под знака на Скорпион могат да получат пари чрез документ или да подпишат такъв, с който да получат пари или по-високо заплащане в близко бъдеще.
Предстои временно отлагане на събиране или среща. Ще възникнат неочаквани събития в живота на хора, с които сте имали такава уговорка.
Всяка информация тази седмица, колкото и да ви изглежда странна, с голяма доза вероятност да е фалшива може да се окаже съвсем различна в действителност.
Запазете резервираното си отношение, но проверете много добре нещата преди да откажете или отхвърлите нещо.
През седмицата ви предстои среща или неочаквано гостуване. По този начин може да ви бъде съобщена важна новина. Възможно е тя да касае събитие, което вече се е случило в близкото минало.
Тази седмица ще донесе няколко изненади на жените Скорпион, които ще дойдат чрез жена или ще имат връзка с жени.
Благоприятна седмица за романтични запознанства и срещи ще имат мъжете Скорпион.

СТРЕЛЕЦ

През тази седмица родените под знака на Стрелец ще имат важни разговори в дома или в роднинския си кръг свързани с образованието, работата или бизнеса на човек от семейството.
Възможно е да се наложи да се вземат някои важни, дори съдбовни решения. През тази седмица са възможни промени от всякакво естество.
През седмицата очаквайте покана или телефонно обаждане свързано с предстояща среща, посещение или пътуване.
През тази седмица ще обмисляте нереализирани свои планове или идеи досега. Някои от тях все още ще бъдат актуални, но може би ще се нуждаят от малки промени или повече търпение за тяхната реализация.
Ще ви притеснява напрежението, неразбирателството в личните отношения между хора, които познавате. Ще се опитате да дадете съвет, да успокоите някого или да му дадете надежда за по-добри времена.
През седмицата очаквайте добра новина свързана с разрешаване на здравословен проблем на ваш роднина или приятел. Възможна е благоприятна промяна. приключване на лечение за близък човек.
Наблюдавайте внимателно събитията в средата на седмицата.

КОЗИРОГ

През тази седмица ще възникнат усложнения в живота на родените под знака на Козирог, които ще имат връзка с неприятности в отношенията ви с момиче или млада жена.
Възможни са брачни проблеми в живота на дъщеря, внучка, сестра и други, към които ще имате свое лично отношение.
Предстоят ви разходи за дете или млад човек от семейството, които ще се оформят чрез някакъв документ, договор, гаранция.
Тази седмица може да получите или изпратите пари на човек, който живее или работи в друго населено място, държава.
През тази седмица различни събития, срещи, разговори ще ви върнат към спомени от миналото ви свързани със стара любов.
Някои от вас ще направят равносметка на пропуснати възможности и грешки в любовта или в партньорските си отношения. Други ще въздъхнат облекчено, че са избегнали по-голяма беда в живота си.
За всеки подобно събитие от миналото ще е различно, но поучително.
През седмицата има голяма вероятност да научите новини свързани със събития в живота на ваша стара любов или бивш брачен партньор.

ВОДОЛЕЙ

Родените под знака на Водолей през тази седмица ще имат контакти или посещение на хора, които ще ангажират с техни проблеми и неприятности. Определено ще се надяват на помощ от вас за тяхното разрешаване.
Може да очаквате новина свързана с раждане на дете или бъдещо майчинство. Пред вас е едно радостно събитие или новини свързани с дете, внуче.
Ще имате благоприятна седмица за някаква промяна в дома ви.
Ако тази седмица трябва да пътувате по работа, то определено може да очаквате успехи и изпълнение на задачите, с които ще тръгнете на това пътуване.
Сега ще имате една благоприятна седмица за ново начало в образование, кариера, бизнес, планове свързани с пътуване или преместване в друг град/държава.

РИБИ

Ако сте родени под знака на Риби, тази седмица може да имате повод за събиране или личен празник свързан с млада жена или мъж.
Тази седмица голяма част от очакванията ви ще бъдат свързани с телефонни разговори с хора от близо и далеч, с важна кореспонденция или документи, които ще определят бъдещето на вашите планове.
Вероятност от пътуване, за което ще имате предварителна подготовка, цел.
Ще получите неочаквана новина свърана със здравословен проблем на човек, когото познавате.
Сега могат да възникнат притеснения около получаването на важен договор или документ. Ако има забавяне, не бързайте да изпадате в паника. Затова ще има определена причина и тя няма да е във ваша вреда.
В края на седмицата съберете гости в дома си без значение дали имате някакъв специален повод за това.
Седмицата ще благоприятства едно ново запознанство при несемейните мъже, което тепърва ще донесе силни и позитивни емоции.

източник:burgasnews.com