Президентшата пак на пазар: Черен "Мерцедес" на платното, поне четири блокирани коли

От любимия и скъп бутик са две от най-запомнящите се рокли - розовата от букле и бяло-черната от дантела за 12 хил. лева

Президетшата със запомнящите се рокли за 12 000 лева

Президетшата със запомнящите се рокли за 12 000 лева

Очевидно „първата дама“ Десислава Радева отново се готви за височайша визита. Жената на президента е в любимия си бутик на пъпа на София, където съвсем наскоро нейната охрана влезе в пререкания с КАТ заради каране в насрещното.  

За това сигнализира читател на Tribune.bg.

Човекът е видял как Радева, облечена в сива жилетка, влиза в магазина след 12:30 днес. Била е придружавана от охранител, който влязъл с нея вътре в бутика NEVENA.

Въпреки че човекът не е видял дали черният Мерцедес, с който се води президентшата, спазва правилата за движение, начинът, по който е паркирана колата, е меко казано безобразен. Най-малко четири други автомобила са блокирани, а колата на Радева е по средата на платното.

Останалите участници в движението се чудят как да заобиколят огромното черно возило.

И преди сме ви разказвали за ателието на NEVENA, което е едно от любимите места за пазаруване на „първата дама“, откъдето тя се снабдява с официални тоалети.

Оттам са две от най-запомнящите се рокли, с които Радева се появи на международни визити – като розовата рокля букле и бяло-черната от дантела за 12 хил. лева.

Това е национално позорище!, написа в страницата си във Фейсбук Антон Тодоров.