Предполагаемият убиец на Виктория - засечен на видеокамери, разказал какво е направил преди да замине за Германия

Северин Красимиров, от турски произход, който живее в Германия със съпругата си е предполагаемият извършител на жестоко убийство на Виктория Маринова. Той е засечен е по видеокамери. Той пред близките си е разказал какво се е случило. По съвет на неговите роднини той е заминал за Германия и той е напуснал страната още в неделя, съобщи Нова ТВ. 

Последно се прибрал в страната ни, за да разрешава спорове с роднини. Информацията не е потвърдена от МВР, но свидетели разказват, че от късния следобед в квартала им има полицаи. Съседите на сочения за убиец 21-годишен мъж не го познават и не знаят много подробности за живота му, тъй като не се прибирал често в България.

Не е имало проблем с него, разказват хората в махалата, където е отсядал. Какво е работил - не знаем, но често  пътува в Германия, в град Щаде, за малко се задържа в квартала. Не знаем дали е употребявал наркотици. Бил е на събиране с приятели в петък вечерта и сутринта се е прибирал от тази забава. 

Целият квартал знае за извършеното от него престъпление, но не знаем на кого точно е споделил случилото се. То не е било планирано, а всичко е станало инцидентно. Една улица дели квартала от мястото където е извършено престъплението. По неговите дрехи е намерена кръв, която съвпада с кръвта на Виктория. Що се отнася до ДНК-материал от Северин – все още официално няма такава информация. За вещите на жертвата - все още също нищо не знаем. 

Знае се, че Северин има криминални прояви, но не знаем подбробности.

Северин е бил арестуван в Щаде, където е заминал при майка му вероятно след извършването на жестокото престъпление. Там хората знаят с точност кога е бил арестуван.

Подробности очакваме да чуем от властите. За мотивите на престъплението също очакваме да коментират институциите.