БСП срещу беззаконието и терора, които създаде

Организираната престъпност, създадена от ДС, вилнееше както и башибузук из цяла България, помните ли?

Червените заравят създанията си

Червените заравят създанията си

Светослав Пинтев 

Мечтата на всеки човек е да се махне от България, заяви Елена Йончева, говорител на ПГ на БСП в едно телевизионно предаване по повод на вота на недоверие срещу кабинета.  Това е така донякъде, но българските граждани в преобладаващото си мнозинство имат и една по-голяма мечта. 
Тя е БСП да се махне от България и да изчезне с цялата онази корупционно-кагебейска „култура“,  с онова неприкрито чуждопоклонничество и васална преданост пред грубата сила на Кремъл, с което отрови земята ни и 

погуби душите на толкова  много хора

За физическото унищожение на хиляди други какво да говорим. 
Това унищожение не приключи на 10 ноември 1989 г., съвсем не. За новия му революционен етап се погрижиха едни червени генерали, които с едната ръка създаваха силовите групировки, та да могат да продължат терора и да владеят икономиката, с другата „печелеха“ избори. С едната лампзазлиите чупеха глави с бухалка и разстрелваха по улиците, с другата градяха демокрация и нареждаха протежетата си на входа и на изхода на всеки бизнес, който прави някакви пари, създаваха капиталисти от проверени другари. И хората им плачеха по медиите колко спокойно сме си живели по социализма, а демокрацията какво направила, мръсницата. И досега Корнелия Нинова ни обяснява колко много ни е отнела, но пък  не казва колко даде на тях...  

Така се роди беззаконието у нас

Сякъш през всичките тези годинни кънтеше гласът на Ленин: „Да се разстрелват на място... Колкото по-голямо е разнообразието, толкова по-добре, толкова по-богат ще е общият опит..." 
Организираната престъпност, създадена от ДС, вилнееше както и башибузук из цяла България. Избиваха се и самите нови  башибозуци, разбира се, гърмяха, взривяваха, унищожаваха и водачите на тази или онази орда.   
 Случваше се  да се събудиш и да видиш през прозореца си 

двама разстреляни на улицата мъже        

Поне на мен ми се е случвало. Убитите по този начин по време на прехода са хиляди... 
Случвало се се какво ли не. Ще спомена само първите си асоциации.
  Един престъпен бос погуби в огнен ад цял камион войничета и всичко се потули. Един бивш премиер бе разстрелян пред дома си, след като не можа да уреди действащият премиер да подпише едно договорче, а газопреносната мрежа да стане чужда собственост. Най-вероятно по чиста случайност куршумите го настигнаха след този „гаф“. Уби го на Андреев ден един „клошар“, като без да иска  създаде метафора  за съвременните измерения на „класовата война“.  

На капиталистите с петолъчки в сърцата  срещу бедняците 

Мина време. Снайперист прониза пред офиса му създадения от въпросния бивш премиер капиталист №1 на републиката, който дори си доведе цар и го направи министър-председател. Не без помощта на онези генерали, разбира се. 
 Този капиталист беше казал на създателя си, че вече той ще кара влака, преди да  убият бившия премиер, естествено. 
Този мастит повелител на българския капитал, бивш борец, който обичаше да лови мухи на съвещанията на разнообразните  бордове на директорите на корпорациите си,  по една случайност беше дал показания по размърдалото се за малко дело за убийството на бившия премиер. Ден преди да го застрелят.
 Мога да пиша за такива убийства до Нова година,  в много от случаите съм висял на местопрестъпленията поради естеството на работата си,  но няма да създавам поредица от книги. Мнозина написаха.    

Елена Йончева каза за днешния ден:

 "Става дума за агресия навсякъде, убийства, набези по селата“. Обясни как България е погубена.    
Колко къса памет? Или какво нахалство?
 "Съдът не трябва да премахне терора. Ако обещае това, то би било самоизмама или измама, а да се обоснове и узакони принципиално и ясно, без фалш и украса...", казваше Ленин. И този принцип никога не е забравян от нашите му последователи, решили при новите условия да изградят комунизма за себе си,  див капитализъм за всички останали.
   Мечта БСП да изчезне от хоризонта може скоро и да се сбъдне, ако социалистите успеят във фанатичния си  поход и грабнат властта. Ще се задържат най-много година и нещо и партията им ще се запъти  направо към небитието, защото ленинистко-сталинската им риторика ще вбеси хората, ще ти изкара на улицата, намеренията на социалистите да отклонят България от европейската й орбита ще лъснат ясно, но този път прошка надали ще има.  Няма за помогне и оковаването на София в железни ограждения и   жандармерията на всеки ъгъл, както не помогна на Орешарски и неговите началници. Вероятно вярват, че ще се задържат с още по-сурови мерки, предвид  международното положение и агресивността на върховния си вожд, но и това няма да им помогне.