Почина актьорът Стефан Щерев - Чечо

Той бе приет в болница заради проблеми с черния дроб, колеги от гилдията организираха даряване на кръв

Стефан Щерев - Чечо

Стефан Щерев - Чечо

Тъжната вест съобщиха на страницата си в социалните мрежи от Съюза на българските артисти. 

Преди дни стана ясно, че актьорът е приет в тежко състояние във Военна болница и се нуждае от кръвопреливане заради проблеми с черния дроб.

"И Стефан Щерев - Чечо си тръгна....Колко роли още го чакаха....Тъжно...", написа в профила си във фейсбук журналистът Георги Тошев.

Тъжната вест излезе и във фейсбук страницата на Съюза на артистите в България. „Изкаваме своите съболезнования към близките и колегите му и ще публикуваме допълнително информация за поклонението“, пишат в изявлението си от Съюза.

Стефан Щерев-Чечо е роден на 17 юни 1973 г. Той е играл е в Народния театър „Иван Вазов”, НДТ „Сълза и смях”, Малък градски театър зад канала, театър „София”.

В последните години зрителите имаха възможност да го гледат в Сатиричния театър. Участвал е в десетки игрални и късометражни филми, както и в множество телевизионни предавания.

Той бе приет в болница с проблеми с черния дроб, като се нуждаеше от спешно кръвопреливане. След това от здравното заведение съобщиха, че Стефан е стабилизиран. Колеги от гилдията организираха даряване на кръв.