Обвиниха Чарли Шийн в изнасилване на малолетен

Актьорът от "Двама мъже и половина" посегнал на 13-годишно момче

Чарли Шийн

Чарли Шийн

Холивудската вълна с обвинения в изнасилване продължава с пълна сила. Актьорът Доминик Брашия обвини Чарли Шийн в изнасилването на 13-годишно момче на снимачната площадка на филма "Лукас". Самият Шийн тогава е бил само на 19 години, пише в. "Дейли Мейл". Брашия твърди, че това му е било разказано от самия потърпевш, актьорът Кори Хейм, който почина през 2010 година на 38 години. 

Близкият приятел на изпълнителя на главната роля във филма "Лукас" актьорът Кори Фелдман също споменава този случай в своята книга, но не е посочил изрично името на  Шийн. В едно от интервютата си обаче той признава, че не харесва Чарли Шийн, защото актьорът силно е повлиял на един от неговите приятели.  

По думите на близки на Хейм, той през целия си останал живот се е опитвал да поправи това, което се е случило на снимачната площадка. Кори Хейм почина от предозиране с медицински препарати на 38-годишна възраст.   
Самият Шийн, който не веднъж се е замесвал в скандали през живота си, отрича обвиненията по свой адрес. По думите на актьора, между него и Хейм никога не е имало интимна връзка.