Зловещо! Ясновидка разчете магия за смърт на бургаска улица

Християнските символи са подредени така, че образуват гроб

Бургаските улици „Ивайло“ и „Македония“ осъмнаха мистериозно с кръстове и цветя. Християнските символи са подредени така, че образуват гроб, съобщава e-burgas.com.Кръстовете са 12 на брой. Според ясновидката Магдалена, на някой от улицата е направена черна магия. А посланието е „главата му да пламне и да гори“. 

„Най-често магията е насочена към нервната система на нарочения. За намесата на сили от друг порядък говори и броят на кръстовете”, каза ясновидката Магдалена. Тя допълни, че щом кръстовете са 12 на брой , те показват следното - денят се състои от 12 часа, Исус е имал 12 ученици, бил е 12-годишен, когато е влязъл в църквата за пръв път, в райския Ерусалим има 12 порти, знаците в юодиака също са точно 12. „Точно по този начин се прави черна магия за смърт”, каза ясновидката Магдалена.

Отец Николай от храм „Иван Рилски“ е категоричен, че в това няма нищо християнско. „Най-вероятно човек с психически отклонения е направил това, или пък някой, който е подучен от врачка”, сподели свещеникът. Той добави, че църквата е напълно против такъв род прояви.

Интересното е, че вече втори ден улицата осъмва по този начин. Кръстовете са наредени пред бивш вече ресторант.