Кищимската мумия - с нечовешко ДНК

Секретен доклад на Айнщайн и Робърт Опенхаймер разглежда възможността и причините извънземни да пребивават на планетата ни

През 1996 година полицаи откриват при обиск на къща в село Каолиново, недалече от Кищим, Челябинска област, Русия, малко съсухрено телце, имащо изключително необичайни форми. Органите на реда нахлуват в къщата на Владимир Нурдинов по подозрение, че е крадец на кабели, но щом намират зловещата находка, руският селянин бързо е заловен по обвинения в убийство.

Оказало се, че историята е много по-заплетена. Нурдинов взел малката мумия от къщата на своята съседка Тамара Просвирина, която по това време била настанена в психиатрична клиника. Пенсионираната бивша служителка разказала пред полицаите, че една нощ гласове в главата й казали да отиде в селското гробище. Там открила малко същество. Взела го вкъщи, нарекла го Альошенка и се грижела за него като за дете.

Новината, че възрастната жена, която хората в селото открай време смятали за странна, има дете, бързо се разпространила. Някои от нейните съседи дори казват, че са го виждали. След време обаче жената била затворена в лудница с диагноза тежка шизофрения. Тя неколкократно се опитвала да убеди лекарите, че в дома има дете, за което трябвало да се грижи, но никой не й повярвал.

Точно тогава в дома й влязъл Нурдинов, който открил малкото същество умряло, вероятно от глад. Той го оставил в мазето си, където било студено. Неочаквано обаче телцето се съсухрило и мумифицирало, както било и открито от полицията.

Първоначалният оглед на местните лекари показал стряскащи резултати. ДНК-то на съществото въобще не била човешка. Черепът му бил съставен от четири части, а не от шест като при хората. Също така очите на съществото заемали близо 40 процента от главата му.

Местната преса веднага се разшумяла по случая. От Москва бил изпратен специален екип, който иззел останките на съществото. Чак през 2004 година правителството излязло със специално съобщение по случая, в което са казвало, че останките са на преждевременно родено бебе в шестия месец. То не живяло повече от няколко часа заради недоразвитите си органи и много деформации.

В последващо съобщение се казвало, че останките са изчезнали, което събудило още повече подозрения, че правителството се опитва да прикрие важна за обществото информация.

Днес уфолози и конспиратолози от цял свят обаче смятат, че кищимската мумия е доказателството за извънземен живот, посетил нашата планета, пише sanovnik.bg. Общото мнение е, че това е бил представител на така наречените Сиви, които неведнъж са посещавали Земята и дори се смята, че са подписали секретно споразумение с правителството на САЩ.

***

Идеята, че нашата планета е била посещавана от същества, които не са от земята, е концепция, съществуваща отдавна. Ако погледнем назад в историята и разгледаме проучванията и анализите на древните текстове, на култури от целия свят, ще открием множество факти в подкрепа на тази теория. Най-често срещаните аналози се крият в описанията на богове, небесни същества и ангели, които идват на земята от небето и космоса. Макар че тези срещи са били описани като предполагаеми в миналото, днес ние се опитваме да обърнем въпроса научно и да разберем дали наистина е имало и има други създания, освен нас. 

През 1947 година двама велики учени Алберт Айнщайн и Робърт Опенхаймер разглеждат всеки един възможен резултат и причина извънземни създания да пребивават на планетата Земя. Този, дълго време засекретен документ, представлява доклад на двамата учени, озаглавен „Връзки с обитателите на небесни тела", пише Дарик. 

Робърт Опенхаймер е американски физики теоретик, а Алберт Айнщайн е германски физик теоретик. Властите им поставят задача да напишат кратък доклад за възможните връзки на човечеството с обитателите на небесни тела. Този загадъчен документ от 6 страници е един от първите, които се позовават на извънземните биологични единици. Той посочва, че присъствието на НЛО е нещо прието от военните за даденост още преди много време. Но в документа на учените се посочва, че връзката с извънземни същества не представлява основно нов проблем от гледна точка на международното право. Но възможността за противопоставяне на интелигентни същества, които не принадлежат към човешката раса, ще доведе до проблеми, чието разрешаване е трудно да си представим. По принцип не е трудно да се приеме възможността за постигане на разбирателство с тях, както и за създаване на различни видове взаимоотношения. Трудността се състои в опита да се установят принципите, на които следва да се основават тези взаимоотношения, защото психологията на извънземните може да е коренно различна от нашата, смятат учените. Във всеки случай международното право трябва да направи място за нов закон на определена база, като той може да се нарича закон за планетарните същества. 

Ако тези напреднали същества са във владение на повече или по-малко култури, както повече или по-малко политически организации, те ще имат абсолютно право да бъдат признати за независими и суверенни народи, ние ще трябва да стигнем до споразумение с тях, за да се установят законовите разпоредби, на които бъдещите ни отношения трябва да се основават, и ще бъде необходимо да се приемат голяма част от техните принципи. В документа също се говори за неидентифицирани летящи обекти и тяхното присъствие на Земята, нещо което на военните по света е много добре познато. Опенхаймер и Айнщайн разглеждат също вероятността, извънземни създания да са пристигнали на Земята, за да се следят отблизо развитието ни.