Марешки: Трябва да си пълен дебил, за да наречеш 80 % от българите дебили

Преди няколко месеца поискахме вот на недоверие, БСП ни се изсмяха

Трябва да си пълен дебил , за да наречеш 80 % от българските граждани дебили. Ние това по никакъв начин не можем да го приемем.  Г-н Иво Христов трябва да последва съдбата на Антон Тодоров. Да видим поне дали ще постъпи достойно като Антон Тодоров. Това заяви лидерът на „Воля“ Веселин Марешки в „Още от деня“ на БНТ. 

Както сме подкрепили оттеглянето от парламента на Антон Тодоров, така ще подкрепим и това на Иво Христов, ние настояваме за него, обясни той.  
Някои колегите се наричат помежду си „мравки“, „мухи“, но това си е между тях. Никой не може да обижда българския народ, продължи Марешки. 
Ситуацията преди президентските беше революционна, така беше и целия свят. Хората не са доволни от тези 27 години преход. Българският народ е тотално ограбен от всички партии, които са били на власт. 

Среща ва „Воля“ с БСП утре ще има, заяви той, но даде да се разбере, че „Воля“ няма да подкрепи вота на недоверие. 
… Преди няколко месеца поискахме вот на недоверие, те ни се изсмяха. Казаха, че това е някакъв популизъм. Няма как формациите, които са управлявали България, докато тя е станала най-корумпираната в Европа. Нямаме никакво основание да се мислим, че ако се създаде поредния ялов орган нещо ще се промени, обясни Марешки.