Д-р Михайлов: Нагло и комично - Пеевски, да е успял млад човек

Наглост и комичност има в обясненията на Делян Пеевски, че е успял млад човек.

Тази наглост обаче не е невинна. Неговата кариера не е безспорна чрез заслуги и качества, а чрез задкулисно уреждане. Така известният психиатър д-р  Николай Михайлов разчете съдържанието на писмото до Конституционния съд, изпратено преди дни от депутата от ДПС.

Има ли сила в нашия български свят,  която да ни накара да вярваме, че Певски е бил безспорен за поста зам. министър още на 20 г.? Не е почтено да се колебаем по този въпрос. Това е кариера задкулисно произведена. Той е роден под щастлива българска звезда, която го е настанявала на подходящо,  и след това на друго подходящо място за кариера. Едва ли обществото ще коригира чрез това писмо и обясненията му, представите си за Пеевски, категоричен е психиатърът.

Според него на този парламент създаването или несъздаването на кворум е основното творение на този парламент. 

Това Народно събрание доказа пълната несъстоятелност  да бъде ефективно. Поведението на ГЕРБ и за кворума и за вотовете на недоверие е просто саботаж. ГЕРБ действа като камикадзе, бута колоните на сградата и може да бъде затрупан от нея. ГЕРБ не намира друго поле на действие в този парламент и демонстрират манталитет на мъглата, посочи Михайлов. Той прогнозира, че опитите ГЕРБ да бъде разграден в този парламент и една част от депутатите му да бъдат заприходени към управляващите текат и все още не са завършили.