БСП - все по-опасна за България

Неразривната връзка с Москва.обединява листата на БСП

Николай Ненчев

Николай Ненчев

Николай Ненчев

Корнелия Нинова беше бламирана от БСП. Въпреки това тази партия остава опасна за България.
На пръв поглед „проевропейското“ крило постигна скромна победа. Председателят на европейските социалисти беше класиран на непрестижното пето място в листата. Въпреки благите приказки на Сергей Станишев за европейска принадлежност на БСП не бива да забравяме, че

той беше човекът, предложил Делян Пеевски за шеф на ДАНС

Едни гърди преди Станишев в листата на БСП стои Иво Христов - секретар на президента Радев, на когото бе отказан допуск до класифицирана информация. Как ли ще се чувстват искрените привърженици на европеизацията на БСП, когато видят в листите им да фигурира името на крайния националист Велизар Енчев?

Чудя се на наивността на Петър Курумбашев. Нима чак сега разбира, че БСП използва и след това изхвърля всеки, от когото вече няма нужда!
Има два фактора, които обединяват всички кланове на партията им. Това са желанието им да реабилитират престъпния комунистически режим и неразривната им връзка с Кремъл. Всичко може да кажем за режима на Путин, освен че той е „ляв“. Но за БСП „лявото“ никога не е било критерий.
Въпреки че листата на БСП изглежда шарена, това, което я обединява, е неразривната връзка с Москва.

БСП нареди руска листа за Европарламента

България в лицето на БСП ще е троянският кон на Русия в Европа. Тези хора трябваше отдавна да бъдат лустрирани и отстранени завинаги от политиката. Вместо това днес те се готвят да влязат в институциите на ЕС.

Тези евроизбори са много различни и слагат на карта бъдещето и мира на нашия континент. За всички разумни хора е ясно, че Русия има една ясна цел – да разруши единството на ЕС и да прекъсне евроатлантическото партньорство. Не трябва да позволяваме на новата империя на Путин да разбие ЕС и да превземе България, като ни направи част от евразийската си империя, в която ще загубим лична свобода и национална независимост.

На евроизборите или ще изпълним дълга си към отечеството ни, или ще предадем Европа.
Затова е важно в тези избори демократичната общност да гласува. Затова участвам с ясната си воля и осъзнат дълг!