Защо отивам на избори с Ваня Григорова?

Манолова и Григорова

Манолова и Григорова

Защо отивам на избори с Ваня Григорова?
Защото Ваня е боец. И двете сме биткаджии. 
Защото тя като синдикалист и аз като омбудсман и председател на Изправи се.БГ сърцато защитаваме правата на работещите хора - миньори, транспортни работници, медицински сестри, шивачки... 
Защото и тя, и аз се борим срещу монополите, срещу силните на деня. 
Защото уж “големите” политически мъже докараха България до пет пъти на избори за три години. Сглобка, разглобка, кални битки за власт и пари, слугинаж на олигарси и посолства. 

Обикновените хора имат нужда от истинска защита в парламента

Явяваме се като коалиция "Солидарна България". Това ще е коалицията, която ще защитава обикновените работещи хора. И ще е единствената, зад която не стоят партийни интереси, икономически кръгове и чужди посолства.
Влизането ни в парламента за всички, които обслужват чужди икономически и други интереси, е проблем и това ще ги изправи срещу нас в тази компания, защото за нас интересите на обикновените хора са водещи, а за сглобката - всички се убедихме - не.
Солидарна България не е партийна сглобка, не е инженеринг на хора с пари, които си търсят партия. И Ваня, и аз сме доказали, че пръстен не целуваме, господари нямаме и България и хората са над всичко. Борисов се представя за Бащицата, дори "майка на нацията" беше сложил да се избира. ППДБ изпраха него и Пеевски, сглобиха се ГЕРБ и ДПС  и... пет пъти избори. За да е удобно на Борисов. Това ние с Ваня няма да спрем да го напомняме. Защото е пътят на България към безвремието, наречено "модел на сглобката - ППДБ, Борисов, ДПС” и срамно слабата и кротка "опозиция". 

Време е да върнем достойнството на обикновените хора и на България.
Ей за това е време.