Нинова пусна видео как меси със свекървата, коледната питка била автентична

Потребители нарекоха акцията на червения лидер лош пиар

Снимка: фейсбук

Снимка: фейсбук

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отвърна на всички нападки и подигравки, отправени покрай снимката, как меси коледна питка, която тя пусна на профила си във Фейсбук.

На кадъра се вижда как тя меси питка в домашна обстановка. Критиките заваляха веднага. Потребители, сред които и риалити героинята Мариела Нордел, нарекоха снимката лош пиар и обвиниха Корнелия Нинова в пускането на нагласени фотографии.

Днес лидерът на БСП пусна видео като доказателство за автентичността на питката. Като свидетел на месенето се показа и свекървата. Ето какво написа Нинова: 

"Ха Ха хааааа. Голяма дискусия се развихрила за моята коледна питка. Един сайт даже ми посветил цяла статия как снимката е камуфлаж, а къщата на свекърва ми е едва ли не набързо опъната палатка, специално за случая. Приятели ми пишат, че "мрежата загряла." Добре, че Митко е майстор, та цяло клипче ни е направил със свекърва ми. Ето го резултатът. Да ви е сладкоооо. На невярващите ще омеся още една, а за да им е луксозно ще наема специална зала. Ха ха ха".