Мария Габриел: Да покажем на изборите, че България следва непоколебимо своя европейски път (Видео)

Нека продължим да отстояваме силно България в обединена Европа

Мария Габриел

Мария Габриел

Важен ден за нас, за да изпратим силният кандидат на ЕНП Манфред Вебер за председател на Европейската комисия. За да потвърдим отново нашата визия за силна България в обединена Европа. С тези думи се обърна в препълнената зала "Арена Армеец" водачът на евролистата на ГЕРБ-СДС Мария Габриел.  

На тези избори вярвам, че всеки ще даде най-доброто от себе си и да покажем, че България следва непоколебимо европейски си път на развитие, подчерта още тя.

Да, не сме идеални, работим, грешим, но умеем и да оправяме грешките си. Близо до хората и всяко населено място - това е нашето качество. На тези избори нека покажем, че те са нашата идентичност - с факти, а не с лъжи, с примери, а не с манипулации. Да покажем, че с труд и конкретни идеи ще продължим да работим за просперитета на България и обединена Европа, която дава перпесктива за развитие и живот на европейските граждани.

Имаш подкрепата ни, Манфред, в писането на тази нова страница на Европа, за която ще работим заедно. Европа, която казва "не" на разделението и "не" на езика на омразата. Европа, способна да бъде във всяко училище, населено място и селско стопанство...Която дава сигурност... По-малко директиви и повече подход към хората.  Но тази Eвропа няма да дойде даром - за нея трябва да работим в дух на сътрудничество и взаимно уважение, изтъкна Мария Габриел.

Нека да продължим да отстояваме силно България в обединена Европа. Нека всеки един от нас превърне предстоящите избори в победа за ГЕРБ, за България и за Европа, каза на финала водачът на евролистата на ГЕРБ-СДС.