Цялата царска фамилия посрещна новата година в България

Днес всички присъстваха на водосвет за здраве и успехи през новата година в православния параклис в Царска Бистрица

За 80-тия си юбилей Н.В. Цар Симеон II беше зарадван с нов подарък - царското семейство го изненада, като всички се събраха отново заедно да прекарат коледните и новогодишни празници в Боровец. Това съобщиха от пресофиса на Н.В. Цар Симеон II. 

От Лондон пристигнаха княз Кирил и децата му Мафалда, Олимпия и Тасило. От Мадрид – князете Кубрат и Константин-Асен, заедно със семействата си, княгиня Мириам с князете Борис и Белтран, а още отпреди Коледа в Боровец със семейството си е kнягиня Калина.

Преди да отпътуват към “Царска Бистрица” на 27 декември 2017 г., Царят и семействата на князете Кубрат и Константин–Асен си направиха снимка пред възпоменателната плоча за княз Кардам в парка “Врана”. През 2014 г., когато Князът беше в кома в дома си в Мадрид, по случай неговия 50-ти юбилей, по инициатива на обществен клуб “Корона” беше посадена брезова горичка от 50 дървета.
Веднага след това отидоха в Боровец, където с нетърпение ги очакваше да ги посрещне Царица Маргарита.

Днес царското семейство присъства на водосвет за здраве и успехи през новата година, който беше отслужен в православния параклис в Царска Бистрица “Свети Йоан Рилски Чудотворец”. Той е построен от Цар Симеон и осветен през 2006 година на мястото, където се венча княгиня Калина. Така семейството отбеляза и 15 години от сватбата на княгинята и г-н Китин Муньос, които се навършиха на 26 октомври 2017 година.