Наша студентка по "Археология" ще се бори за короната на Miss Universe в Лас Вегас

Miss Universe 2017 е 66-тия конкурс за Мис Вселена, който ще се проведе на 26 ноември

Докато цяла България е заета да коментира избора на Мис България 2017, в Лас Вегас красавицата Николета Тодорова има нужда от нашата подкрепа. Тя е сред участничките в конкурса Miss Universе, който ще се проведе в Лас Вегас след няколко дни.

За всички разстроени от избора на Мис България, представяме Ви претендентката за Miss Universe 2017 – Николета Тодорова.
Тя е на 19 годишна възраст, родом от София. В момента учи в първи курс в Софийски Университет “Св. Климент Охридски” специалност археология. Има придобита професионална квалификация за mолиграфист от Национална Гимназия по Полиграфия и Фотография. Работи като модел.
Николета е естествено красива и бързо спечели сърцата както на българското и американското жури. След като спечели конкурсът в България – Miss Universe Bulgaria 2017, Николета замина да се бори за короната на Мис Вселена, пише gossips.bg
Miss Universe 2017 е 66-тия конкурс за Мис Вселена, който ще се проведе на 26 ноември 2017 г. Събитието ще се проведе в The AXIS в Planet Hollywood в Лас Вегас, Невада, Съединени щати. Miss Universe 2016 -Ирис Митенар Френската ще короняса наследничката си в края на събитието.
Водещи на конкурсът ще бъдат любимият комик на цял свят Стив Харви и моделът Ашли Греъм, докато Фърги и Рейчъл Платън забавляват публиката с най-големите си хитове.