Бивша министърка на Царя си намери нова професия, отдаде се на почивка с голф на екзотични места

Лидия Шулева обикаляла екзотични кътчета по целия свят, докато развива потенциала на хората

Лидия Шулева

Лидия Шулева

Бившият социален министър от правителството на Симеон Сакскобургготски си намери нова професия. Вицепремиерката на Царя практикува "лидерство и коучинг", което представлява техники за развитие на потенциала на хората. Пред Нова ТВ тя се похвали, че е специализирала в Харвард.

Тя не можела да повярва как бизнесът ѝ от началото на 90-те години е оцелял след фалита на банките без да има личен "коуч" (треньор - б.ред.), каквато е и настоящата ѝ професия. Освен това, бившата социална министърка се е отдала на ски и на голф. Тя разказа, че обикаля екзотични страни. Последно е била в Исландия, за да гледа гейзери, ледници и вулкани. Бияшвата министърка се похвали, че е обикаляла Африка, Азия и куп екзотични места като Бирма, например.  

Шулева вече не се занимава с политика и от 9 години дава съвети само ако я потърсят. "Всяко управление има и плюсове, и минуси. Гледаме все лошите неща, но имаме напредък. Спрямо западните ни съседи, например, сме дръпнали много. Хубаво е да се сравняваме с Франция, но не трябва да забравяме от къде сме тръгнали".