Преглед на модните акценти на Fila – Разгледайте най-горещите тенденции!

Искате ли винаги да сте облечени модерно според последните тенденции? Знаете ли кои модни акценти трябва със сигурност да присъстват в гардероба Ви този сезон? Ако сте от онези любители на модата, които всяка година очакват с нетърпение новите колекции, попаднали сте на правилното място! В тази статия разглеждаме модните акценти на Fila – една от най-популярните спортни марки с над 100 годишна история на успеха и дрехи и обувки, които се нареждат на първите места в модните класации всеки сезон! Вижте кои са те!

Маратонки Fila – На върха на всяка модна тенденция

Откакто така наречените „Dad sneakers“ (маратонки на татко) и „Ugly Sneakers“ (грозни маратонки) станаха основна тенденция в облеклото както в ежедневен, така и в официален стил, италианската марка Fila получи огромен тласък на модната сцена.

Маратонките Fila са разпознаваеми, крещящи и всеки ги иска! Спортен профил, платформа и футуристичен дизайн – това са символите на Fila, щом става дума за спортни обувки. Марката има способността да се напасва с актуалните тенденции и винаги изкарва модел, който е не само е в крак с текущата мода, но и притежава вечен стил, който ще удържи на времето.

Fila имат подходящ модел за всеки – от ексцентрични дизайни и ярки цветове до семпли модели в класическо бяло или черно. Белите им кожени модели перфектно пасват на актуалната тенденция „Тих лукс“ в момента и се съчетават както с ежедневно спортно облекло, така и с рокля или костюм. Можете да разгледате всички модели Фила на Answear.bg и да се убедите сами в многофункционалността им. Ето няколко предложения от най-горещите им акценти:

Fila Disruptor – Символ на марката, желан от всеки!

Наричаме модела Disruptor бащата и един от тригерите за масовата реклама на кецовете през последните години. Fila Disruptor се смята за едни от най-култовите маратонки на 90-те, а днес е по-популярен от всякога! Едва ли ще намерите по-вечен модел, който ще пребори преходните модни тенденции. Футуристичният дизайн и масивната подметка са отличителните белези на Fila Disruptor. Не е за вярване, че са толкова добри за носене със сатенена пола с ниска талия и изрязан топ, колкото и за комбиниране с тениска и дънки с широки крачоли.

Fila V94M – В крак с Ретро Чънки Тенденцията

Ретро класиките са на мода в последните години и Fila няма как да пропусне тази тенденция. Екстравагантният ретро дизайн на горната част на Fila V94M, в комбинация с масивна подметка и цветен акцент, контрастират на изчистената бяла кожа и Ви дават всичко, което искате от ежедневни бели кожени обувки с ретро привкус.

Освен модните находки за градските улици, Fila продължава да произвежда специфични спортни маратонки, обслужващи спортисти и фитнес ентусиасти. Независимо дали тренирате баскетбол, тенис или бягате, обувките Fila Ви позволяват да постигнете върхови резултати със стил.

240409_Fila2_Whitepress.jpg

Ретро дрехи Fila с модерен привкус

Независимо дали в Instagram или Pinterest – тези поразителни четири букви вече привличат вниманието Ви навсякъде: FILA. Спортната компания не е известна само със своите маратонки, но и с емблематичните суичъри, анцузи, тениски и блузи, които са абсолютен тренд и се комбинират с всичко. Модата, която беше неразделна част от всеки тенис корт до 90-те години на миналия век, в момента не само се завръща, но дори завоюва съвсем нова целева група - уличния стил.

Ежедневните поло тениски, пуловери, бейзболни тениски, ветровки и миниполи на Fila са абсолютно задължителни в модерния гардероб този сезон. Артикулите със спортно наследство, вдъхновени от архивните дизайни на лейбъла, са не само изключително готини и удобни, но със своя семпъл и поразителен дизайн се вписват идеално в актуалната тенденция за големи, привличащи окото лога.

FILA e марка за всеки, който иска да привлече вниманието, да изглежда стилно и да се чувства удобно!