Дамски ботуши - кои са тези обувки? Кое ще е най-модерното?

Всяка жена иска да бъде в крак не само с удобството и добрата визия, но и с модните тенденции. Година след година през различните сезони дизайнерите предлагат кои ще са най-големите тенденции в обувките и ги включват в своите колекции. Знаете ли, какви обувки са модерни сега - челси боти, чизми, дамски туристически обувки, ботуши до коляното? Готови сме да споделим с вас, за да проверите своя фешънметър - колко от тях са в гардероба ви и носите ли се на актуалната модна вълна.

Челси ботуши на платформа

Чесли ботушите отдавна си извоюваха заслужено място в дамския гардероб. супер удобни за носене и обуване, те са идеално допълнение към всекидневната ви визия и изобщо не изискват компромиси. Напротив - отиват си с много от любимите ви облекла и ви дават всичко, от което се нуждаете за привлекателна визия всеки ден. Много популярни са моделите в бежово с масивна подметка и ток. Грайферите ви дават нужното сцепление за удобно ходене и повече сигурност в дъжда и снега, а подметката издига нещата на ново ниво. Идеални за съчетаване с джинси, клин, панталон. Покорявайте улиците обути удобно и стилно с чифт подобни челси ботуши - и ще сте точно в тренда.

Дамски туристически обувки

Тези чифтове отдавна не са предназначени само за моментите, когато покорявате природни красоти и предизвикателства. Идеални са и за градската джунгла, когато просто искате още удобство и абсолютен комфорт. Вложените в тези чифтове системи за поддържане на глезена, удобство при ходене, отблъскване на водата, сцепление на сняг, лед, кал, съхранение на стъпалата топли, са супер плюсове, които си заслужавате да имате на своя страна всеки ден. Затова, непременно добавете дамски туристически обувки към аутфитите си за студеното време. Страхотни разнообразни предложения, сред които да си познаете вашето, ви очакват онлайн и на място в магазини CCC - царството на мечтаните за всяка жена обувки, които просто трябва да имате и сякаш говорят на езика на вашия стил и натюрел. Открийте ги!

231214_turisticeski-obuvki-damski_WP.jpg

Велурени ботуши във висок формат

Освен челси боти и дамски туристически обувки, не забравяйте да добавите към любимите си обувки за сезона и високи велурени ботуши. Може да са до коляното, а може би - над него. Едно е сигурно - с тях ще изглеждате зашеметяващо и добавяте много красиво излъчване към визията си. Съчетават се много лесно с толкова много от предпочитаните ви облекла - плетени рокли, мини и миди поли, джинси, топли подплатени клинове. Страхотни и незаменими, те внасят топлина и елегантност във всяка визия. Вземете ги на своя страна и впечатлявайте! Впрочем, можете да заложите и на каубойските ботуши, които също са много препоръчвани от модните експерти.

Класически и принт боти

Ботите са абсолютни хамелеони. Заострени или с обли върхове, по-високи или по-ниски, във всякакви цветове и десени, те са абсолютно задължителни за гардероба на всяка дама. Чифт в животински принт веднага ще изстреля и най-приглушената визия в модния космос, а чесрните класически модели с по-дебел ток са идеален избор за всеки ден. Високите токове пък, са идеалната обувка за вечерни събития. Събират в едно предимствата на полуботушите с женствените линии и излъчване и ви дават правилната доза шик и привлекателност. Добавете в гардероба си заедно с челси ботушите, чизмите в кемъл цвят, дамските туристически обувки и ще сте готови за всяка ситуация.
Бъдете подготвени да отговорите на всяко събитие обути подходящо с модерен чифт дамски боти, ботуши, туристически обувки. От удобно пътуване, до корпоративни ивенти, за всички тях си има подходящ чифт. Открийте своя в магазини ССС и се наслаждавайте на комфорт и елегантна визия всекидневно!