Корнелия Маринова: Да не позволим Ловеч да бъде пленен от червената мъгла и безхаберието

Ние изграждаме, развиваме, строим и затова ще победим!

Корнелия Маринова и Красимир Ципов

„Скъпи ловчалии, днес искам да ви кажа, че всички прогнози за неделя се очертават оптимистични. И синоптичната, и политическата, и човешката.“ С тези първи думи към своите граждани от Ловеч се обърна кандидатът за кмет на града от ГЕРБ Корнелия Маринова. 

„Тук сме само съмишленици и искам да ви благодаря за горещата и искрена подкрепа.

Благодаря, приятели, вие сте моята опора! Всеки един от вас! 

Нас ни обединява нашата убеденост в демократичното бъдеще на Ловеч. Обединява ни нашата лоялност към европейските ценности. Обединява ни постигнатото дотук през мандата и перспективите да го продължим. Обединява ни любовта към семейството, към приятелите, към родния край, защото това са традиционните български ценности.

В неделя сме изправени пред избор. И той е много прост, житейски. Дали да продължим да работим и творим бъдеще за нашия любим град или да го обречем на забрава и безвремие. Нашите политически опоненти избраха да бъдем врагове. БСП предпочете, както обикновено да избяга от отговорност и да сипе безпочвени обвинения. Светлото бъдеще, което никога не идва за хората, а само за партийната номенклатура е тяхна запазена марка. 

Ние от ГЕРБ винаги сме залагали на диалога, а не на конфликта. Държим като нерушим закон върховенството на обществения интерес над тясно партийния. За нас работата за общото благо е мотива за победа, а не властта за лична употреба. Лидерската отговорност, а не колективната безотговорност се превърна в запазена марка на ГЕРБ.

Социалистите винаги и навсякъде по света, както и в Ловеч, са съсипвали всичко. Червената мъгла и безхаберие не напразно са станали нарицателни за нерадостните години, в които БСП е успявала с мимикрии и манипулации да вземе властта. Но българите, ловчалии, помним всичко. И няма да позволим да ни заблуждават разнородни инициативни комитети или псевдо-граждански движения, които служат само за параван на властовите похождения на БСП. 

Ловеч е син! Ловеч е десен! Ловеч е ГЕРБ!

Ние изграждаме, развиваме, строим и затова ще победим!“ каза в обръщението Маринова.

Вчера, 31.10.2019 г., на сцената на кино „Космос“ да изразят личната си и политическа подкрепа за кандидата на ПП ГЕРБ за втори мандат за кмет на община Ловеч, се качиха редица местни лидери. От ръководството на ПП ГЕРБ подкрепа заявиха народният представител Красимир Ципов и Областният координатор за Ловеч Николай Нанков. Директорът на Драматичен театър-Ловеч, Биляна Петрова, изчете подкрепа от Председателя на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев и актьорите Йосиф Сърчаджиев, Руси Чанев, Тончо Токмакчиев, Валентин Танев и Валентин Ганев.

Декларации за политическа подкрепа поднесоха:

Венцислав Христов - Член на областния съвет на ПП „Съюз на демократичните сили“ – Ловеч връчи декларация за подкрепа от името на председателя на ПП СДС Румен Христов.
Тодор Тодоров - Председател на общинското ръководство ПП „БЗНС“ -Ловеч.
Георги Петров - Главен-секретар на ПП "БЗНС - Обединен Никола Петков".
Емил Киров – Представител на ПП „Движение България на гражданите“.
Георги Михайлов – Заместник-председател на „Народна партия Свобода и достойнство“ .
Петя Ставрева – Председател на ПП „Обединени земеделци“ изпрати Декларация за подкрепа.
Росен Костов – Областен председател на ПП „Глас Народен“ – Ловеч.
Павлина Стоянова – Председател на областния съвет на КТ „Подкрепа“.
Аз и ГЕРБ благодарим на всички за доверието и подкрепата!