Каракачанов: Опитват се да разбият държавата!

Да ходиш при възрастните хора и да обясняваш, че животните се избиват заради мигранти, е престъпление, заяви военният министър

Красимир Каракачанов

Красимир Каракачанов

Естествено, че Обединените патриоти ще бъдат Обединени, каза в кулоарите на парламента министърът на отбраната Красимир Каракачанов, който коментира проблемите в коалицията Обединени патриоти. "Коалицията трябва да бъде запазена, защото идват европейски избори и местни избори. Ако имаме противоречия, е хубаво да си ги изясняваме помежду си. Същото важи и за Закона за горивата. Вместо да се разправяме по медиите, трябваше да седнем и да водим диалог. Всеки вторник имаме срещи. За мен коалицията Обединени патриоти е добра основа. Нещата трябва да се решават с диалог, а не с шум в системата, за да бъда максимално мек. Аз смятам, че обществото има нужда да вижда, че политиците се обединяват, а не, че се разединяват", добави той.

Вицепремиерът коментира и горещата тема за чумата по животните и мигрантската криза. "Станалото в последното дни е престъпление. Не може да ходиш при възрастните хора и да обясняваш, че животните се избиват, защото Странджа трябва да се насели с мигранти. Това е кретенизъм. Това е идиотизъм, граничещ с престъпление. Другата простотия е, че на военни летища кацали тайно самолети с мигранти. Стига! Тези хора се опитват да разбият държавата", категоричен беше Каракачанов.