Емил Радев: Листата на БСП е провокация към Европарламента

В нея има доказани агенти на ДС, заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП

Емил Радев

Емил Радев

За мен листата на БСП е провокация към колегите в Европарламента. В нея има доказани агенти на ДС, а тук, в сърцето на Европа, това се следи и гледа", това заяви пред камерата на БНТ евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев по повод листата за европейските избори на БСП.

"В неделя ние представихме нашите приоритети. Там ясно заявихме за какво ще се борим в следващия мандат на Европарламента. За мен най-големият успех е, че в следващите години България ще получи милиард и половина повче от еврофондовете. Цинизъм е от страна на БСП да говорят, че тези пари за пътища, здравеопазване, екология и т.н. говорят, че България не се развивала", категоричен беше Радев.

Евродепутатът от БСП Момчил Неков също коментира темата. "В държави като Полша и Унгария се радват, че им намаляват парите по кохезионна политика, защото това означава, че държавите се развиват икономически. Няма нищо вярно в твърденията на ГЕРБ, че нашата листа е провокация. С нея съм сигурен, че ще спечелим евроизборите и ще работим за промяна в България", каза още Неков.