Кошлуков бесен: Достатъчно търпях пиарите на БСП, няма да ми пращат гости като балерини!

Програмният директор на БНТ се ядоса на пресцентъра на социалистите, които спряха Стоян Мирчев в сблъсък със Спас Гърневски

Емил Кошлуков

Емил Кошлуков

Програмният директор на БНТ Емил Кошлуков коментира поведението на БСП. Водещият на "Още от деня" заяви, че днес със Спас Гърневски в студиото му е бил поканен депутатът от левицата Стоян Мирчев. След като обаче от пресцентъра са научили какъв ще бъде събеседникът на червения политолог Михаил Мирчев, от "Позитано" 20 отказали да пуснат народния представител на "Сан Стефано" 29. 

"Давам повече думата на опозицията, защото няма министри и достатъчно медийно внимание. Друг е въпросът защо ме питат от пресцентровете кои ще са другите ми гости. Един свободен народен представител, избран от честно, трябва да може да отстоява тезите си", каза още Кошлуков. Той сравни гостите, които бягат заради други гости в студиото си с балерини. По думите му, трябва да се правят смислени дискусии, а не от пиарите на партиите да дават гостите. "повече няма да търпим този проблем", каза още водещият.