Експерт поучава: Плевнелиев да пази личното си пространство

Може би г-жа Хлебарова предлага президентът да ходи със сопа и да гони с нея папараците?

Политиците трябва да са по-обрани в личния си живот и да не показват на широката общественост любовните си взаимотношения, твърди експертът по етикет Милена Хлебарова, която изказа доста съмнителни мисли пред Bulgaria ON AIR. .

Коментарът ѝ идва след разпространените от жълтите медии снимки на президента Росен Плевнелиев и синоптичката Деси Банова на летище в чужбина. От тях ставало ясно, че двамата са в доста близки взаимоотношения.

"Връзката на Плевнелиев с известна личност предизвика още повече интереса на хората, но въпреки това трябва да внимава повече и да пази личното си пространство, защото все пак е политик", каза още тя в студиото на "България сутрин". Може би г-жа Хлебарова предлага президентът да ходи със сопа и да гони с нея папараците? Или е харесва, когато охраната блъска фотографи и чупи апарати. Странни идеи имат екдпертите по етикет. 

По думите на Хлебарова Плевнелиев все пак се е вслушал в съветите на експерти и определено има развитие. Добре, че е тя да го оцени. 

"Ако толкова много я харесва, нека я целува на закрити врати. Нямам против да се целуват по летищата, но все пак постоянно трябва да си спомняш кой си и да се съобразяваш. Президентът е този, който може да се ползва от нейната слава, а не обратното", категорична е Милена Хлебарова, каквото и да означава тази велемъдра мисъл.

Мнението на PR експерта Ива Екимова е, че обществото се интересува от личния живот на известните само тогава, когато има нещо тайно и непоказано публично.

"Когато отношенията на две личности са тайна, винаги е интересно за хората, но когато и двамата излязат и кажат всичко точно и ясно - интересът стихва", обясни Екимова пред Bulgaria ON AIR.

Тя уточни, че все пак харесва двойката, защото двамата са доста хармонични. 

"Всеки може да си се целува където и с когото си поиска. Ще излязат още няколко снимки, ще се обсъдят и скоро всичко ще стихне", завърши Екимова.