Авторът на клипа с колата нарушител на НСО: Ще си сложа главата в торбата, ако Радева не е била в колата

Съпругата на президента често идва да пазарува в магазина за дамски дрехи на бул."Фритьов Нансен"

Десислава Радева

Десислава Радева

Аз ще си сложа главата в торбата, ако Десислава Радева не е била в колата на НСО вчера. Това заяви в ефира на Нова ТВ Богдан Асенов, авторът на видеото с бронираната кола нарушител на НСО, което се завъртя вчера в интернет и предизвика спонтанните реакции на медиите.

Той разказа, че докато разговарял по телефона със свой приятел, видял как кола на НСО се движи по бул.„Фритьов Нансен“, влиза в насрещното с голяма скорост, спира в посока на Патриарха. Първо слиза от първата врата охранителката, отваря врата на г-жа Радева, която слиза небрежно облечена, след което влиза в магазина за рокли.

Докато спираше колата, дойде човек от КАТ направи забележка на шофьора на Радева. А след това започна да спори със служителката от НСО, която коментира, че толкова често НСО има проблем с КАТ.

След това дойде още една патрулка, появи се и някакъв началник…След което петимата си стиснаха ръцете и се разделиха.

Така и не разбрах как се изнесе от магазина, но видях с очите си как Десислава Радева слиза от колата на НСО, отсече Богдан Асенов. 

Г-жа Радева идва много често да пазарува в този магазин за дамски дрехи. И това не е първото нарушение на шофьора, който вози жената до президента Радев, отбеляза още Асенов.

В същото време съпругата на президента отрече да е била в колата и дори написа в пост във фейсбук, че „това е опит за дискредитиране на държавния глава“.

Богдан Асенов обаче отхвърли обвиненията на Радева и подчерта, че няма навика да следи колите на НСО, още по-малко - кой се вози в тях. 

От НСО казаха за Нова ТВ, че ако при проверката се установят нарушения от страна на служителите на НСО, ще бъдат взети съответните мерки.