Астроложката на Даяна: Кейт и Меган никога няма да са приятелки

Деби Франк смята, че двете херцогини са твърде различни, но това може и да отблъсне братята един от друг

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

Великобритания е в очакване на първата рожба на принц Хари и Меган, а събитието трябва да се случи всеки момент. Общественият интерес към херцогинята на Съсекс е огромен, а феновете на кралското семейство смятат, че раждането на бебето ще сближи принцовете Уилям и Хари, както и техните съпруги Кейт и Меган.

В свое скорошно интервю личната астороложка на принцеса Даяна Деби Франк попари тези надежди. Според Франк двете херцогини никога няма да са приятелки.

Даби Франк среща лейди Даяна в края на 80-те години, когато принцесата преживява първата вълна на криза в отношенията си с принц Чарлз. Според астролога, ако графиня Спенсър е била живо в наши дни, то тя със сигурност е щяла да поддържа приятелски отношения и с Кейт, и с Меган. Що се отнася до херцогиня Катрин, то астроложката е на мнение, че лейди Ди би я посъветвала да релаксира по-често и да се отпусне. Така тя ще има повече време за принц Уилям, а и за самата себе си. Астрологически Кейт, която е зодия Козирог, е много дисциплинирана, а трябва да се отпуска по често, за да направи брака си по-щастлив.

Що се отнася до херцогинята Съсекс, въпреки желанието си да бъде център на вниманието, въпреки американските си маниери и калифорнийска простата, наистина може да направи принц Хари щастлив. Астроложката Деби няма съмнения, че принцеса Даяна би намерила с нея много общи неща, защото характерите им си приличат. Омъжената Маркъл е погълната от семейството, но като цяло е заета с изграждането на собствения си образ. Астроложката смята, че принц Хари е горд, че съпругата му се занимава със социални дейности като майка му и той ще направи всичко, за да е щастлива Меган.

Астрологът Деби Франк смята, че двете херцогини Кейт и Меган са твърде различни. Студената и независима Кейт никога не може да приеме откритостта и откровеността на Меган. На свой ред, съпругата на принц Хари не е готова да живее по правилата на скучната Кейт, а от друга страна бъдещата кралица на Великобритания няма да толерира самореализацията и своеволията на Меган.  Деби твърди, че приятелството между двете херцогини е невъзможно, което в крайна сметка отблъсква братята един от друг.