Антония Петрова: Признаха красотата ми в Русия, това е по-важно от признанието в България

В нашия бранш нямаме министерство, не ощетяваме данъкоплатеца, не източваме пари от бюджета, твърди Калканджиева

"Тези конкурси са частни. В нашия бранш нямаме министерство, не ощетяваме данъкоплатеца, не източваме пари от бюджета.  С тези думи в „Здравей, България“ шефката на „Визаж“ Евгения Калканджиева се опита да оправдае организаторите на конкурса „Мис България“ и техния  подледенизбор. Само дето не обяви тарифа за избора.
 "Не съм присъствала на конкурса. Не съм виждала момичето без грим. Смятам, че носът й е малко по-голям, отколкото трябва. Гримът й не е хубав. Тя доколкото знам е била Мис София. Пълно е с клиники за естетична медицина. Аз лично бих я пратила там да си коригира нослето или поне не бих я допуснала до конкурса. Единственият начин по който тя може да се спаси в момента е с много силна социална и благотворителна дейност през цялата година", каза Калканджиева. 

Тя и другата гостенка, предишната скандална „Мис България“Антония Петрова, която е била в журито на настоящия конкурс,  се опитаха да ни убедят, че е нормално момичетата да се подлагат на пластична хирургия, което граничи с безумието. Така било в Латинска Америка, та затова и ние да свикваме.

"Това момиче със сигурност няма да е щастливо, както и нейното семейство. Хората, които участват в организацията, също. В момента е проблем, че всички конкурси са се пръснали. Важното е, че това момиче няма да ни представлява на „Мис Свят“. Трябва да направим един хубав национален кастинг, подкрепен от телевизия, ще има много по-богат избор от момичета и нивото ще е съвсем различно", добави Калканджиева. 

"В България това е просто почетна титла. Тя е хубав старт, но е важно как ще го използва. На мен това ми отвори много врати като юрист, а и на международната сцена също. Нали Станах Мисис Русия. По важно е признанието в една многомилионна страна, отколкото в една седемилионна. Там единственият коментар беше: "Избраха славянска красавица"....  Въпросът е как тя ще съумее да обърне нещата. Желая й успех", каза тя. Антония пропусна да уточни колко такива конкурса има в Русия и как точно се печелят те.

"Бих препоръчала на момичето да си направи една лека корекция на нослето. Цял живот този нос ще я преследва. Тя трябва да се раздели с него", каза Калканджиева. "Момичето така или иначе не е напълно естествено, аз виждам филър в устните. Като е направила едно, не знам защо да не направи и друго", добави Антония Петрова.

От много време вече не се занимавам с това. Съсредоточила съм се върху юридическата си кариера. Лично моят избор за фаворит не беше този, той беше в топ 5. Второто и третото момиче изцяло съвпадат с моя избор. Не знам как са гласували другите", каза Антония Петрова.