Пиян руснак опита да заколи лекарка в Хисаря, нападна с нож полицаи

Той е криминално проявен и изключително агресивен, има присъда , защото влетял умишлено с кола в заведение на братя Диневи

Пиян руснак опита да заколи лекарка от "Спешна помощ" в Хисаря тази нощ. Налетя е с нож и на двама полицаи, които дошли да го усмирят. Мъжът, който е изключително агресивен, е бил арестуван сутринта, твърдят запознати.

 Владимир С. живее  в Хисаря, където има апартамент, но не го е изплатил докрай. След като предишните собственици поискали останала част от парите си, той започнал да вилнее в едно от  заведенията им, да  блъска маси и столове, да чупи, да псува и да плаши с убийство. Гонел яростно клиентите и наричал бизнесмените бандити и боклуци.

Мъжът е криминално проявен и изключително агресивен, като има присъда , защото влетял умишлено с колата си в заведение на братя Диневи в Поморие.

Снощи се напил, обадил се на 112 и казал, че се нуждае от медицинска помощ. След като лекарският екип дошъл, той се развикал и започнал да гони медиците. В същото време отново звънял на 112 за помощ.  Руснакът извадил голям нож и връхлетял върху лекарката, но не успял да я нарани. Нападнал с нож и двамата полицаи, които  дошли на помощ.  Повдигнато му е обвинение за заплаха за убийство срещу лекарката и двамата полицаи, задържан е за 24 часа.