Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (6 - 12 февруари)

ОВЕН

Тази седмица ще е много натоварена за жените Овен, които учат или работят. В работата си следете внимателно действията на друга жена или жени, които ще имат особено значение за цялата атмосфера или просперитет на работното ви място.

Мъжете Овен ще се зарадват на една новина, предложение, покана или важен документ, договор. Ако имате дете, внимавайте какво му обещавате или какво то ви обещава на вас. Не допускайте нито вие да излъжете с нещо, нито то вас. Едно такова събитие ще даде отражение на отношенията ви в бъдеще. Среща с жена или действия от нейна страна могат да ви изненадат. Първоначално реакцията ви ще е негативна, ще приемете подобни действия като вид атака срещу вас или проява на враждебност. Предстои развитие в положителна за вас насока. 

През седмицата очаквайте различни новини отдалеч. Следете сънищата си през първите три дни на седмицата. Неочаквана идея ще дойде в неочаквано за вас време и място.

ТЕЛЕЦ

Пред вас е седмица, която ще запомните с една важна среща, събиране, представяне или посещение. В началото на седмицата се ангажирайте по-сериозно с изоставени и неизпълнени от изминалата седмица планове и ангажименти. Седмицата ще ви донесе изненадващ подарък или предложение. Преди всичко хубавите неща ще дойдат по линия на жени, които са около вас: роднини, приятелки, колежки... Възможна е неочаквана материална печалба от тото или лотария за жените Телец.

При несемейните представители на знака седмицата ще е малко по-сложна. Въпреки всичко тази седмица ще е подходяща за разрешаване на емоционален проблем в любовта.Проблем със здравето на роднина, който вероятно живее в друг дом, друг град или друга държава.През седмицата може да имате дребни битови или жилищни проблеми, които не са нови и вероятно няма да успеете да разрешите и тази седмица.Изненадайте някого с покана за вечеря. В края на седмицата отделете повече време на близките си роднини, направете си импровизирано домашно парти или пикник навън.

БЛИЗНАЦИ

Пред вас е седмица, в която с голяма доза късмет и шанс ще реализирате един успех или ще получите едни пари. През тази седмица е добре да обърнете повече внимание на приятелските връзки на ваше дете или деца. Опитайте се да опознаете, тези които все още не познавате. Това ще бъде важно за вашите бъдещи отношения. Отлагане на едно пътуване сега ще ви отвори шанс за друго. Тази седмица ще следите различни събития или ще очаквате новини свързани с роднина.

Вероятни са новини, разговори, събирания свързани с момче или мъж. Жените Близнаци може да имат ангажименти свързани с плащания, документи за жилище или друг вид имущество.Предстои ви телефонен разговор с човек от друго населено място или държава. Вероятни са събития свързани с наследство, имот на родители или други подобни събития, които ще се случат на разстояние от вас. Понеделник ще бъде твърде зает ден за вас. Планирайте всичко предварително, за да нямате проблеми.

РАК

Пред вас е седмица, в която основните, важни или запомнящи се събития ще се случат в семейството ви или ще са свързани с ваши родственици. Благоприятна седмица за любовни срещи и приключения, нови запознанства или флиртове.

Тази седмица може да очаквате радостна новина, събитие или специален жест от страна на жена роднина или приятелка. Съновидение свързано с човек от Отвъдното, което ще е важно полезно за вас послание. Сънят ще предвещава важен момент в живота ви. Тази седмица може да преживеете събитие свързано с годеж или сватба, с рожден ден, имен ден или юбилей.

Сега семейството ще е важно за вас, независимо кой къде се намира, кой е с вас, кой е надалеч и вие самите къде сте... През тази седмица може да ви зарадва подарък, пощенска пратка, паричен запис или вие самите да направите покупка за себе си. В началото на седмицата може да ви зарадва новина свързана със собственост или семеен имот. Очаквайте изненади в края на седмицата.

ЛЪВ

Изненадите тази седмица за вас по някакъв начин ще бъдат свързани с дете или с деца. Важна седмица за работата или бизнеса на жените над 35 години. Очаквайте нова дейност, нови хора, нови контакти или друга някаква промяна.

През тази седмица обстоятелства и хора ще са благосклонни към вас. Може да постигнете успехи в отношения или разговори с хора, които досега са били проблематични. Успехи или съдействие може да имате чрез хора, които живеят наблизо до вас. Неприятна новина или събитие свързано с човек, с когото имате или сте имали общи професионални или бизнес контакти. 

Тази седмица жените може да преминат през една стресова ситуация на работното си място или при контакт с хора, които представляват държавни, банкови, юридически или данъчни институции. Ще очаквате развитието на конфликт, който е възникнал поради една лъжа, измама, интрига, лицемерие, доносничество и др. 

Любовният ви живот сега ще зависи от решения, които сте взели миналата седмица. Възможни са нови запознанства, приятелства, но няма да са дълготрайни. През почивните дни бъдете повече време сред природата или със приятни за вас хора

ДЕВА

Пред вас е седмица на неочаквани събития свързани с момче или млад мъж. Една интересна и динамична седмица, с различни по важност събития, новини и срещи.

Седмицата ще донесе някои промени в работата ви, които ще имат връзка с мъж или с мъже. Възможно е тези промени да са свързани и с един нов човек в професионалното ви или бизнес обкръжение. За някои жени Дева седмицата може да е време за начало на нова кариера, обучение, нова длъжност или нови ангажименти, представяне пред публика и др. 

Тази седмица обаче голяма част от вас ще преминат през едно голямо изпитание, когато ще сте на прага да вземете твърде кардинално и съдбовно решение за бъдещето си. Това в повечето случаи ще стане по принуда, поради възникване на необичайна ситуация. Вероятност от конфликт, спор или неприятно недоразумение с жена, с която ви предстои среща или някакъв контакт. Тази седмица ще разберете за едно свое заблуждение свързано със събитие от миналото ви. Купете си нещо независимо дали е дреха, лична вещ, сувенир или вещ за дома ви.

ВЕЗНИ

През тази седмица ще се фокусирате върху различни събития, новини или ангажименти свързани с роднини. Вероятно ще обмисляте едно дълго пътуване или пътуване, което ще предприемете в близко бъдеще. Предстоят ви разходи свързани с пътуване или с хора отдалеч. Възможно е получаване на пари от друго населено място или държава. Възможни са и финансови операции или сделки с хора и фирми от други градове или държави. Седмицата вещае напускане на дома при някои мъже Везни свързано с определена цел, събитие, пътуване.

През тази седмица ще сте притеснени или тъжни поради някаква причина свързана с дете или млад човек. Може да очаквате предложение или идея свързана с работа или бизнес. Тази седмица има вероятност да сънувате човек от Отвъдното, който е бил част от вашето семейство или близък приятелски кръг. Ще получите полезна информация, предсказание свързано с живота в дома ви или относно предстоящо събитие. Благоприятна седмица за събития свързани със сватба или важен празник в семейството ви.

СКОРПИОН

Пред вас е седмица на събития с важно за бъдещето ви значение, независимо колко маловажни ще изглеждат те на този етап. Внимавайте какви решения вземате и какви обещания давате.

Мъжете Скорпион ще запомнят тази седмица с един успех или шанс, който съдбата ще им даде. Ще имате сънища свързани с жена, които ще имат важно значение като предсказание за бъдещето ви. През тази седмица ще имате важен, интересен или определящ бъдещето ви разговор с роднина или приятели. Възможно е да получите покана или предложение от такава личност. Важно събитие с човек, който живее в друго населено място. Тази личност вероятно е от вашето приятелско или семейно обкръжение. Очаквайте специални моменти, изненади, жестове на внимание и любов. Бъдете внимателни в петък и събота, нито едно събитие тогава няма да е случайно.

СТРЕЛЕЦ

Започнете тази седмица с позитивно настроение. Не се натоварвайте с големи очаквания. Така или иначе ще имате своите успехи. Нека нещата се развият естествено, без да ги натоварвате емоционално. Предложение или покана могат да очакват момичетата и младите жени Стрелец. През тази седмица очаквайте събиране свързано с мъж, което може да е и във вашия дом или мъжът да е ваш роднина. 

Жените Стрелец ще са ангажирани с важно или неочаквано събитие в дома си. Седмица, която ще запомните с важно събитие, новина, решение, промяна свързана с мъж (роднина, приятел, колега). Каквото и да е конкретното събитие, то ще е за хубаво. Жените ще имат конкретен план или цел за тази седмица и ще имат шанса да ги реализират/изпълнят. Седмицата може да ви изненада с неочакван подарък, придобивка. Възможна е малка печалба от тото, лотария, томбола и др. През седмицата мнозина ще намерят забравена или изгубена вещ. Късмет откъм покупка на изгодна цена, което може да е повод за радост в дома. Може временно да я дадете за ползване на друг човек от семейството си.

КОЗИРОГ

Преди всичко това е седмица на знакови събития за мъжете над средна възраст, като основните от тях ще са свързани с работа, бизнес или някаква институция. Децата в семейството ще са повод за важни разговори, решения или конкретни неотложни действия. 

Колкото и неприятно да звучи тази седмица на Козирозите ще им наложи да разрешават някакви битови проблеми, да поправят или променят нещо в дома си. Вероятно тези неща няма да ви доставят приятни емоции и настроението ви може да бъде подтиснато, дори тъжно на моменти. Новина свързана с раздяла на една двойка, която може да научите с известно закъснение. Ще следите различни събития свързани с възрастни родственици, които живеят настрани от вас. Те могат да имат връзка с някаква загуба, конфликт, неприятност, здравословен проблем. Седмицата ще е благоприятна във финансов план за вас, но бъдете разумни. Възможно е получаване на пари от жена или обща работа/дейност с жена, която тепърва ще ви донесе успехи. 

Вероятни са неочаквани гости през седмицата или неочаквано телефонно обаждане. Следете кръвното си налягане, обърнете внимание на безсънието си или на липсата на достатъчно енергия.

ВОДОЛЕЙ

Следата, която ще остави тази седмица в живота ви ще има връзка със една ваша среща, събиране, посещение или представяне. Тази седмица могат да възникнат неприятности от емоционален характер свързани с новина, нечия интрига или клюка, злонамерени действия спрямо вас по един или друг начин. Ако държите на любовта си пазете я от негативните влияния на хора, които имат други цели в живота, противоположни на вашите. \

През тази седмица ще обмисляте една възможност да зарадвате свое дете или внуче. Жените Водолей ще получат новина свързана с дете или млад човек, която ще провокира необходимост да направите нови планове.

Късмета при мъжете Водолей тази седмица ще дойде по линия на нови или стари приятели. Може да ви зарадва вниманието на човек, с когото сте били заедно в миналото. Не забравяйте своите обещания! 

Благоприятни дни за пътуване неделя и понеделник. В трудните моменти помнете, че късмета е до вас, но изчаква своето време, за да ви се представи.

РИБИ

Тази седмица вещае много емоции, сантименталност, романтика, любов и срещи с приятели или роднини. Сега може да очаквате контакти, разговори, размяна на кореспонденция, важна информация и подаръци с момиче или жена, която живее в друго населено място. Вероятност от забавяне на важен документ, потвърждение или предложение. През тази седмица ще трябва да вземете важно решение и то ще е във ваша полза, във ваш интерес. Предстои ви важен личен или делови разговор с човек от друго населено място. Ще ви се наложи планиране или присъствие на събиране или среща, която ще е в чест на жена или специално организирана от нея.

Мъжете ще са романтично настроени и ще са склонни да създадат специален уют на любимия си човек. Тази седмица може да възникне нова любовна връзка при мъжете и жените родени под знака на Риби. Седмица, в която женското присъствие ще е осезаемо в живота ви.

Източник astro.velida.net