Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (23 - 29 януари)

ОВЕН

Пред вас е седмица, когато може да сключите благоприятна и перспективна за вас сделка, договор, да намерите нови клиенти и др.

Получаване на пари чрез мъж, вероятно от вашето семейно или бизнес обкръжение.

Очаквайте покупка за дома си или разрешаване на битов, имотен проблем по най-добрия за вас начин.

През седмицата може да получите новина свързана с неприятно събитие около дете или млад човек. Може да се разтревожите около проблеми или неприятности на млад човек, който е ваш роднина.

С по-крехко здраве или с повече проблеми тази седмица могат да бъдат децата родени под този знак.

Тази седмица може да се окаже много продуктивна за мъжете Овен. Ще имате възможност да постигнете успехи в работата си, особено ако тя е свързана с пари.

Жените ще следят важни за тях новини от друг град или държава, които ще имат някаква връзка с мъж. Благоприятно развитие през седмицата могат да имат романтична връзка с мъж от друг град или държава.

ТЕЛЕЦ

През тази седмица родените под знака на Телец ще имат добри финансови възможности или предложение свързано с допълнителни доходи. Вероятност от получаване на пари чрез документ, договор, по споразумение.

Внимавайте в отношенията си с жени, особено когато споделяте лична, интимна или друга важна информация. Бъдете предпазливи в твърде близките си отношения с тях.

През тази седмица ще ви се наложи да се погрижите или да поемете по-сериозен ангажимент, разход свързан с имот или имущество. То може да се намира в друго населено място или в момента да се транспортира. Възможни са непредвидени усложнения или допълнителни разходи.

Новина свързана с важна придобивка в живота на човек от вашето семейно или приятелско обкръжение.

Важни за вас дни ще бъдат сряда и събота.

Тази седмица може да очаквате изненада в любовния си живот, изненадващо запознанство или среща. Неочаквано развитие на създадена вече връзка или романтична кореспонденция.

БЛИЗНАЦИ

Близнаци, пред вас е седмица, която ще ви зареди с положителни емоции, особено в личен план. Може да имате интересни контакти отблизо и далеч.

Благоприятна седмица за изчистване на любовни недоразумения.

Може да ви разтревожи новина свързана с внезапна промяна в живота на роднина или човек, когото познавате. Възможно е тази новина да засяга ваша бъдеща служебна, обществена или лична промяна и това да ви създаде неспокойствие за определен период от време.

Ще имате разговори или ще се ангажирате с действия и отговорности за жена от семейството ви. Очаквайте всякакви изненади свързани с важно събитие в живота на дъщеря, внучка, племенница и др.

Мъжете ще прекарат повече време извън дома си поради различни професионални или обществени ангажименти.

По възможност избягвайте пътувания в средата на седмицата.

РАК

През тази седмица жените Рак ще имат интересни контакти и отношения с жени, които ще ви донесат определени очаквания за едно или друго бъдещо събитие в живота ви.

Мъжете Рак ще могат да поставят началото на едно важно и перспективно запознанство: романтично, приятелско, съседско, бизнес контакт и др.

През тази седмица стар ваш провал, грешка, неприятна ситуация от миналото ви може да се появи отново поради някаква причина и това да развали настроението ви за кратко време. Определено сега ще гледате по друг начин и много по-спокойно на този период от живота си.

През тази седмица може да очаквате радостни за вас новини или телефонни разговори с момиче или млада жена. Възможно е тя да живее надалеч от вас или да и предстои важно пътуване.

На работното ви място повод за коментари или празнуване може да се окаже семейството или брака на ваши колеги, бизнес партньори, клиенти.

Разговор относно възможност за нова работа или временен професионален ангажимент с човек от приятелското ви обкръжение.

Тази седмица може да ви изненада с получаването на подарък или пари.

ЛЪВ

През тази седмица момичетата и младите жени ще имат благоприятно време за пътуване свързано с образование, кариера, представяне и др.

Ще ви зарадват парични постъпления в дома ви, независимо кой е източника им.

Тази седмица може да очаквате събиране или среща по специален повод свързана с момиче или млада жена.

Седмица, която в която ще имате нова яснота за ваши планове за следващите два - три месеца.

Очаквайте изненада свързана с неочаквано писмо, телефонен разговор или среща.

През тази седмица ви предстои неприятен конфликт свързан с пари. Проблемът няма да е свързан с някаква голяма сума пари, а с начина по който някой ще се опита да ви използва, да ви игнорира по важен въпрос и др.

Неприятност ще възникне около момче или млад мъж от семейното ви обкръжение, който ще се опита да излъже или да манипулира някого в своя собствена изгода. Вероятно ще има основателна причина за това, но за вас това няма да е извинение.

Избягвайте напрежение и конфликти в петък.

ДЕВА

През тази седмица ви предстоят ви няколко срещи или виртуални разговори, които ще определят успеха или края на някои ваши планове и очаквания. Плановете ви може да се променят понякога всеки ден или час поради възникването на нови обстоятелства.

Вероятни са неочаквани срещи, разговори и др.

Внимавайте с предложение за покупка или продажба, което може да има връзка с мъж. Независимо каква изгодна оферта ще получите, проверете детайлите и не разчитайте само на усмивка или обещание.

Неочакван труден момент в семейството ви свързан с личен или професионален проблем на роднина.

Може да очаквате интересни срещи и запознанства с хора от друга държава, националност или религия. Някои от приятните изненади през тази седмица ще дойдат именно чрез такива хора.

През седмицата ще присъствате на важно събиране, среща или разговор свързан с момче или млад мъж.

Радостна новина или предложение ще могат да очакват мъжете до 35 годишна възраст.

Важни числа за вас тази седмица ще бъдат 7 и 9.

ВЕЗНИ

През тази седмица мнозина от вас ще се зарадват на пари от работа, бизнес, от допълнителна работа и др. Възможни са банков превод или кредит, изпращане и получаване на пари от друго населено място.

Неочакана изненада, която ще се окаже вашия късмет за следващият месец.

Може да опитате разумно шанса си в лотария, томбола и други подобни игри.

Сега може да получите признание, похвала за ваша работа или действия през последните месеци.

Мнозина ще са в подготовка на пътуване или ще пътуват през тази седмица. Самото пътуване ще е добре организирано и едва ли ще има някакви изненади свързани с него.

Жените Везни ще имат интересен разговор с някой отдалеч.

Мъжете ще изпаднат в една комична или незабравима ситуация.

Наблюдавайте внимателно събитията в сряда и четвъртък.

СКОРПИОН

Тази седмица преди всичко ще бъде запомнена с един важен успех или събитие, което ще промени много неща от вашия личен или семеен живот.

През тази седмица повечето от вас ще вложат време, енергия и внимание върху зачестилите спорове в дома си. Напрежението е за незначителни или преодолими проблеми и неща, които всъщност се развиват благополучно. Забавянията, пречките или възникването на различни нови обстоятелства не бива да е причина за напрежение, паника и раздори.

През седмицата ви предстои важно събитие свързано с момче или млад мъж.

Събиране, за което ще се подготвите с подходящ подарък.

Очаквайте изненада свързана с бъдещо майчинство или раждане на дете момче.

Неочакваните неприятности (ако възникнат такива) в любовния ви живот ще са вследствие на пренебрегнати досега знаци за задаващи се подобни ситуации. Игнорирането на желания, мнения или опити за сериозен разговор с партньора ви сега ще са причината за неприятните моменти и изпитания на връзката ви.

Седмицата е важна за посещение на свети места, религиозни храмове и за искрени молитви. Благоприятно време за благотворителни или милосърдни прояви.

СТРЕЛЕЦ

Пред вас е седмица, в която най-вече момчетата и младите мъже ще имат възможност да вземат едно правилно решение, да реализират успешно една промяна или ново начинание.

През тази седмица може да очаквате възникване на неочаквани професионални или бизнес контакти и възможности.

Ще получите радостна новина или предложение от някой, който живее в друго населено място.

Ще се върнете към ваша стара идея да реализирате свой личен или професионален план, поради възникването на благоприятна за това ситуация.

Може да ви бъдат поискани пари на заем от приятел или да имате други финансови отношения с приятели, които няма да ви създадат проблеми.

Тази седмица може да се изненадате от собственото си решение да купите или продадете нещо.

Успешна седмица тези от вас, които са производители или търговци.

Ще направите нещо интересно за дома си: разместване, нова мебел, нов дизайн и др. Може да поканите гости без да имате конкретен повод за това.

Очаквайте изненада в първите два - три дни на седмицата.

КОЗИРОГ

През тази седмица голяма част от представителите на знака Козирог ще очакват новини свързани с дете или внуче, ще се ангажират с някакъв документ или договор свързан с тях и др.

Благоприятна седмица за работа свързана с деца.

Тази седмица ще е особено важна за младите представители на знака. Предстоят ви съдбовни събития, срещи и разговори.

Новина или събитие свързано с бъдещо майчинство или с раждане на дете.

Пред вас е седмица, в която трудно ще намирате време за самите себе си.

Предстоят ви сериозни или неотложни ангажименти, изпълнение на обещания свързани с хора отблизо и далеч. Ще имате общи планове, уговорки и действия.

Гости в дома ви или покана за посещение, събиране в дома на роднини или приятели.

Очаквайте среща или важен онлайн разговор с човек от друго населено място.

Може да планирате важно събитие, събиране или пътуване в края на седмицата.

ВОДОЛЕЙ

През тази седмица събития свързани с пари в живота на приятели ще са повод за разговори, срещи или друг вид ангажименти.

През седмицата ви предстоят известни изпитания в една романтична или приятелска връзка. Ще възникне ситуация, в която ще си кажете или споделите неща, за които досега не сте имали смелост.

Ще се опитате да дадете морална помощ на приятел, който ще има своя лична драма.

През седмицата може да се зарадвате на успех в работата си, на предложение или на признание за труда ви. Възможно е да получите награда, грамота, премия или друго допълнително възнаграждение.

Благоприятна седмица за уреждане на различни документи и договори.

Ще има жени, които ще ви занимават с различни слухове или интриги. Донякъде те ще са интересни и любопитни за вас, но не се поддавайте на манипулация и не правете неща, които могат да ви злепоставят.

Важно събитие в любовта или в семейството си могат да очакват мъжете Водолей.

Тази седмица ви предстои да подарите подарък на близък човек.

РИБИ

Тази седмица важни за вас събития ще има в понеделник и петък. Тогава ще ви се наложи да разчитате в голяма степен на собствения си късмет.

Не обръщайте внимание на клюки по ваш адрес. Те ще са болезнени, но игнорирането им ще прекъсне тяхното действие по-бързо.

През седмицата мнозина от вас ще имат финансови контакти, общи действия или пътуване свързано с човек от друго населено място.

В някои случаи е възможно получаване или изпращане на пари, свързани с вид услуга, пратка, онлайн покупка и др.

През седмицата ще възникне стресова ситуация в дома ви или в дома на ваши приятели, роднини. Не е нещо, което може да се предвиди, защото за всеки ще е различно.

Новина, която ще ви зарадва защото по някакъв начин ще е добра, радостна за семейството ви. Може да е свързана с брак, с благополучно разрешаване на много труден проблем и др. Възможно е и получаване на предложение за общо съжителство, брак, събиране на семейство и др.